Train Illustration

Намерете автобус от Сливен до Нова Загора

Тръгване от
2,39 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам

Пътуването ви от Сливен до Нова Загора с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Сливен до Нова Загора. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струват автобусните билети от Сливен до Нова Загора?

Цените ще варират, когато пътувате от Сливен до Нова Загора. Средно обаче ще платите около 12,97 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 2,39 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.Сливен да се Нова Загора с автобус

Най-добра цена 2,39 лв.
Продължителност на пътуването 44 мин.
връзки на ден 3
Първо заминаване 16:00
Последно отпътуване 15:30
разстояние 34 km
Заминаване Сливен
Пристигане Нова Загора
Превозвачи Union Ivkoni (National), Doris, Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni, Union ivkoni unibus, Citylines

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
3
Превозвачи
6
Минимална цена
2,39 лв.
Максимална цена
46,98 лв.

Сливен - Нова Загора

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

13,63 лв.

Дата
петък 12 август 2022
Doris-logo
Sliven Bus Station - Patriarh Evtimiy
15:30 - 16:00
Doris
30 мин.
CO2: 1.2kg
Най-

Колко време отнема да се стигне от Сливен до Нова Загора с автобус?

Пътуването между Сливен и Нова Загора с автобус обикновено отнема 44 мин., за да се измине разстояние от 35 km. Най-краткото пътуване от Сливен до Нова Загора ще ви отнеме 30 мин.. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Нова Загора е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

В колко часа са заминаващите от Сливен до Нова Загора?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Сливен до Нова Загора, който тръгва в 16:00. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 15:30. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои са спирките по маршрута от Сливен до Нова Загора?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Сливен от следните спирки: Sliven Bus Station, Boulevard Hadzhi Dimitar 42, Bus and Coach Station Sliven, Сливен Централна автогара and Sliven Bus Station. Пристигайки в Нова Загора, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Nova Zagora Bus stop, Patriarch Evtymyi street, Nova Zagora Bus stop, Patriarh Evtimiy St 21, Patriarh Evtimiy and Nova Zagora Patriarh Evtimiy. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Нова Загора.

Колко пъти на ден има пътувания от Сливен до Нова Загора?

Ако искате да стигнете от Сливен до Нова Загора, можете да пътувате с компании като Union Ivkoni (National), Doris, Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni, Union ivkoni unibus and Citylines. Ще откриете максимален брой от 20 заминаващи на ден. Средно има 3 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 3 директни пътувания между Сливен и Нова Загора. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване