Автобус София - Видин цени от 23,99 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 24,01 лв.
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

София до Видин с автобус

Пътуването от София до Видин от автобус е 148,45 km и отнема 3 ч 59 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 11:00 ч. и последното на 11:00 ч.. Възможно е да пътувате от София до Видин от автобус само за 23,99 лв. или за 29,68 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 23,99 лв..

Най-ниската цена23,99 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 59 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена23,99 лв.
Най-висока цена29,68 лв.
Първо заминаване11:00 ч.
Последно заминаване11:00 ч.
Разстояние148,45 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеВидин
ПревозвачиKarat - S

Автобус Билети от Sofia до Vidin

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от София до Видин

Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Видин? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от София до Видин, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от София до Видин с автобус?

Най-евтините автобусни билети от София до Видин струват 23,99 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 26,71 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Видин.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Видин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от София до Видин варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 26,71 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко дълго е пътуването от София до Видинс автобус?

При разстояние от 148,45 km между София и Видин, обикновено отнема 3 ч 59 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 3 ч 59 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Разстоянието между София и Видин е около 148,45 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 3 ч 59 мин. Обаче най-бързите маршрути между София и Видин продължават 3 ч 59 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

По кое време на деня мога да пътувам от София до Видин?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от София до Видин, който тръгва в 11:00 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 11:00 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от София до Видин, който обикновено тръгва в 11:00 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 11:00 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от София до Видин?

Можете да тръгнете от София на спирки като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Видин на следните спирки: Vidin(gr). Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в София и Видин. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от София до Видин има всеки ден?

Маршрутът от София до Видин се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от София са средно 2 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от София до Видин, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 2 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Видин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Vidin

Евтини билети за автобус от София до Видин
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Видин.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Видин, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Видин.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Vidin

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 24,01 лв. до 27,26 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 12% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Видин

Най-евтините автобусни билети София - Видин могат да бъдат намерени само за 24,07 лв., ако имате късмет, или средно за 25,27 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 27,14 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Видин с автобус

Когато пътувате до Видин с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Karat - S от София до Видин
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Видин от bus.
съоръжения Karat - S
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check

София до Видин Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
10.39kg
Автобус
11.13kg
Полет
29.69kg
Кола
23.75kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Видин?
Билет автобус от София до Видин е 26,71 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 23,99 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Видин?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Видин е 23,99 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Видин от автобус?
София до Видин е 148,45 km.
Колко време трае автобус между София и Видин?
София до Видин е средно 3 ч 59 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 59 мин.
Колко автобус на ден преминават от София до Видин?
София до Видин има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Видин?
Най-ранният автобус от София до Видин тръгва на 11:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Видин?
Последният автобус от София до Видин тръгва на 11:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Видин?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 23,99 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Видин?
Има средно 2 от София до Видин.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Видин от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Видин е 3 ч 59 мин.
Има ли директен автобус от София към Видин?
Да, има директен автобус между София и Видин.
Какви са емисиите на CO2 за София до Видин от автобус?
Пътуването на автобус от София до Видин създава 11.13kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Видин

Свързани маршрути

Други популярни маршрути