Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане
търсене на настаняване

Намерете автобус от Нова Загора до София

Тръгване от
15,28 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

От 22,94 лв.
С Автобус

Утре

От 22,94 лв.
С Автобус

2 Дни

От 22,51 лв.
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в София

откривам

Пътуване от Нова Загора до София с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Нова Загора до София? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Нова Загора до София?

Най-евтините автобусни билети от Нова Загора до София струват 15,28 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 24,49 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Нова Загора до София.Нова Загора да се София с автобус

Най-добра цена 20 лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 20 мин.
връзки на ден 6
Първо заминаване 05:32
Последно отпътуване 18:55
разстояние 222 km
Заминаване Нова Загора
Пристигане София
Превозвачи Union Ivkoni (National), Doris, Union Ivkoni, Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Citylines

Цена на билет Нова Загора - София всеки ден

 
Днес
23,47 лв.
Утре
22,94 лв.
След 2 дни
22,94 лв.
След 3 дни
22,51 лв.
След 4 дни
27,32 лв.
След 5 дни
22,49 лв.
След 6 дни
22,94 лв.

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
4
Превозвачи
4
Минимална цена
15,28 лв.
Максимална цена
77,49 лв.

Нова Загора - София

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

22,94 лв.

Дата
събота 2 юли 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Nova Zagora Patriarh Evtimiy - София Централна автогара
18:55 - 23:05
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
4 ч. 10 мин.
CO2: 7.8kg
Най-

Колко време отнема пътуването от Нова Загора до София с автобус?

Пътуването от Нова Загора до София обхваща разстояние от 222 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 4 ч. 11 мин.. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 3 ч. 20 мин.. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Нова Загора до София по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време са първото и последното заминаване от Нова Загора до София?

Първият заминаващ за деня от Нова Загора до София тръгва в 16:40, докато последния отпътуващ за деня е в 18:55. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Нова Загора и София. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои са спирките по маршрута от Нова Загора до София?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Нова Загора от следните спирки: Nova Zagora Bus stop, Patriarch Evtymyi street, Patriarh Evtimiy, Nova Zagora Bus stop, Patriarh Evtimiy St 21 and Nova Zagora Patriarh Evtimiy. Пристигайки в София, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Sofia Bus station Central, boulevard Knyahinya Maria Luisa 100, Serdika, Sofia Bus station Ovcha Kupel, Ovcha Kupel Blvd 1, Sofia Central Bus Station, Sofia Airport (SOF) Departure terminal 1, boulevard Christopher Columbus 1, Sofia Bus and Coach Station Zapad, Sofia Avtobusna Spirka and Airport (SOF) T1. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в София.

Колко пътувания от Нова Загора до София се извършват всеки ден?

Средно има 5 заминаващи ежедневно от Нова Загора до София. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до 17 заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват Doris, Union Ivkoni, Union Ivkoni (Юнион Ивкони) and Citylines и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 5 заминаващи от Нова Загора, които пътуват директно до София. Има 0 пътувания с една или повече смени.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване