Автобус София - Стара Загора цени от 23,95лв.

Започва от
23,95лв.
откривам

София до Стара Загора с автобус

Пътуването от София до Стара Загора от автобус е 192 km и отнема 3 ч. 11 мин.. Има 15 връзки на ден, с първото заминаване на 09:00 и последното на 18:00. Възможно е да пътувате от София до Стара Загора от автобус само за 23,95лв. или за 29,29лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 23,95лв..

Най-добра цена 23,95лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 11 мин.
Връзка на ден 15
Най-ниската цена 23,95лв.
Най-висока цена 29,29лв.
Първо заминаване 09:00
Последно заминаване 18:00
Разстояние 192 km
Заминаване София
Пристигане Стара Загора
Превозвачи Union Ivkoni, Doris,

Автобус Билети от София до Стара Загора

  Sep 27
  24,01лв.
  20°
  Sep 28
  24,01лв.
  20°
  Sep 29
  24,01лв.
  22°
  Sep 30
  24,01лв.
  23°
  Oct 01
  24,01лв.
  23°
  Oct 02
  24,01лв.
  26°
  Oct 03
  24,03лв.
  26°
  Oct 04
  24,01лв.
  24°
  Oct 05
  24,05лв.
  25°
  Oct 06
  24,01лв.
  25°
  Oct 07
  24,03лв.
  16°
  Oct 08
  24,01лв.
  11°
  Oct 09
  24,03лв.
  10°
  Oct 10
  24,05лв.
  11°
  Oct 11
  23,95лв.
  15°
Departure date
Wednesday,Sep 27 2023
20°

Пътуване от София до Стара Загора с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от София до Стара Загора? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от София до Стара Загора?

Цените ще варират, когато пътувате от София до Стара Загора. Средно обаче ще платите около 26,73лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 22,95лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от София до Стара Загора

 
Sep 27
сряда
20°
13,09лв.
24,01лв.
Sep 28
четвъртък
20°
12,99лв.
24,01лв.
Sep 29
петък
22°
13,80лв.
24,01лв.
Sep 30
събота
23°
13,50лв.
24,01лв.
Oct 01
неделя
23°
13,23лв.
24,01лв.
Oct 02
понеделник
26°
13,21лв.
24,01лв.
Oct 03
вторник
26°
13,21лв.
24,03лв.
Евтини билети за от София до Стара Загора
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Стара Загора.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Стара Загора, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Стара Загора.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от София до Стара Загора

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 24лв. до 25лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 4% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Стара Загора

Най-евтините автобусни билети София - Стара Загора могат да бъдат намерени само за 16лв., ако имате късмет, или средно за 22лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 25лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Стара Загора с автобус

Когато пътувате до Стара Загора с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда Union Ivkoni, Doris и City Lines от София до Стара Загора
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Стара Загора от автобус.
съоръжения Union Ivkoni Doris City Lines
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Климатик

София до Стара Загора Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
1.1kg
Автобус
7.5kg
Полет
300.8kg
Кола
29.0kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Стара Загора?
Билет автобус от София до Стара Загора е 26,77лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 23,95лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Стара Загора?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Стара Загора е 23,95лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Стара Загора от автобус?
София до Стара Загора е 192 km.
Колко време трае автобус между София и Стара Загора?
София до Стара Загора е средно 3 ч. 20 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч. 11 мин..
Какви компании работят от София до Стара Загора?
София до Стара Загора се покрива от оператор(и) 3. Можете да намерите на Virail Union Ivkoni, Doris, City Lines предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Стара Загора?
София до Стара Загора има средно 15 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Стара Загора?
Най-ранният автобус от София до Стара Загора тръгва на 09:00. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Стара Загора?
Последният автобус от София до Стара Загора тръгва на 18:00. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Стара Загора?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 23,95лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от София до Стара Загора?
Има 5 станция(и), от която можете да се отклоните от София, за да отидете до Стара Загора. Можете да преминете от Sofia Central Bus Station, Sofia, Sofia Bus Station Central, Knyaginya Maria Luiza Blvd 100, Serdika and Sofia Avtobusna Spirka и можете да стигнете до Stara Zagora Central Bus Station, Stara Zagora, Stara Zagora Bus Station, Slavjansky Blvd and Starza Zagora Avtobusna Spirka.
Колко директни връзки преминават от София до Стара Загора?
Има средно 15 от София до Стара Загора.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Стара Загора от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Стара Загора е 3 ч. 11 мин..
Има ли директен автобус от София към Стара Загора?
Да, има директен автобус между София и Стара Загора.
Какви са емисиите на CO2 за София до Стара Загора от автобус?
Пътуването на автобус от София до Стара Загора създава 7.5kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Стара Загора

Свързани маршрути

Други популярни маршрути