Автобус София - Мюнхен цени от 77,98 лв.

22/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

80,03 лв.
78,96 лв.
114,96 лв.

София до Мюнхен с автобус

Пътуването от София до Мюнхен от автобус е 1097,91 km и отнема 24 ч 35 мин. Има 7 връзки на ден, с първото заминаване на 01:00 ч. и последното на 23:50 ч.. Възможно е да пътувате от София до Мюнхен от автобус само за 77,98 лв. или за 408,21 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 77,98 лв..

Най-ниската цена77,98 лв.
Продължителност на пътуването24 ч 35 мин
Връзка на ден7
Най-ниската цена77,98 лв.
Най-висока цена408,21 лв.
Първо заминаване01:00 ч.
Последно заминаване23:50 ч.
Разстояние1097,91 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеМюнхен
ПревозвачиUnion Ivkoni International, FlixBus DACH GmbHОще

Автобус Билети от Sofia до Munich

Дата на заминаване
сряда, 22 май 2024 г.

Стигнете от София до Мюнхен с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Мюнхен? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от София до Мюнхен, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от София до Мюнхен?

Билет за автобус от София до Мюнхен ще ви струва средно 161,71 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 77,98 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Мюнхен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от София до Мюнхен варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 161,71 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема да се стигне от София до Мюнхен с автобус?

Пътуването между София и Мюнхен с автобус е приблизително 1097,91 km. Ще ви отнеме около 24 ч 35 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. За да стигнете по-бързо от София до Мюнхен, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между София и Мюнхен ще завършат пътуването през 20 ч 55 мин. Средно ще ви отнеме около 24 ч 35 мин, за да пътувате 1097,91 km между София и Мюнхен.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от София до Мюнхен с автобус?

Ще можете да напуснете София, като използвате спирки като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Те ви свързват със спирки, включително Blumenstraße, München,Hopfenstraße, München,Hauptbahnhof Seidlstraße, München в Мюнхен. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в София, или в Мюнхен, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от София до Мюнхен?

Маршрутът от София до Мюнхен се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от София са средно 7 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от София до Мюнхен, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 4 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 3 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Мюнхен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Munich

Евтини билети за автобус от София до Мюнхен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Мюнхен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Мюнхен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Мюнхен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Munich

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 81,07 лв. до 172,51 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 53% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Мюнхен

Най-евтините автобусни билети София - Мюнхен могат да бъдат намерени само за 122,52 лв., ако имате късмет, или средно за 143,32 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 179,18 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Мюнхен с автобус

Когато пътувате до Мюнхен с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда Union Ivkoni, Karat - S and FlixBus от София до Мюнхен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Мюнхен от bus.
съоръжения Union Ivkoni Karat - S FlixBus
wifi WiFi check check check
power_sockets Електрически контакти check check check
luggage Багаж check cross check
air_con Климатик check check check
food_and_drink Храни и напитки cross check check

София до Мюнхен Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
76.85kg
Автобус
82.34kg
Полет
219.58kg
Кола
175.67kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Мюнхен?
Билет автобус от София до Мюнхен е 161,71 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 77,98 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Мюнхен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Мюнхен е 77,98 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Мюнхен от автобус?
София до Мюнхен е 1097,91 km.
Колко време трае автобус между София и Мюнхен?
София до Мюнхен е средно 24 ч 35 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 20 ч 55 мин.
Какви компании работят от София до Мюнхен?
София до Мюнхен се покрива от оператор(и) 6. Можете да намерите на Virail Union Ivkoni International, FlixBus DACH GmbH, Union Ivkoni, FlixBus RO SRL, Karat - S, FlixBus Polska sp. z.o.o. and FlixBus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Мюнхен?
София до Мюнхен има средно 7 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Мюнхен?
Най-ранният автобус от София до Мюнхен тръгва на 01:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Мюнхен?
Последният автобус от София до Мюнхен тръгва на 23:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Мюнхен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 77,98 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Мюнхен?
Има средно 4 от София до Мюнхен.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Мюнхен от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Мюнхен е 20 ч 55 мин.
Има ли директен автобус от София към Мюнхен?
Да, има директен автобус между София и Мюнхен.
Какви са емисиите на CO2 за София до Мюнхен от автобус?
Пътуването на автобус от София до Мюнхен създава 82.34kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Мюнхен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути