Автобус София - Враца цени от 12,00 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 12,00 лв.
утре 14,01 лв.
2 дни 14,01 лв.
3 дни 14,03 лв.

София до Враца с автобус

Пътуването от София до Враца от автобус е 60,27 km и отнема 2 ч 2 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 07:00 ч. и последното на 11:00 ч.. Възможно е да пътувате от София до Враца от автобус само за 12,00 лв. или за 19,69 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 12,00 лв..

Най-ниската цена12,00 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 2 мин
Връзка на ден3
Най-ниската цена12,00 лв.
Най-висока цена19,69 лв.
Първо заминаване07:00 ч.
Последно заминаване11:00 ч.
Разстояние60,27 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеВраца
ПревозвачиKarat - S, Union Ivkoni

Автобус Билети от Sofia до Vratsa

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Пътуването ви от София до Враца с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от София до Враца. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от София до Враца?

Билет за автобус от София до Враца ще ви струва средно 15,15 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 12,00 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Враца. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Билет за автобус от София до Враца ще ви струва средно 15,15 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще отнеме, за да отида от София до Враца с автобус?

При разстояние от 60,27 km между София и Враца, обикновено отнема 2 ч 2 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 2 ч 2 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между София и Враца продължава около 60,27 km и обикновено отнема приблизително 2 ч 2 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 1 ч 39 мин. Ако се опитвате да стигнете от София до Враца възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

По кое време са първото и последното заминаване от София до Враца?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от София до Враца, който тръгва в 07:00 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 11:00 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от София до Враца, който обикновено тръгва в 07:00 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 11:00 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои са спирките по маршрута от София до Враца?

В София спирките за заминаване включват Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Когато пристигнете в Враца, може да успеете да слезете на спирки като Vratsa, Автогара. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има тръгващи от София за Враца?

Маршрутът от София до Враца се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от София са средно 3 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от София до Враца, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 3 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Враца. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Vratsa

Евтини билети за автобус от София до Враца
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Враца.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Враца, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Враца.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Vratsa

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 12,88 лв. до 16,87 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 24% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Враца

Най-евтините автобусни билети София - Враца могат да бъдат намерени само за 12,68 лв., ако имате късмет, или средно за 13,56 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 17,94 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Враца с автобус

Когато пътувате до Враца с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Karat - S and Union Ivkoni от София до Враца
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Враца от bus.
съоръжения Karat - S Union Ivkoni
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
food_and_drink Храни и напитки check cross
air_con Климатик check check
luggage Багаж cross check

София до Враца Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
4.22kg
Автобус
4.52kg
Полет
12.05kg
Кола
9.64kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Враца?
Билет автобус от София до Враца е 15,15 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 12,00 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Враца?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Враца е 12,00 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Враца от автобус?
София до Враца е 60,27 km.
Колко време трае автобус между София и Враца?
София до Враца е средно 2 ч 2 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 39 мин.
Какви компании работят от София до Враца?
София до Враца се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Karat - S and Union Ivkoni предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Враца?
София до Враца има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Враца?
Най-ранният автобус от София до Враца тръгва на 07:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Враца?
Последният автобус от София до Враца тръгва на 11:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Враца?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 12,00 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Враца?
Има средно 3 от София до Враца.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Враца от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Враца е 1 ч 39 мин.
Има ли директен автобус от София към Враца?
Да, има директен автобус между София и Враца.
Какви са емисиите на CO2 за София до Враца от автобус?
Пътуването на автобус от София до Враца създава 4.52kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Враца

Свързани маршрути

Други популярни маршрути