Автобус Сливен - Нова Загора цени от 9,78лв.

Започва от
9,78лв.
откривам

Сливен до Нова Загора с автобус

Пътуването от Сливен до Нова Загора от автобус е 34 km и отнема 30 мин.. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 05:00 и последното на 16:30. Възможно е да пътувате от Сливен до Нова Загора от автобус само за 9,78лв. или за 13,64лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 9,78лв..

Най-добра цена 9,78лв.
Продължителност на пътуването 30 мин.
Връзка на ден 5
Най-ниската цена 9,78лв.
Най-висока цена 13,64лв.
Първо заминаване 05:00
Последно заминаване 16:30
Разстояние 34 km
Заминаване Сливен
Пристигане Нова Загора
Превозвачи City Lines, Doris

Автобус Билети от Сливен до Нова Загора

  Sep 27
  Още
  20°
  Sep 28
  Още
  21°
  Sep 29
  Още
  22°
  Sep 30
  Още
  23°
  Oct 01
  Още
  24°
  Oct 02
  Още
  26°
  Oct 03
  Още
  26°
  Oct 04
  Още
  27°
  Oct 05
  Още
  24°
  Oct 06
  Още
  26°
  Oct 07
  Още
  19°
  Oct 08
  Още
  14°
  Oct 09
  Още
  13°
  Oct 10
  Още
  12°
  Oct 11
  Още
  15°
Departure date
Wednesday,Sep 27 2023
20°

Пътуването ви от Сливен до Нова Загора с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Сливен до Нова Загора. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струват автобусните билети от Сливен до Нова Загора?

Цените ще варират, когато пътувате от Сливен до Нова Загора. Средно обаче ще платите около 11,72лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 7,94лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Сливен до Нова Загора
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Сливен до Нова Загора.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Сливен до Нова Загора, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Сливен до Нова Загора.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Сливен до Нова Загора

Най-евтините автобусни билети Сливен - Нова Загора могат да бъдат намерени само за 2лв., ако имате късмет, или средно за 8лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 10лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Нова Загора с автобус

Когато пътувате до Нова Загора с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда City Lines and Doris от Сливен до Нова Загора
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Сливен до Нова Загора от автобус.
съоръжения City Lines Doris
Електрически контакти
Климатик

Сливен до Нова Загора Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
0.2kg
Автобус
1.1kg
Полет
45.0kg
Кола
4.3kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Сливен до Нова Загора?
Билет автобус от Сливен до Нова Загора е 11,70лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 9,78лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Сливен до Нова Загора?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Сливен до Нова Загора е 9,78лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Сливен и Нова Загора от автобус?
Сливен до Нова Загора е 34 km.
Колко време трае автобус между Сливен и Нова Загора?
Сливен до Нова Загора е средно 30 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 30 мин..
Какви компании работят от Сливен до Нова Загора?
Сливен до Нова Загора се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail City Lines, Doris предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Сливен до Нова Загора?
Сливен до Нова Загора има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Сливен до Нова Загора?
Най-ранният автобус от Сливен до Нова Загора тръгва на 05:00. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Сливен до Нова Загора?
Последният автобус от Сливен до Нова Загора тръгва на 16:30. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Сливен до Нова Загора?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 9,78лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Сливен до Нова Загора?
Има 5 станция(и), от която можете да се отклоните от Сливен, за да отидете до Нова Загора. Можете да преминете от Sliven Bus Station, Boulevard Hadzhi Dimitar 42, Bus And Coach Station Sliven, Сливен Централна автогара, Sliven, Avtogara (Сливен, Aвтогара) and Sliven Bus Station и можете да стигнете до Nova Zagora Bus Stop, Patriarch Evtymyi Street, Patriarh Evtimiy and Nova Zagora, Supermarket Billa On St. Patriarh Evtimiy.
Колко директни връзки преминават от Сливен до Нова Загора?
Има средно 5 от Сливен до Нова Загора.
Кое е най-бързото време за пътуване между Сливен до Нова Загора от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Сливен и Нова Загора е 30 мин..
Има ли директен автобус от Сливен към Нова Загора?
Да, има директен автобус между Сливен и Нова Загора.
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Нова Загора от автобус?
Пътуването на автобус от Сливен до Нова Загора създава 1.1kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Сливен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Сливен

Международни маршрути от Сливен и близките райони

Други дестинации от Сливен

Основни маршрути до Нова Загора

Свързани маршрути

Други популярни маршрути