Автобус Търговище, Област Търговище - Шумен цени от 8лв.

Започва от
8лв.
откривам

Търговище, Област Търговище до Шумен с автобус

Пътуването от Търговище, Област Търговище до Шумен от автобус е 28,5 km и отнема 35 мин.. Има 12 връзки на ден, с първото заминаване на 06:05 и последното на 00:05. Възможно е да пътувате от Търговище, Област Търговище до Шумен от автобус само за 8лв. или за 11,86лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 8лв..

Най-добра цена 8лв.
Продължителност на пътуването 35 мин.
Връзка на ден 12
Най-ниската цена 8лв.
Най-висока цена 11,86лв.
Първо заминаване 06:05
Последно заминаване 00:05
Разстояние 28,5 km
Заминаване Търговище, Област Търговище
Пристигане Шумен
Превозвачи Group Plus, Grup Plus

Автобус Билети от Търговище, Област Търговище до Шумен

  Sep 27
  8лв.
  21°
  Sep 28
  Още
  23°
  Sep 29
  Още
  23°
  Sep 30
  8лв.
  23°
  Oct 01
  Още
  24°
  Oct 02
  Още
  24°
  Oct 03
  Още
  22°
  Oct 04
  Още
  23°
  Oct 05
  Още
  22°
  Oct 06
  Още
  23°
  Oct 07
  Още
  22°
  Oct 08
  Още
  19°
  Oct 09
  Още
  16°
  Oct 10
  Още
  15°
  Oct 11
  Още
  11°
Departure date
Wednesday,Sep 27 2023
21°

Пътуване от Търговище, Област Търговище до Шумен с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Търговище, Област Търговище до Шумен? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Търговище, Област Търговище до Шумен, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от Търговище, Област Търговище до Шумен с автобус?

Когато пътувате от Търговище, Област Търговище до Шумен, можете да очаквате да платите средно около 9,94лв.. Може да успеете да намерите цени до 7,91лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Търговище, Област Търговище до Шумен

 
Sep 27
сряда
21°
8лв.
Sep 28
четвъртък
23°
Още
Sep 29
петък
23°
Още
Sep 30
събота
23°
8лв.
Oct 01
неделя
24°
Още
Oct 02
понеделник
24°
Още
Oct 03
вторник
22°
Още
Евтини билети за от Търговище, Област Търговище до Шумен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Търговище, Област Търговище до Шумен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Търговище, Област Търговище до Шумен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Търговище, Област Търговище до Шумен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Търговище, Област Търговище до Шумен

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Намерете най-добрия ден за пътуване до Шумен с автобус

Когато пътувате до Шумен с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Group Plus е автобусна компания, която работи в Съединените щати. Предлага чартърни автобусни услуги за различни събития като корпоративни събития, училищни екскурзии, сватби и спортни събития. Компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, които са оборудвани с удобства като климатик, накланящи се седалки и системи за забавление. Group Plus също така предлага транспортни услуги за летищни трансфери и совалки.

Grup Plus е испанска автобусна компания, която обслужва национални и международни маршрути. Основана през 2003 г., компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, оборудвани с климатик, накланящи се седалки и безплатен Wi-Fi. Grup Plus предлага разнообразие от услуги, включително редовни и експресни маршрути, както и чартърни услуги за групи и събития. Компанията оперира в няколко региона на Испания, включително Каталуния, Валенсия, Андалусия и Мадрид, а също така предлага маршрути до Франция, Португалия и Мароко.

Услуги на борда Group Plus and Grup Plus от Търговище, Област Търговище до Шумен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Търговище, Област Търговище до Шумен от автобус.
съоръжения Group Plus Grup Plus
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Климатик

Търговище, Област Търговище до Шумен Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
0.2kg
Автобус
1.6kg
Полет
62.5kg
Кола
6.0kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Търговище, Област Търговище до Шумен?
Билет автобус от Търговище, Област Търговище до Шумен е 9,94лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 8лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Търговище, Област Търговище до Шумен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Търговище, Област Търговище до Шумен е 8лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Търговище, Област Търговище и Шумен от автобус?
Търговище, Област Търговище до Шумен е 28,5 km.
Колко време трае автобус между Търговище, Област Търговище и Шумен?
Търговище, Област Търговище до Шумен е средно 41 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 35 мин..
Какви компании работят от Търговище, Област Търговище до Шумен?
Търговище, Област Търговище до Шумен се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail Group Plus, Grup Plus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Търговище, Област Търговище до Шумен?
Търговище, Област Търговище до Шумен има средно 12 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Търговище, Област Търговище до Шумен?
Най-ранният автобус от Търговище, Област Търговище до Шумен тръгва на 06:05. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Търговище, Област Търговище до Шумен?
Последният автобус от Търговище, Област Търговище до Шумен тръгва на 00:05. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Търговище, Област Търговище до Шумен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 8лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Търговище, Област Търговище до Шумен?
Има 4 станция(и), от която можете да се отклоните от Търговище, Област Търговище, за да отидете до Шумен. Можете да преминете от Targovishte Bus And Coach Station, Targovishte Bus Station, Boulevard Nikola Marino 5, Targovishte (bulgaristan) and Targovishte и можете да стигнете до Shumen Bus Station, Shumen Bus Station, Boulevard Rishki Prohod 29 and Shumen.
Колко директни връзки преминават от Търговище, Област Търговище до Шумен?
Има средно 12 от Търговище, Област Търговище до Шумен.
Кое е най-бързото време за пътуване между Търговище, Област Търговище до Шумен от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Търговище, Област Търговище и Шумен е 35 мин..
Има ли директен автобус от Търговище, Област Търговище към Шумен?
Да, има директен автобус между Търговище, Област Търговище и Шумен.
Какви са емисиите на CO2 за Търговище, Област Търговище до Шумен от автобус?
Пътуването на автобус от Търговище, Област Търговище до Шумен създава 1.6kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Търговище, Област Търговище

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Търговище, Област Търговище

Международни маршрути от Търговище, Област Търговище и близките райони

Други дестинации от Търговище, Област Търговище

Основни маршрути до Шумен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути