Автобус София - Враца цени от 12,99лв.

Започва от
12,99лв.
откривам

София до Враца с автобус

Пътуването от София до Враца от автобус е 60,2 km и отнема 1 ч. 39 мин.. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 08:00 и последното на 12:00. Възможно е да пътувате от София до Враца от автобус само за 12,99лв. или за 17,55лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 12,99лв..

Най-добра цена 12,99лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 39 мин.
Връзка на ден 4
Най-ниската цена 12,99лв.
Най-висока цена 17,55лв.
Първо заминаване 08:00
Последно заминаване 12:00
Разстояние 60,2 km
Заминаване София
Пристигане Враца
Превозвачи Karat - S, Union Ivkoni

Автобус Билети от София до Враца

  Sep 25
  13,01лв.
  23°
  Sep 26
  13,01лв.
  20°
  Sep 27
  Още
  19°
  Sep 28
  13,01лв.
  20°
  Sep 29
  13,01лв.
  22°
  Sep 30
  Още
  23°
  Oct 01
  Още
  23°
  Oct 02
  Още
  23°
  Oct 03
  13,01лв.
  22°
  Oct 04
  Още
  22°
  Oct 05
  Още
  24°
  Oct 06
  Още
  25°
  Oct 07
  Още
  26°
  Oct 08
  Още
  26°
  Oct 09
  Още
  27°
Departure date
Monday,Sep 25 2023
23°

Пътуването ви от София до Враца с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от София до Враца. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко ще платя за автобусни билети от София до Враца?

Най-евтините автобусни билети от София до Враца струват 12,78лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 15,28лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Враца.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от София до Враца

 
Sep 25
понеделник
23°
13,01лв.
Sep 26
вторник
20°
Още
Sep 27
сряда
19°
13,01лв.
Sep 28
четвъртък
20°
13,01лв.
Sep 29
петък
22°
Още
Sep 30
събота
23°
Още
Oct 01
неделя
23°
Още
Евтини билети за от София до Враца
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Враца.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Враца, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Враца.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от София до Враца

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 13лв. до 17лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 24% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Враца

Най-евтините автобусни билети София - Враца могат да бъдат намерени само за 9лв., ако имате късмет, или средно за 12лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 13лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Враца с автобус

Когато пътувате до Враца с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда Karat - S and Union Ivkoni от София до Враца
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Враца от автобус.
съоръжения Karat - S Union Ivkoni
WiFi
Електрически контакти
Храни и напитки
Климатик
Багаж

София до Враца Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
0.7kg
Автобус
4.3kg
Полет
171.8kg
Кола
16.6kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Враца?
Билет автобус от София до Враца е 15,28лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 12,99лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Враца?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Враца е 12,99лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Враца от автобус?
София до Враца е 60,2 km.
Колко време трае автобус между София и Враца?
София до Враца е средно 1 ч. 54 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч. 39 мин..
Какви компании работят от София до Враца?
София до Враца се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail Karat - S, Union Ivkoni предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Враца?
София до Враца има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Враца?
Най-ранният автобус от София до Враца тръгва на 08:00. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Враца?
Последният автобус от София до Враца тръгва на 12:00. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Враца?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 12,99лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от София до Враца?
Има 7 станция(и), от която можете да се отклоните от София, за да отидете до Враца. Можете да преминете от Sofia Bus Station Central, Boulevard Knyahinya Maria Luisa 100, Sofia Serdika, Sofia Avtobusna Spirka, Sofia Bus And Coach Station Poduyane, Sofia Bus Station Poduyane, Levski Vekoven St 4, Poduyane and Sofia Central Bus Station и можете да стигнете до Vratsa Bus Station, Boulevard Vasyl Kanchov 78a, Vratsa, Враца Автогара and Vratsa, Автогара.
Колко директни връзки преминават от София до Враца?
Има средно 4 от София до Враца.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Враца от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Враца е 1 ч. 39 мин..
Има ли директен автобус от София към Враца?
Да, има директен автобус между София и Враца.
Какви са емисиите на CO2 за София до Враца от автобус?
Пътуването на автобус от София до Враца създава 4.3kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Враца

Свързани маршрути

Други популярни маршрути