Автобус София - Рим цени от 153,16 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 250,20 лв.
утре 250,20 лв.
2 дни 205,66 лв.
3 дни 252,68 лв.

София до Рим с автобус

Пътуването от София до Рим от автобус е 896,43 km и отнема 39 ч 1 мин. Има 10 връзки на ден, с първото заминаване на 01:00 ч. и последното на 22:50 ч.. Възможно е да пътувате от София до Рим от автобус само за 153,16 лв. или за 580,43 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 153,16 лв..

Най-ниската цена153,16 лв.
Продължителност на пътуването39 ч 1 мин
Връзка на ден10
Най-ниската цена153,16 лв.
Най-висока цена580,43 лв.
Първо заминаване01:00 ч.
Последно заминаване22:50 ч.
Разстояние896,43 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеРим
ПревозвачиFlixBus RO SRL, FlixBus Italia S.r.l.Още

Автобус Билети от София до Рим

Дата на заминаване
събота, 20 юли 2024 г.

Пътуване от София до Рим с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Рим? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от София до Рим, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от София до Рим с автобус?

Цените ще варират, когато пътувате от София до Рим. Средно обаче ще платите около 295,91 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 153,16 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Рим. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Билет за автобус от София до Рим ще ви струва средно 295,91 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема пътуването от София до Рим с автобус?

Пътуването от София до Рим с автобус обикновено отнема 39 ч 1 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 896,43 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 39 ч 1 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между София и Рим продължава около 896,43 km и обикновено отнема приблизително 39 ч 1 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 32 ч 20 мин. Ако се опитвате да стигнете от София до Рим възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от София до Рим с автобус?

Има различни опции за избор, когато пътувате между София и Рим. Можете да започнете пътуването си в София на спирки като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Те се свързват със спирки, включително Rome Trastevere,Rome Monte Mario,Rome Termini,Roma-San Pietro,Roma - Tuscolana,Rome Balduina,Rome Nomentana,Rome Fiumicino Airport (FCO),ROMA - TIBURTINA,Rome - Ostiense,Rome Ciampino Airport (CIA) в Рим. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от София до Рим.

Колко пъти на ден има тръгващи от София за Рим?

Точният брой на пътуванията от София до Рим може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 10 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от София до Рим. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от София до Рим варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 10 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Рим. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от София до Рим

Евтини билети за автобус от София до Рим
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Рим.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Рим, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Рим.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от София до Рим

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 146,19 лв. до 286,99 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 49% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Рим

Най-евтините автобусни билети София - Рим могат да бъдат намерени само за 96,63 лв., ако имате късмет, или средно за 212,75 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 286,07 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Рим с автобус

Когато пътувате до Рим с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда FlixBus от София до Рим
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Рим от bus.
съоръжения FlixBus
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check

София до Рим Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
62.75kg
Автобус
67.23kg
Полет
179.29kg
Кола
143.43kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Рим?
Билет автобус от София до Рим е 295,91 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 153,16 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Рим?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Рим е 153,16 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Рим от автобус?
София до Рим е 896,43 km.
Колко време трае автобус между София и Рим?
София до Рим е средно 39 ч 1 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 32 ч 20 мин.
Какви компании работят от София до Рим?
София до Рим се покрива от оператор(и) 3. Можете да намерите на Virail FlixBus RO SRL, FlixBus Italia S.r.l., FlixBus DACH GmbH and FlixBus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Рим?
София до Рим има средно 10 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Рим?
Най-ранният автобус от София до Рим тръгва на 01:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Рим?
Последният автобус от София до Рим тръгва на 22:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Рим?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 153,16 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Рим от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Рим е 32 ч 20 мин.
Има ли директен автобус от София към Рим?
Да, има директен автобус между София и Рим.
Какви са емисиите на CO2 за София до Рим от автобус?
Пътуването на автобус от София до Рим създава 67.23kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Рим

Свързани маршрути

Други популярни маршрути