Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане
търсене на настаняване

Намерете автобус от Бургас до Нова Загора

Тръгване от
5,10 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

От 16,62 лв.
С Автобус

Утре

От 17,23 лв.
С Автобус

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Нова Загора

откривам

Пътуването ви от Бургас до Нова Загора с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Бургас до Нова Загора? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струват автобусните билети от Бургас до Нова Загора?

Най-евтините автобусни билети от Бургас до Нова Загора струват 5,10 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 28,12 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Бургас до Нова Загора.Бургас да се Нова Загора с автобус

Най-добра цена 16,60 лв.
Продължителност на пътуването 5 ч.
връзки на ден 10
Първо заминаване 14:00
Последно отпътуване 23:00
разстояние 119 km
Заминаване Бургас
Пристигане Нова Загора
Превозвачи Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union ivkoni unibus, Union Ivkoni

Цена на билет Бургас - Нова Загора всеки ден

 
Днес
16,62 лв.
Утре
17,23 лв.
След 2 дни
Още
След 3 дни
Още
След 4 дни
Още
След 5 дни
Още
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
7
Превозвачи
3
Минимална цена
5,10 лв.
Максимална цена
52,81 лв.

Бургас - Нова Загора

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

17,23 лв.

Дата
вторник 28 юни 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Бургас Автогара "Юг" - Nova Zagora Patriarh Evtimiy
16:30 - 18:55
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
2 ч. 25 мин.
CO2: 4.19kg
Най-

Колко време отнема пътуването от Бургас до Нова Загора с автобус?

За да стигнете по-бързо от Бургас до Нова Загора, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Бургас и Нова Загора ще завършат пътуването през 2 ч.. Средно ще ви отнеме около 5 ч. 10 мин., за да пътувате 119 km между Бургас и Нова Загора.

По кое време са първото и последното заминаване от Бургас до Нова Загора?

По принцип първото отпътуване за деня от Бургас ще бъде в 14:00, а последното - в 23:00. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Бургас до Нова Загора могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки се използват при пътуване от Бургас до Нова Загора?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Бургас от следните спирки: Burgas Bus station South, Tsaritsa Ioanna square 1, Бургас Автогара "Юг", Burgas Bus Station South, Burgas Avtobus and Odesa Bus station Burgas West, Debelt St. Пристигайки в Нова Загора, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Nova Zagora Bus stop, Patriarh Evtimiy St 21, Nova Zagora Patriarh Evtimiy and Patriarh Evtimiy. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Нова Загора.

Колко пъти на ден има тръгващи от Бургас за Нова Загора?

Маршрутът от Бургас до Нова Загора се обслужва от компании, включително Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union ivkoni unibus and Union Ivkoni. От този списък на транспортните компании има до 28 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Бургас са средно 9 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Бургас до Нова Загора, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 7 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 2 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване