Автобус София - Варна цени от 32,95 лв.

22/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

33,03 лв.
33,01 лв.
33,01 лв.

София до Варна с автобус

Пътуването от София до Варна от автобус е 378,54 km и отнема 6 ч 39 мин. Има 29 връзки на ден, с първото заминаване на 00:30 ч. и последното на 23:00 ч.. Възможно е да пътувате от София до Варна от автобус само за 32,95 лв. или за 70,78 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 32,95 лв..

Най-ниската цена32,95 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 39 мин
Връзка на ден29
Най-ниската цена32,95 лв.
Най-висока цена70,78 лв.
Първо заминаване00:30 ч.
Последно заминаване23:00 ч.
Разстояние378,54 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеВарна
ПревозвачиGlobal Biomet, Group PlusОще

Автобус Билети от Sofia до Varna

Дата на заминаване
сряда, 22 май 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от София до Варна с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Варна? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от София до Варна, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от София до Варна?

Най-евтините автобусни билети от София до Варна струват 32,95 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 36,98 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Варна.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Варна. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 36,98 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Варна.

Колко време ще отнеме, за да отида от София до Варна с автобус?

Средното време за пътуване е 6 ч 39 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 378,54 km от София до Варна. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от София до Варна да отнеме повече от 6 ч 39 мин. Пътуването от София до Варна обхваща разстояние от 378,54 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 6 ч 39 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 6 ч 15 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от София до Варна по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои са спирките по маршрута от София до Варна?

Ще можете да напуснете София, като използвате спирки като Sofia, Central Bus Station,Sofia Airport Terminal 1. Те ви свързват със спирки, включително Varna Coach Station,Varna Airport, VAR в Варна. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в София, или в Варна, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има пътувания от София до Варна?

Точният брой на пътуванията от София до Варна може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 29 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от София до Варна. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от София до Варна варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 29 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Варна. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Varna

Евтини билети за автобус от София до Варна
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Варна.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Варна, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Варна.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Varna

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 33,03 лв. до 35,01 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 6% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Варна

Най-евтините автобусни билети София - Варна могат да бъдат намерени само за 33,01 лв., ако имате късмет, или средно за 34,29 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 35,81 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Варна с автобус

Когато пътувате до Варна с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Biomet е автобусна компания, която предоставя транспортни услуги до различни дестинации в Съединените щати. Компанията разполага с парк от модерни автобуси, които са оборудвани с удобни седалки, климатик и други удобства, за да осигурят комфортно пътуване на пътниците. Biomet предлага както редовни, така и чартърни услуги, обслужващи нуждите на индивиди, групи и организации. Маршрутите на компанията обхващат големи градове, включително Ню Йорк, Бостън, Вашингтон и Чикаго, наред с други. Biomet се ангажира да предоставя безопасни, надеждни и достъпни транспортни услуги на своите клиенти и разполага с екип от опитни шофьори и персонал, за да осигури гладко и приятно пътуване.

Group Plus е автобусна компания, която работи в Съединените щати. Предлага чартърни автобусни услуги за различни събития като корпоративни събития, училищни екскурзии, сватби и спортни събития. Компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, които са оборудвани с удобства като климатик, накланящи се седалки и системи за забавление. Group Plus също така предлага транспортни услуги за летищни трансфери и совалки.

Grup Plus е испанска автобусна компания, която обслужва национални и международни маршрути. Основана през 2003 г., компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, оборудвани с климатик, накланящи се седалки и безплатен Wi-Fi. Grup Plus предлага разнообразие от услуги, включително редовни и експресни маршрути, както и чартърни услуги за групи и събития. Компанията оперира в няколко региона на Испания, включително Каталуния, Валенсия, Андалусия и Мадрид, а също така предлага маршрути до Франция, Португалия и Мароко.

Услуги на борда Global Biomet, Group Plus and Grup Plus от София до Варна
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Варна от bus.
съоръжения Global Biomet Group Plus Grup Plus Biomet FlixBus
wifi WiFi check check check check check
power_sockets Електрически контакти check check check check check
air_con Климатик check check check check check
luggage Багаж cross check check cross check
food_and_drink Храни и напитки cross cross cross cross check

София до Варна Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
26.5kg
Автобус
28.39kg
Полет
75.71kg
Кола
60.57kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Варна?
Билет автобус от София до Варна е 36,98 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 32,95 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Варна?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Варна е 32,95 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Варна от автобус?
София до Варна е 378,54 km.
Колко време трае автобус между София и Варна?
София до Варна е средно 6 ч 39 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 15 мин.
Какви компании работят от София до Варна?
София до Варна се покрива от оператор(и) 4. Можете да намерите на Virail Global Biomet, Group Plus, Grup Plus, Biomet and FlixBus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Варна?
София до Варна има средно 29 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Варна?
Най-ранният автобус от София до Варна тръгва на 00:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Варна?
Последният автобус от София до Варна тръгва на 23:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Варна?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 32,95 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Варна?
Има средно 29 от София до Варна.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Варна от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Варна е 6 ч 15 мин.
Има ли директен автобус от София към Варна?
Да, има директен автобус между София и Варна.
Какви са емисиите на CO2 за София до Варна от автобус?
Пътуването на автобус от София до Варна създава 28.39kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Варна

Свързани маршрути

Други популярни маршрути