Train Illustration

Намерете автобус от Търговище, Област Търговище до Шумен

Тръгване от
2,99 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

От 8 лв.
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам

Пътуване от Търговище, Област Търговище до Шумен с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Търговище, Област Търговище до Шумен? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Търговище, Област Търговище до Шумен, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от Търговище, Област Търговище до Шумен с автобус?

Когато пътувате от Търговище, Област Търговище до Шумен, можете да очаквате да платите средно около 11,65 лв.. Може да успеете да намерите цени до 2,99 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.Търговище, Област Търговище да се Шумен с автобус

Най-добра цена 8 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 51 мин.
връзки на ден 14
Първо заминаване 05:05
Последно отпътуване 23:05
разстояние 28 km
Заминаване Търговище, Област Търговище
Пристигане Шумен
Превозвачи Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), GRUP PLUS GMBH, Group Plus, Group Plus Ltd, Union Ivkoni, Grup Plus

Цена на билет Търговище, Област Търговище - Шумен всеки ден

 
Днес
8 лв.
Утре
Още
След 2 дни
Още
След 3 дни
8 лв.
След 4 дни
Още
След 5 дни
Още
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
9
Превозвачи
7
Минимална цена
2,99 лв.
Максимална цена
53,24 лв.

Търговище, Област Търговище - Шумен

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

8,00 лв.

Дата
вторник 16 август 2022
Group Plus Ltd-logo
Targovishte Bus and Coach Station - Shumen Bus Station
23:05 - 23:40
Group Plus Ltd
35 мин.
CO2: 1kg
Най-

Колко време отнема пътуването от Търговище, Област Търговище до Шумен с автобус?

Пътуването от Търговище, Област Търговище до Шумен обхваща разстояние от 29 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 1 ч. 17 мин.. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 30 мин.. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Търговище, Област Търговище до Шумен по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

В колко часа са заминаващите от Търговище, Област Търговище до Шумен?

Първият заминаващ за деня от Търговище, Област Търговище до Шумен тръгва в 11:30, докато последния отпътуващ за деня е в 23:05. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Търговище, Област Търговище и Шумен. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Търговище, Област Търговище до Шумен с автобус?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Търговище, Област Търговище от следните спирки: Targovishte Bus And Coach Station, Targovishte Bus station, boulevard Nikola Marino 5, Targovishte (Bulgaristan) and Targovishte. Пристигайки в Шумен, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Shumen Bus Station, Shumen Bus station, boulevard Rishki Prohod 29 and Shumen. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Шумен.

Колко пътувания от Търговище, Област Търговище до Шумен се извършват всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Търговище, Област Търговище до Шумен може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 12 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), GRUP PLUS GMBH, Group Plus, Group Plus Ltd, Union Ivkoni and Grup Plus. В особено натоварени дни може да има до 29 заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Търговище, Област Търговище до Шумен. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Търговище, Област Търговище до Шумен варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 12 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване