• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от София до Видин Тръгване от 19,54 лв.

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

С Автобус

Утре

С Автобус

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Видин

Бързо и лесно пътуване от София до Видин с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от София до Видин. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от София до Видин?

Билет за автобус от София до Видин ще ви струва средно 20,76 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 19,54 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.София да се Видин с автобус

Най-добра цена 19,56 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 59 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 11:00
Последно отпътуване 11:00
разстояние 148 km

Цена на билет София - Видин всеки ден

 
Днес
19,56 лв.
Утре
19,56 лв.
След 2 дни
Още
След 3 дни
19,56 лв.
След 4 дни
19,56 лв.
След 5 дни
Още
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
2
Превозвачи
2
Минимална цена
19,54 лв.
Максимална цена
21,89 лв.

София - Видин

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

19,56 лв.

Дата
вторник 26 октомври 2021
Karat-S (Карат-С)-logo
Sofia Central Bus Station - Vidin Bus Station
11:00 - 14:59
Karat-S (Карат-С)
3 ч. 59 мин.
CO2: 4.74kg
Най-
Karat-S (Карат-С)-logo
Karat-S (Карат-С)
Времетраене: 3 ч. 59 мин.
Sofia Central Bus Station - Vidin Bus Station
11:00 - 14:59
19,56 лв.
Karat - S-logo
Karat - S
Времетраене: 3 ч. 59 мин.
Serdika - Zheleznicharska
11:00 - 14:59
21,89 лв.

Колко време отнема да се стигне от София до Видин с автобус?

Разстоянието между София и Видин е около 149 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 3 ч. 59 мин.. Обаче най-бързите маршрути между София и Видин продължават 3 ч. 59 мин.. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

По кое време са първото и последното заминаване от София до Видин?

Първият заминаващ за деня от София до Видин тръгва в 11:00, докато последния отпътуващ за деня е в 11:00. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Видин. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои са спирките по маршрута от София до Видин?

В София спирките за заминаване включват Serdika, Sofia Bus station Central, boulevard Knyahinya Maria Luisa 100 and Sofia Central Bus Station. Когато пристигнете в Видин, може да успеете да слезете на спирки като Zheleznicharska, Vidin Bus Station, Zheleznicharska Street 1 and Vidin Bus Station. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от София до Видин се извършват всеки ден?

Средно има 2 заминаващи ежедневно от София до Видин. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до 6 заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват Karat - S and Karat-S (Карат-С) и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 2 заминаващи от София, които пътуват директно до Видин. Има 0 пътувания с една или повече смени.