Автобус София - Барселона цени от 189,85 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
189,85 лв.

София до Барселона с автобус

Пътуването от София до Барселона от автобус е 1751,18 km и отнема 48 ч 22 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 01:00 ч. и последното на 22:50 ч.. Възможно е да пътувате от София до Барселона от автобус само за 189,85 лв. или за 553,91 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 189,85 лв..

Най-ниската цена189,85 лв.
Продължителност на пътуването48 ч 22 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена189,85 лв.
Най-висока цена553,91 лв.
Първо заминаване01:00 ч.
Последно заминаване22:50 ч.
Разстояние1751,18 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеБарселона
ПревозвачиFlixBus DACH GmbH, FlixBus France S.A.R.L.Още

Автобус Билети от Sofia до Barcelona

Дата на заминаване
вторник, 16 апр 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от София до Барселона с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от София до Барселона. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струват автобусните билети от София до Барселона?

Когато пътувате от София до Барселона, можете да очаквате да платите средно около 295,40 лв.. Може да успеете да намерите цени до 189,85 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Барселона. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Билет за автобус от София до Барселона ще ви струва средно 295,40 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от София до Барселона с автобус?

Средното време за пътуване е 48 ч 22 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 1751,18 km от София до Барселона. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от София до Барселона да отнеме повече от 48 ч 22 мин. Пътуването между София и Барселона продължава около 1751,18 km и обикновено отнема приблизително 48 ч 22 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 39 ч 59 мин. Ако се опитвате да стигнете от София до Барселона възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от София до Барселона?

Има различни опции за избор, когато пътувате между София и Барселона. Можете да започнете пътуването си в София на спирки като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Те се свързват със спирки, включително Barcelona Franca,Barcelona-Sant Andreu Comtal,BARCELONA SANTS,Barcelona-Clot-Arago,Barcelona El Prat Airport T2,Barcelona Paseo de Gracia,Barcelona Placa de Catalunya,Barcelona Nord в Барселона. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от София до Барселона.

Колко пътувания от София до Барселона има всеки ден?

Точният брой на пътуванията от София до Барселона може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 6 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от София до Барселона. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от София до Барселона варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 3 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 3 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Барселона. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Barcelona

Евтини билети за автобус от София до Барселона
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Барселона.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Барселона, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Барселона.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Barcelona

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 152,44 лв. до 346,02 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 56% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Барселона

Най-евтините автобусни билети София - Барселона могат да бъдат намерени само за 198,54 лв., ако имате късмет, или средно за 227,93 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 275,67 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Барселона с автобус

Когато пътувате до Барселона с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

FlixBus, компания за автобуси на дълги разстояния, работи както в Европа, така и в Съединените щати. Основан през 2013 г., той се разрасна до един от най-големите автобусни оператори в Европа, свързващ над 2500 дестинации в 30 държави. С произход от Германия, FlixBus бързо се разшири до съседни страни, включително Франция, Италия, Дания, Холандия и Хърватия, като същевременно предлага редовни услуги до Норвегия, Испания и Англия. С достъпни цени и удобни удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и бордови тоалетни, FlixBus осигурява удобно и приятно пътуване.

Услуги на борда FlixBus and Union Ivkoni от София до Барселона
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Барселона от bus.
съоръжения FlixBus Union Ivkoni
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
luggage Багаж check check
food_and_drink Храни и напитки check cross
air_con Климатик check check

София до Барселона Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
122.58kg
Автобус
131.34kg
Полет
350.24kg
Кола
280.19kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Барселона?
Билет автобус от София до Барселона е 295,40 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 189,85 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Барселона?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Барселона е 189,85 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Барселона от автобус?
София до Барселона е 1751,18 km.
Колко време трае автобус между София и Барселона?
София до Барселона е средно 48 ч 22 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 39 ч 59 мин.
Какви компании работят от София до Барселона?
София до Барселона се покрива от оператор(и) 8. Можете да намерите на Virail FlixBus DACH GmbH, FlixBus France S.A.R.L., FlixBus, FLIXBUS ESPAÑA S.L.U., FLIXBUS PORTUGAL UNIPESSOAL Lda., FlixBus Italia S.r.l., FlixBus RO SRL, Union Ivkoni International and Union Ivkoni предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Барселона?
София до Барселона има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Барселона?
Най-ранният автобус от София до Барселона тръгва на 01:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Барселона?
Последният автобус от София до Барселона тръгва на 22:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Барселона?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 189,85 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Барселона?
Има средно 3 от София до Барселона.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Барселона от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Барселона е 39 ч 59 мин.
Има ли директен автобус от София към Барселона?
Да, има директен автобус между София и Барселона.
Какви са емисиите на CO2 за София до Барселона от автобус?
Пътуването на автобус от София до Барселона създава 131.34kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Барселона

Свързани маршрути

Други популярни маршрути