Автобус Русе - Сливен цени от 48,82 лв.

Започва от
48,82 лв.

Русе до Сливен с автобус

Пътуването от Русе до Сливен от автобус е 133,5 km и отнема 10 ч 32 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 03:45 ч. и последното на 07:00 ч.. Възможно е да пътувате от Русе до Сливен от автобус само за 48,82 лв. или за 106,49 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 48,82 лв..

Най-ниската цена48,82 лв.
Продължителност на пътуването10 ч 32 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена48,82 лв.
Най-висока цена106,49 лв.
Първо заминаване03:45 ч.
Последно заминаване07:00 ч.
Разстояние133,5 km
ЗаминаванеРусе
ПристиганеСливен
ПревозвачиUnion Ivkoni

Автобус Билети от Rousse до Sliven

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Стигнете от Русе до Сливен с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Русе до Сливен. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струва да се стигне от Русе до Сливен с автобус?

Най-евтините автобусни билети от Русе до Сливен струват 48,82 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 77,49 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Русе до Сливен.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Русе до Сливен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Русе до Сливен, можете да очаквате да платите средно около 77,49 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще отнеме, за да отида от Русе до Сливен с автобус?

Разстоянието между Русе и Сливен е приблизително 133,5 km. Като цяло ще ви отнеме около 10 ч 32 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. За да стигнете по-бързо от Русе до Сливен, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Русе и Сливен ще завършат пътуването през 10 ч 30 мин. Средно ще ви отнеме около 10 ч 32 мин, за да пътувате 133,5 km между Русе и Сливен.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Русе до Сливен?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Русе и Сливен. Можете да започнете пътуването си в Русе на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Сливен. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Русе до Сливен.

Колко ежедневни пътувания има от Русе до Сливен?

Средно има 4 заминаващи ежедневно от Русе до Сливен. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Русе, които пътуват директно до Сливен. Има 4 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Русе до Сливен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Rousse до Sliven

Евтини билети за автобус от Русе до Сливен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Русе до Сливен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Русе до Сливен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Русе до Сливен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Rousse до Sliven

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 1,96 лв. до 111,91 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 98% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Русе до Сливен

Най-евтините автобусни билети Русе - Сливен могат да бъдат намерени само за 33,25 лв., ако имате късмет, или средно за 41,94 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 55,01 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Сливен с автобус

Когато пътувате до Сливен с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Русе до Сливен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Русе до Сливен от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Русе до Сливен Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
9.35kg
Автобус
10.01kg
Полет
26.7kg
Кола
21.36kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Русе до Сливен?
Билет автобус от Русе до Сливен е 77,49 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 48,82 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Русе до Сливен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Русе до Сливен е 48,82 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Русе и Сливен от автобус?
Русе до Сливен е 133,5 km.
Колко време трае автобус между Русе и Сливен?
Русе до Сливен е средно 10 ч 32 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 10 ч 30 мин.
Колко автобус на ден преминават от Русе до Сливен?
Русе до Сливен има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Русе до Сливен?
Най-ранният автобус от Русе до Сливен тръгва на 03:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Русе до Сливен?
Последният автобус от Русе до Сливен тръгва на 07:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Русе до Сливен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 48,82 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Русе до Сливен?
Има 2 станция(и), от която можете да се отклоните от Русе, за да отидете до Сливен. Можете да преминете от Russe and Ruse Avtogara (Русе, Автогара) и можете да стигнете до Sliven Avtogara (Сливен, Aвтогара).
Кое е най-бързото време за пътуване между Русе до Сливен от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Русе и Сливен е 10 ч 30 мин.
Има ли директен автобус от Русе към Сливен?
Да, има директен автобус между Русе и Сливен.
Какви са емисиите на CO2 за Русе до Сливен от автобус?
Пътуването на автобус от Русе до Сливен създава 10.01kg CO2 емисии.

Отидете локално от Русе

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Русе

Международни маршрути от Русе и близките райони

Други дестинации от Русе

Основни маршрути до Сливен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути