Намерете автобус от София до Враца

Започва от
4,87 лв.
откривам
Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

От 12,97 лв.
С Автобус

Утре

От 12,99 лв.
С Автобус

2 Дни

откривам

Пътуването ви от София до Враца с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от София до Враца. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко ще платя за автобусни билети от София до Враца?

Най-евтините автобусни билети от София до Враца струват 4,87 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 15,31 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Враца.София да се Враца с автобус

Най-добра цена 12,97 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 53 мин.
връзки на ден 4
Първо заминаване 07:00
Последно отпътуване 11:00
разстояние 60 km
Заминаване София
Пристигане Враца
Превозвачи Karat - S, Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Karat-S (Карат-С), Union Ivkoni, Distribusion

Цена на билет София - Враца всеки ден

 
Днес
12,97 лв.
Утре
12,99 лв.
След 2 дни
Още
След 3 дни
Още
След 4 дни
Още
След 5 дни
Още
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
4
Превозвачи
5
Минимална цена
4,87 лв.
Максимална цена
17,55 лв.

София - Враца

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време отнема да се стигне от София до Враца с автобус?

За да стигнете по-бързо от София до Враца, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между София и Враца ще завършат пътуването през 1 ч. 39 мин.. Средно ще ви отнеме около 1 ч. 53 мин., за да пътувате 61 km между София и Враца.

По кое време на деня мога да пътувам от София до Враца?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от София до Враца, който обикновено тръгва в 07:00. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 11:00. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от София до Враца?

Ще можете да напуснете София, като използвате спирки като Sofia Bus station Central, boulevard Knyahinya Maria Luisa 100, Sofia Serdika, Sofia Avtobusna Spirka, Serdika, Sofia Bus And Coach Station Poduyane, Sofia Bus station Poduyane, Levski Vekoven St 4, Poduyane and Sofia Central Bus Station. Те ви свързват със спирки, включително Vratsa Bus Station, Boulevard Vasyl Kanchov 78A, Vratsa, Враца Автогара and Vratsa, Автогара в Враца. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в София, или в Враца, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има пътувания от София до Враца?

Ще можете да пътувате от София до Враца, като използвате компании като Karat - S, Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Karat-S (Карат-С), Union Ivkoni and Distribusion. В комбинация тези доставчици предлагат средно 4 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до 7 заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от София до Враца, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 4 директни връзки от София до Враца всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване