Намерете автобус от София до Видин

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 19,56 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 59 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 11:00
Последно отпътуване 11:00
разстояние 148 km

На virail са най-добрите оферти за автобуси от София до Видин

Ако търсите евтини автобусни билети от София до Видин, virail е това, което търсите. Сравнявайки оферти от няколко доставчика, можете да намерите идеалното решение за вашия бюджет и график.

Каква е цената на най-евтините билети за автобуси от София до Видин?

Можете да намерите най-евтините автобусни билети от София до Видин от 19,54 лв., като резервирате предварително. Ако не можете, автобусните билети от София до Видин струват около 20,15 лв..

Цена на билет - всеки ден

19,56 лв. 19,56 лв. Още 19,56 лв. Още Още 19,56 лв.

Автобуси от София до Видин

В колко часа са автобусите за Видин?

Най-ранният час, в който можете да тръгнете от София е в 07:30, докато последният автобус е в 11:00. Пътуването отнема средно 3 ч. 59 мин., но може и да продължи :3 ч. 59 мин. с най-бързите връзки.

Ако търсите различни алтернативи за пътуване от София до Видин, влаковете и решенията за споделено пътуване биха могли да бъдат добра сделка, като се има предвид сравнително краткото разстояние.

Колко връзки дневно съществуват, за да отидете до Видин от София с автобус?

Ако искате да пътувате от София до Видин с автобус, има 2 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 2 директни линии, спрямо 0 маршрута, които имат поне една смяна. В резултат, моля вземете билет за директна линия, ако не желаете никаква смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Видин в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от София до Видин с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.