Автобус Бургас - Нова Загора цени от 18,90 лв.

Започва от
18,90 лв.

Бургас до Нова Загора с автобус

Пътуването от Бургас до Нова Загора от автобус е 119,14 km и отнема 2 ч 15 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 06:00 ч. и последното на 06:00 ч.. Възможно е да пътувате от Бургас до Нова Загора от автобус само за 18,90 лв. или за 23,81 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 18,90 лв..

Най-ниската цена18,90 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 15 мин
Връзка на ден3
Най-ниската цена18,90 лв.
Най-висока цена23,81 лв.
Първо заминаване06:00 ч.
Последно заминаване06:00 ч.
Разстояние119,14 km
ЗаминаванеБургас
ПристиганеНова Загора
ПревозвачиUnion Ivkoni

Автобус Билети от Burgas до Nova Zagora

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Пътуването ви от Бургас до Нова Загора с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Бургас до Нова Загора. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Бургас до Нова Загора?

Най-евтините автобусни билети от Бургас до Нова Загора струват 18,90 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 20,90 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Бургас до Нова Загора.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бургас до Нова Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Билет за автобус от Бургас до Нова Загора ще ви струва средно 20,90 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема пътуването от Бургас до Нова Загора с автобус?

Пътуването от Бургас до Нова Загора с автобус обикновено отнема 2 ч 15 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 119,14 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 2 ч 15 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Разстоянието между Бургас и Нова Загора е около 119,14 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 2 ч 15 мин. Обаче най-бързите маршрути между Бургас и Нова Загора продължават 2 ч 15 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кога тръгват заминаващите от Бургас до Нова Загора?

Първият заминаващ за деня от Бургас до Нова Загора тръгва в 06:00 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 06:00 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Бургас и Нова Загора. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Бургас до Нова Загора, който тръгва в 06:00 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 06:00 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. toptext h2 Heading plane en Use Virail to find the best way to travel from Бургас to Нова Загора

Кои са спирките по маршрута от Бургас до Нова Загора?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Бургас и Нова Загора. Можете да започнете пътуването си в Бургас на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Нова Загора. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Бургас до Нова Загора.

Колко пътувания от Бургас до Нова Загора има всеки ден?

Средно има 3 заминаващи ежедневно от Бургас до Нова Загора. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 3 заминаващи от Бургас, които пътуват директно до Нова Загора. Има 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бургас до Нова Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Burgas до Nova Zagora

Евтини билети за автобус от Бургас до Нова Загора
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до Нова Загора.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до Нова Загора, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до Нова Загора.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Burgas до Nova Zagora

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Нова Загора с автобус

Когато пътувате до Нова Загора с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Бургас до Нова Загора
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бургас до Нова Загора от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Бургас до Нова Загора Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
8.34kg
Автобус
8.94kg
Полет
23.83kg
Кола
19.06kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Бургас до Нова Загора?
Билет автобус от Бургас до Нова Загора е 20,90 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 18,90 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бургас до Нова Загора?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бургас до Нова Загора е 18,90 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бургас и Нова Загора от автобус?
Бургас до Нова Загора е 119,14 km.
Колко време трае автобус между Бургас и Нова Загора?
Бургас до Нова Загора е средно 2 ч 15 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 15 мин.
Колко автобус на ден преминават от Бургас до Нова Загора?
Бургас до Нова Загора има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Бургас до Нова Загора?
Най-ранният автобус от Бургас до Нова Загора тръгва на 06:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Бургас до Нова Загора?
Последният автобус от Бургас до Нова Загора тръгва на 06:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бургас до Нова Загора?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 18,90 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Бургас до Нова Загора?
Има 3 станция(и), от която можете да се отклоните от Бургас, за да отидете до Нова Загора. Можете да преминете от Burgas Avtogara Zapad (Бургас, Автогара Запад), Burgas Bus Station South and Burgas и можете да стигнете до Nova Zagora Supermarket Billa on st. Patriarh Evtimiy.
Колко директни връзки преминават от Бургас до Нова Загора?
Има средно 3 от Бургас до Нова Загора.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до Нова Загора от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Бургас и Нова Загора е 2 ч 15 мин.
Има ли директен автобус от Бургас към Нова Загора?
Да, има директен автобус между Бургас и Нова Загора.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Нова Загора от автобус?
Пътуването на автобус от Бургас до Нова Загора създава 8.94kg CO2 емисии.

Отидете локално от Бургас

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бургас

Международни маршрути от Бургас и близките райони

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до Нова Загора

Свързани маршрути

Други популярни маршрути