Намерете автобус от София до Враца

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,39 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 8 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 07:00
Последно отпътуване 07:00
разстояние 60 km

Намерете с virail своя автобус от София до Враца

Ако търсите евтини автобусни билети от София до Враца, virail е това, което търсите. Сравнявайки оферти от няколко доставчика, можете да намерите идеалното решение за вашия бюджет и график.

Колко струва нискотарифен билет за автобуси от София до Враца?

Не чакайте прекалено дълго, за да резервирате билета си: чрез предварителна резервация можете да получите автобусни билети от София до Враца само за 8,96 лв.. Въпреки това, ако все още не знаете датите на вашето пътуване, можете да намерите билети средно за 9,60 лв..

Цена на билет - всеки ден

9,39 лв. 9,39 лв. 9,39 лв. 9,41 лв. 9,41 лв. Още 9,39 лв.

Автобуси от София до Враца

В колко часа са автобусите за Враца?

Докато първият автобус тръгва в 07:30, последният тръгва от София в 07:00. Продължителността на пътуването е средно 1 ч. 53 мин., но може да ви отнеме само :1 ч. 39 мин. с най-бързите връзки.

За сравнително кратки пътувания като това от София до Враца, можете да изберете и споделено пътуване, по-евтина алтернатива, или с влак, екологичен избор.

Колко връзки дневно има, за да отидете до Враца от София с автобус?

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от София до Враца с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Следователно, ако не искате да сменяте автобусите, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Все пак, изборът на пътуване, включващо смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълго, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута.

Ако искате да пътувате от София до Враца с автобус, има 2 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.