Намерете автобус от Сливен до Нова Загора

Започва от
8 лв.
откривам

Нашите партньори

Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.

references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Днес

откривам

Утре

откривам

2 Дни

откривам

Пътуването ви от Сливен до Нова Загора с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Сливен до Нова Загора. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струват автобусните билети от Сливен до Нова Загора?

Цените ще варират, когато пътувате от Сливен до Нова Загора. Средно обаче ще платите около 14,91 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 2,41 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.Обобщение на пътуването с Автобус

Пътуването от Сливен до Нова Загора от Bus е 34 км и отнема 1 ч. 45 мин.. Има връзки на ден, с първото заминаване на 14:30 и последното на 18:15. Възможно е да пътувате от Сливен до Нова Загора от Bus само за 2,41 лв. или за 105,75 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е .

Най-добра цена 2,41 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 45 мин.
Връзка на ден 7
Най-ниската цена 2,41 лв.
Най-висока цена 105,75 лв.
Първо заминаване 14:30
Последно заминаване 18:15
Разстояние 34 km
Заминаване Сливен
Пристигане Нова Загора
Превозвачи Union Ivkoni (National), Doris,

Автобус Билети от Сливен до Нова Загора

  Feb 03
  Още
  Feb 04
  Още
  Feb 05
  Още
  Feb 06
  Още
  Feb 07
  Още
  -1°
  Feb 08
  Още
  -3°
  Feb 09
  Още
  -3°
  Feb 10
  Още
  -1°
  Feb 11
  Още
  Feb 12
  Още
  Feb 13
  Още
  Feb 14
  Още
  Feb 15
  Още
  Feb 16
  Още
  10°
  Feb 17
  Още
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Най-доброто време за резервация на Сливен - Нова Загора пътуване

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Сливен до Нова Загора Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Полет
9.975kg
Влак
0.49kg
Автобус
2.38kg
Кола
1.715kg

Настаняване, което може да харесате в Нова Загора

Недостъпен

Няма намерени места за настаняване на избраното място за днес.

Ние използваме тази обратна връзка, за да подобрим нашите продукти

често задавани въпроси

Колко време отнема да се стигне от Сливен до Нова Загора с автобус?

Пътуването между Сливен и Нова Загора с автобус обикновено отнема 1 ч. 45 мин., за да се измине разстояние от 35 km. Най-краткото пътуване от Сливен до Нова Загора ще ви отнеме 30 мин.. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Нова Загора е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

В колко часа са заминаващите от Сливен до Нова Загора?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Сливен до Нова Загора, който тръгва в 14:30. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 18:15. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои са спирките по маршрута от Сливен до Нова Загора?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Сливен от следните спирки: Sliven Bus Station, Boulevard Hadzhi Dimitar 42, Bus And Coach Station Sliven, Сливен Централна автогара, Sliven, Avtogara (Сливен, Aвтогара) and Sliven Bus Station. Пристигайки в Нова Загора, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Nova Zagora Bus Stop, Patriarch Evtymyi Street, Patriarh Evtimiy and Nova Zagora, Supermarket Billa On St. Patriarh Evtimiy. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Нова Загора.

Колко пъти на ден има пътувания от Сливен до Нова Загора?

Ако искате да стигнете от Сливен до Нова Загора, можете да пътувате с компании като Union Ivkoni (national), Doris, Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni, Citylines and Distribusion. Ще откриете максимален брой от 20 заминаващи на ден. Средно има 7 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 6 директни пътувания между Сливен и Нова Загора. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 1 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване