Автобус София - Стара Загора цени от 23,97 лв.

23/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

24,01 лв.
24,01 лв.
24,01 лв.

София до Стара Загора с автобус

Пътуването от София до Стара Загора от автобус е 192,3 km и отнема 3 ч 30 мин. Има 17 връзки на ден, с първото заминаване на 07:00 ч. и последното на 17:00 ч.. Възможно е да пътувате от София до Стара Загора от автобус само за 23,97 лв. или за 31,25 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 23,97 лв..

Най-ниската цена23,97 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 30 мин
Връзка на ден17
Най-ниската цена23,97 лв.
Най-висока цена31,25 лв.
Първо заминаване07:00 ч.
Последно заминаване17:00 ч.
Разстояние192,3 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеСтара Загора
ПревозвачиUnion Ivkoni, Doris

Автобус Билети от Sofia до Stara Zagora

Дата на заминаване
четвъртък, 23 май 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от София до Стара Загора с Virail

Планирате да пътувате от София до Стара Загора? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко ще платя за автобусни билети от София до Стара Загора?

Билет за автобус от София до Стара Загора ще ви струва средно 27,69 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 23,97 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Билет за автобус от София до Стара Загора ще ви струва средно 27,69 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема да се стигне от София до Стара Загора с автобус?

Пътуването между София и Стара Загора с автобус е приблизително 192,3 km. Ще ви отнеме около 3 ч 30 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването от София до Стара Загора обхваща разстояние от 192,3 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 3 ч 30 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 3 ч 11 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от София до Стара Загора по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

В колко часа са заминаващите от София до Стара Загора?

Първият заминаващ за деня от София до Стара Загора тръгва в 07:00 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 17:00 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Стара Загора. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от София в 07:00 ч., а последният - в 17:00 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от София до Стара Загора могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои са спирките по маршрута от София до Стара Загора?

Можете да тръгнете от София на спирки като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Стара Загора на следните спирки: Stara Zagora AG. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в София и Стара Загора. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има тръгващи от София за Стара Загора?

Средно има 17 заминаващи ежедневно от София до Стара Загора. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 17 заминаващи от София, които пътуват директно до Стара Загора. Има 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Stara Zagora

Евтини билети за автобус от София до Стара Загора
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Стара Загора.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Стара Загора, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Стара Загора.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Stara Zagora

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 23,95 лв. до 24,89 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 4% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Стара Загора

Най-евтините автобусни билети София - Стара Загора могат да бъдат намерени само за 23,15 лв., ако имате късмет, или средно за 24,34 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 25,26 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Стара Загора с автобус

Когато пътувате до Стара Загора с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда Union Ivkoni, Doris and City Lines от София до Стара Загора
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Стара Загора от bus.
съоръжения Union Ivkoni Doris City Lines
wifi WiFi check cross cross
power_sockets Електрически контакти check check check
luggage Багаж check cross cross
air_con Климатик check check check

София до Стара Загора Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
13.46kg
Автобус
14.42kg
Полет
38.46kg
Кола
30.77kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Стара Загора?
Билет автобус от София до Стара Загора е 27,69 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 23,97 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Стара Загора?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Стара Загора е 23,97 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Стара Загора от автобус?
София до Стара Загора е 192,3 km.
Колко време трае автобус между София и Стара Загора?
София до Стара Загора е средно 3 ч 30 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 11 мин.
Какви компании работят от София до Стара Загора?
София до Стара Загора се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail Union Ivkoni, Doris and City Lines предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Стара Загора?
София до Стара Загора има средно 17 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Стара Загора?
Най-ранният автобус от София до Стара Загора тръгва на 07:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Стара Загора?
Последният автобус от София до Стара Загора тръгва на 17:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Стара Загора?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 23,97 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Стара Загора?
Има средно 17 от София до Стара Загора.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Стара Загора от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Стара Загора е 3 ч 11 мин.
Има ли директен автобус от София към Стара Загора?
Да, има директен автобус между София и Стара Загора.
Какви са емисиите на CO2 за София до Стара Загора от автобус?
Пътуването на автобус от София до Стара Загора създава 14.42kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Стара Загора

Свързани маршрути

Други популярни маршрути