Намерете автобус от София до Варна

Започва от
33,09 лв.
откривам

Нашите партньори

Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.

references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Днес

От 33,01 лв.

Утре

От 33,01 лв.

2 Дни

От 33,01 лв.

Пътуване от София до Варна с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Варна? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от София до Варна, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от София до Варна с автобус?

Когато пътувате от София до Варна, можете да очаквате да платите средно около 38,08 лв.. Може да успеете да намерите цени до 12,39 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.Обобщение на пътуването с Автобус

Пътуването от София до Варна от Bus е 378 км и отнема 7 ч. 31 мин.. Има 28 връзки на ден, с първото заминаване на 22:30 и последното на 18:00. Възможно е да пътувате от София до Варна от Bus само за 12,39 лв. или за 81,87 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 16,87 лв..

Най-добра цена 32,95 лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 43 мин.
Връзка на ден 28
Най-ниската цена 32,95 лв.
Най-висока цена 81,87 лв.
Първо заминаване 22:30
Последно заминаване 18:00
Разстояние 378 km
Заминаване София
Пристигане Варна
Превозвачи Global Biomet, Union Ivkoni (National),

Автобус Билети от София до Варна

  Feb 02
  19.35
  Feb 03
  16.87
  Feb 04
  16.87
  Feb 05
  16.87
  Feb 06
  16.91
  Feb 07
  16.91
  -1°
  Feb 08
  16.87
  -5°
  Feb 09
  16.87
  -3°
  Feb 10
  16.87
  -2°
  Feb 11
  16.87
  Feb 12
  16.88
  Feb 13
  16.87
  Feb 14
  16.88
  Feb 15
  16.87
  Feb 16
  16.88
  10°
Departure date
Thursday,Feb 02 2023

Сравнете цена и билети

 
Feb 02
Thursday
Още
37,86 лв.
Feb 03
Friday
23,35 лв.
33,01 лв.
Feb 04
Saturday
22,95 лв.
33,01 лв.
Feb 05
Sunday
Още
33,01 лв.
Feb 06
Monday
Още
33,09 лв.
Feb 07
Tuesday
-1°
Още
33,09 лв.
Feb 08
Wednesday
-5°
Още
33,01 лв.

Най-доброто време за резервация на София - Варна пътуване

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

София до Варна Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Полет
108.015kg
Влак
5.306kg
Автобус
25.772kg
Кола
18.571kg

Настаняване, което може да харесате в Варна

Недостъпен

Няма намерени места за настаняване на избраното място за днес.

Ние използваме тази обратна връзка, за да подобрим нашите продукти

често задавани въпроси

Колко време отнема пътуването от София до Варна с автобус?

Пътуването от София до Варна обхваща разстояние от 379 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 7 ч. 31 мин.. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 5 ч. 15 мин.. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от София до Варна по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от София до Варна?

Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от София до Варна, който тръгва в 22:30. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 18:00. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. toptext h2 Heading plane en Use Virail to find the best way to travel from София to Варна

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от София до Варна с автобус?

Можете да тръгнете от София на спирки като Sofia Bus Station Central, Boulevard Knyahinya Maria Luisa 100, Serdika, Sofia Central Bus Station, Sofia Avtobusna Spirka, Poduyane and Sofia Bus Station Poduyane, Levski Vekoven St 4. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Варна на следните спирки: Varna Bus Station, Vladislav Varnenchik St 158, Varna, Варна Централна автогара, Varna Bus Station, Велико Търново and Varna, Sveti Ivan Rilski. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в София и Варна. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от София до Варна?

Маршрутът от София до Варна се обслужва от компании, включително Global Biomet, Union Ivkoni (national), Union Ivkoni, Biomet, Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Arda - Tur National, Global Biomet (Глобал Биомет), Grup Plus Gmbh, Flixbus and Distribusion. От този списък на транспортните компании има до 34 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от София са средно 16 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от София до Варна, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 14 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 2 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване