Автобус Краков - Мехов цени от 2,52 лв.

Започва от
2,52 лв.

Краков до Мехов с автобус

Пътуването от Краков до Мехов от автобус е 33,48 km и отнема 1 ч 3 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 09:06 ч. и последното на 16:00 ч.. Възможно е да пътувате от Краков до Мехов от автобус само за 2,52 лв. или за 2,66 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 2,52 лв..

Най-ниската цена2,52 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 3 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена2,52 лв.
Най-висока цена2,66 лв.
Първо заминаване09:06 ч.
Последно заминаване16:00 ч.
Разстояние33,48 km
ЗаминаванеКраков
ПристиганеМехов
ПревозвачиDarjan

Пътуване от Краков до Мехов с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Краков до Мехов. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Краков до Мехов?

Когато пътувате от Краков до Мехов, можете да очаквате да платите средно около 2,60 лв.. Може да успеете да намерите цени до 2,52 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Краков до Мехов. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Краков до Мехов. Средно обаче ще платите около 2,60 лв. за автобусен билет. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.

Колко време отнема пътуването от Краков до Мехов с автобус?

Средното време за пътуване е 1 ч 3 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 33,48 km от Краков до Мехов. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Краков до Мехов да отнеме повече от 1 ч 3 мин. Пътуването между Краков и Мехов с автобус обикновено отнема 1 ч 3 мин, за да се измине разстояние от 33,48 km. Най-краткото пътуване от Краков до Мехов ще ви отнеме 0 ч 52 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Мехов е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

В колко часа са заминаващите от Краков до Мехов?

По принцип първото отпътуване за деня от Краков ще бъде в 09:06 ч., а последното - в 16:00 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Краков до Мехов могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Краков в 09:06 ч., а последният - в 16:00 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Краков до Мехов могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Краков до Мехов?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Краков и Мехов. Можете да започнете пътуването си в Краков на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Мехов. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Краков до Мехов.

Колко пътувания от Краков до Мехов се извършват всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Краков до Мехов може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 2 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Краков до Мехов. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Краков до Мехов варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 2 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Краков до Мехов. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за автобус от Краков до Мехов
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Краков до Мехов.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Краков до Мехов, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Краков до Мехов.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Краков до Мехов

Най-евтините автобусни билети Краков - Мехов могат да бъдат намерени само за 2,60 лв., ако имате късмет, или средно за 2,66 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 2,74 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Мехов с автобус

Когато пътувате до Мехов с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Краков до Мехов Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
2.34kg
Автобус
2.51kg
Полет
6.7kg
Кола
5.36kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Краков до Мехов?
Билет автобус от Краков до Мехов е 2,60 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 2,52 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Краков до Мехов?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Краков до Мехов е 2,52 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Краков и Мехов от автобус?
Краков до Мехов е 33,48 km.
Колко време трае автобус между Краков и Мехов?
Краков до Мехов е средно 1 ч 3 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 52 мин.
Колко автобус на ден преминават от Краков до Мехов?
Краков до Мехов има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Краков до Мехов?
Най-ранният автобус от Краков до Мехов тръгва на 09:06 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Краков до Мехов?
Последният автобус от Краков до Мехов тръгва на 16:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Краков до Мехов?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 2,52 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Краков до Мехов?
Има 4 станция(и), от която можете да се отклоните от Краков, за да отидете до Мехов. Можете да преминете от Krakow ul. Dworcowa, Balice, Krakow and Kraków Jubilat и можете да стигнете до Miechów.
Колко директни връзки преминават от Краков до Мехов?
Има средно 2 от Краков до Мехов.
Кое е най-бързото време за пътуване между Краков до Мехов от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Краков и Мехов е 0 ч 52 мин.
Има ли директен автобус от Краков към Мехов?
Да, има директен автобус между Краков и Мехов.
Какви са емисиите на CO2 за Краков до Мехов от автобус?
Пътуването на автобус от Краков до Мехов създава 2.51kg CO2 емисии.

Отидете локално от Краков

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Краков

Международни маршрути от Краков и близките райони

Други дестинации от Краков

Свързани маршрути

Други популярни маршрути