Намерете автобус от София до Стара Загора

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 15,65 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 22 мин.
връзки на ден 7
Първо заминаване 23:30
Последно отпътуване 23:30
разстояние 192 km

Virail ще намери за вас най-добрите оферти за автобус от София до Стара Загора

Намирането на идеалните автобусни билети за пътуване от София до Стара Загора е толкова лесно с virail. След като изберете датата на пътуването си, virail ще сравни стотици оферти от нашия партньор, за да намери най-доброто решение за вас.

Каква е цената на най-евтините билети за автобуси от София до Стара Загора?

Ако имате възможност, резервирайте предварително или се опитайте да бъдете гъвкави, когато избирате датите. По този начин ще намерите евтини автобусни билети от София до Стара Загора от 13,69 лв., докато средната цена е 16,63 лв..

Цена на билет - всеки ден

16,60 лв. 15,71 лв. 15,71 лв. Още Още 15,70 лв. 15,68 лв.

Автобуси от София до Стара Загора

Кога заминават първите и последните автобуси от София до Стара Загора?

За да стигнете до Стара Загора от София с автобус, ще ви отнеме около 3 ч. 18 мин. или дори : 3 ч. 10 мин., ако изберете най-бързите решения. Първият автобус тръгва от София в 16:30, докато последният е в 23:30.

За сравнително кратки пътувания като това от София до Стара Загора, можете да изберете и споделено пътуване, по-евтина алтернатива, или с влак, екологичен избор.

Колко връзки дневно има, за да отидете до Стара Загора от София с автобус?

5 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от София до Стара Загора с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 5 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Следователно, ако не искате да сменяте автобусите, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Все пак, изборът на пътуване, включващо смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълго, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута.

5 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от София до Стара Загора с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.