Автобус Търговище, Област Търговище - Шумен цени от 8,00 лв.

Започва от
8,00 лв.

Търговище, Област Търговище до Шумен с автобус

Пътуването от Търговище, Област Търговище до Шумен от автобус е 28,51 km и отнема 0 ч 40 мин. Има 12 връзки на ден, с първото заминаване на 00:35 ч. и последното на 20:25 ч.. Възможно е да пътувате от Търговище, Област Търговище до Шумен от автобус само за 8,00 лв. или за 12,86 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 8,00 лв..

Най-ниската цена8,00 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 40 мин
Връзка на ден12
Най-ниската цена8,00 лв.
Най-висока цена12,86 лв.
Първо заминаване00:35 ч.
Последно заминаване20:25 ч.
Разстояние28,51 km
ЗаминаванеТърговище, Област Търговище
ПристиганеШумен
ПревозвачиGroup Plus, Grup Plus

Автобус Билети от Targovishte до Shumen

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Пътуването ви от Търговище, Област Търговище до Шумен с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Търговище, Област Търговище до Шумен? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струват автобусните билети от Търговище, Област Търговище до Шумен?

Цените на автобусните билети от Търговище, Област Търговище до Шумен варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Търговище, Област Търговище до Шумен ще струват 8,00 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 10,63 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Търговище, Област Търговище до Шумен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от Търговище, Област Търговище до Шумен варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 10,63 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема да се стигне от Търговище, Област Търговище до Шумен с автобус?

Средното време за пътуване е 0 ч 40 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 28,51 km от Търговище, Област Търговище до Шумен. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Търговище, Област Търговище до Шумен да отнеме повече от 0 ч 40 мин. За да стигнете по-бързо от Търговище, Област Търговище до Шумен, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Търговище, Област Търговище и Шумен ще завършат пътуването през 0 ч 29 мин. Средно ще ви отнеме около 0 ч 40 мин, за да пътувате 28,51 km между Търговище, Област Търговище и Шумен.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Търговище, Област Търговище до Шумен?

Можете да тръгнете от Търговище, Област Търговище на спирки като . В края на пътуването ще можете да пристигнете в Шумен на следните спирки: . Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Търговище, Област Търговище и Шумен. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Търговище, Област Търговище до Шумен се извършват всеки ден?

Ако искате да стигнете от Търговище, Област Търговище до Шумен, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 12 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 12 директни пътувания между Търговище, Област Търговище и Шумен. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Търговище, Област Търговище до Шумен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Targovishte до Shumen

Евтини билети за автобус от Търговище, Област Търговище до Шумен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Търговище, Област Търговище до Шумен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Търговище, Област Търговище до Шумен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Търговище, Област Търговище до Шумен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Targovishte до Shumen

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Шумен с автобус

Когато пътувате до Шумен с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Group Plus е автобусна компания, която работи в Съединените щати. Предлага чартърни автобусни услуги за различни събития като корпоративни събития, училищни екскурзии, сватби и спортни събития. Компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, които са оборудвани с удобства като климатик, накланящи се седалки и системи за забавление. Group Plus също така предлага транспортни услуги за летищни трансфери и совалки.

Услуги на борда Group Plus and Grup Plus от Търговище, Област Търговище до Шумен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Търговище, Област Търговище до Шумен от bus.
съоръжения Group Plus Grup Plus
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
luggage Багаж check check
air_con Климатик check check

Търговище, Област Търговище до Шумен Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
2kg
Автобус
2.14kg
Полет
5.7kg
Кола
4.56kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Търговище, Област Търговище до Шумен?
Билет автобус от Търговище, Област Търговище до Шумен е 10,63 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 8,00 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Търговище, Област Търговище до Шумен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Търговище, Област Търговище до Шумен е 8,00 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Търговище, Област Търговище и Шумен от автобус?
Търговище, Област Търговище до Шумен е 28,51 km.
Колко време трае автобус между Търговище, Област Търговище и Шумен?
Търговище, Област Търговище до Шумен е средно 0 ч 40 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 29 мин.
Какви компании работят от Търговище, Област Търговище до Шумен?
Търговище, Област Търговище до Шумен се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Group Plus and Grup Plus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Търговище, Област Търговище до Шумен?
Търговище, Област Търговище до Шумен има средно 12 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Търговище, Област Търговище до Шумен?
Най-ранният автобус от Търговище, Област Търговище до Шумен тръгва на 00:35 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Търговище, Област Търговище до Шумен?
Последният автобус от Търговище, Област Търговище до Шумен тръгва на 20:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Търговище, Област Търговище до Шумен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 8,00 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Търговище, Област Търговище до Шумен?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Търговище, Област Търговище, за да отидете до Шумен. Можете да преминете от Targovishte Bus Station и можете да стигнете до Шумен бул. Мадара 5 (Shumen, Ul Madara 5) and Shumen Bus Station.
Колко директни връзки преминават от Търговище, Област Търговище до Шумен?
Има средно 12 от Търговище, Област Търговище до Шумен.
Кое е най-бързото време за пътуване между Търговище, Област Търговище до Шумен от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Търговище, Област Търговище и Шумен е 0 ч 29 мин.
Има ли директен автобус от Търговище, Област Търговище към Шумен?
Да, има директен автобус между Търговище, Област Търговище и Шумен.
Какви са емисиите на CO2 за Търговище, Област Търговище до Шумен от автобус?
Пътуването на автобус от Търговище, Област Търговище до Шумен създава 2.14kg CO2 емисии.

Отидете локално от Търговище, Област Търговище

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Търговище, Област Търговище

Международни маршрути от Търговище, Област Търговище и близките райони

Други дестинации от Търговище, Област Търговище

Основни маршрути до Шумен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути