Автобус София - Будапеща цени от 79,86 лв.

22/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

125,02 лв.
136,19 лв.
141,75 лв.

София до Будапеща с автобус

Пътуването от София до Будапеща от автобус е 631,36 km и отнема 20 ч 4 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 01:00 ч. и последното на 23:50 ч.. Възможно е да пътувате от София до Будапеща от автобус само за 79,86 лв. или за 278,12 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 79,86 лв..

Най-ниската цена79,86 лв.
Продължителност на пътуването20 ч 4 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена79,86 лв.
Най-висока цена278,12 лв.
Първо заминаване01:00 ч.
Последно заминаване23:50 ч.
Разстояние631,36 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеБудапеща
ПревозвачиKarat - S, FlixBus

Автобус Билети от Sofia до Budapest

Дата на заминаване
сряда, 22 май 2024 г.

Пътуване от София до Будапеща с Virail

Планирате да пътувате от София до Будапеща? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струват автобусните билети от София до Будапеща?

Билет за автобус от София до Будапеща ще ви струва средно 124,32 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 79,86 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Будапеща. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от София до Будапеща. Средно обаче ще платите около 124,32 лв. за автобусен билет. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от София до Будапеща с автобус?

Средното време за пътуване е 20 ч 4 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 631,36 km от София до Будапеща. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от София до Будапеща да отнеме повече от 20 ч 4 мин. Пътуването между София и Будапеща с автобус обикновено отнема 20 ч 4 мин, за да се измине разстояние от 631,36 km. Най-краткото пътуване от София до Будапеща ще ви отнеме 11 ч 30 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Будапеща е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от София до Будапеща с автобус?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от София от следните спирки: Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Пристигайки в Будапеща, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Budapest Kelenfold,BUDAPEST - Nyugati,Budapest Deli,Budapeszt,Budapest Népliget M,Budapest Keleti Pu,Budapest Airport (BUD),Budapest, Déli Pályaudvar. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Будапеща.

Колко пъти на ден има тръгващи от София за Будапеща?

Точният брой на пътуванията от София до Будапеща може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 6 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от София до Будапеща. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от София до Будапеща варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 1 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 5 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Будапеща. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Budapest

Евтини билети за автобус от София до Будапеща
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Будапеща.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Будапеща, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Будапеща.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Budapest

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 84,79 лв. до 130,68 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 35% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Будапеща

Най-евтините автобусни билети София - Будапеща могат да бъдат намерени само за 98,08 лв., ако имате късмет, или средно за 118,95 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 142,38 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Будапеща с автобус

Когато пътувате до Будапеща с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Karat - S and FlixBus от София до Будапеща
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Будапеща от bus.
съоръжения Karat - S FlixBus
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
food_and_drink Храни и напитки check check
air_con Климатик check check
luggage Багаж cross check

София до Будапеща Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
44.2kg
Автобус
47.35kg
Полет
126.27kg
Кола
101.02kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Будапеща?
Билет автобус от София до Будапеща е 124,32 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 79,86 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Будапеща?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Будапеща е 79,86 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Будапеща от автобус?
София до Будапеща е 631,36 km.
Колко време трае автобус между София и Будапеща?
София до Будапеща е средно 20 ч 4 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 11 ч 30 мин.
Какви компании работят от София до Будапеща?
София до Будапеща се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Karat - S and FlixBus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Будапеща?
София до Будапеща има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Будапеща?
Най-ранният автобус от София до Будапеща тръгва на 01:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Будапеща?
Последният автобус от София до Будапеща тръгва на 23:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Будапеща?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 79,86 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Будапеща?
Има средно 1 от София до Будапеща.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Будапеща от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Будапеща е 11 ч 30 мин.
Има ли директен автобус от София към Будапеща?
Да, има директен автобус между София и Будапеща.
Какви са емисиите на CO2 за София до Будапеща от автобус?
Пътуването на автобус от София до Будапеща създава 47.35kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Будапеща

Свързани маршрути

Други популярни маршрути