Автобус София - Валенсия цени от 199,46 лв.

15/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
199,46 лв.

София до Валенсия с автобус

Пътуването от София до Валенсия от автобус е 2014 km и отнема 48 ч 40 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 01:00 ч. и последното на 22:50 ч.. Възможно е да пътувате от София до Валенсия от автобус само за 199,46 лв. или за 524,89 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 199,46 лв..

Най-ниската цена199,46 лв.
Продължителност на пътуването48 ч 40 мин
Връзка на ден3
Най-ниската цена199,46 лв.
Най-висока цена524,89 лв.
Първо заминаване01:00 ч.
Последно заминаване22:50 ч.
Разстояние2014 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеВаленсия
ПревозвачиFlixBus Italia S.r.l., Union IvkoniОще

Автобус Билети от Sofia до Valencia

Дата на заминаване
понеделник, 15 апр 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от София до Валенсия

Планирате да пътувате от София до Валенсия? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко ще платя за автобусни билети от София до Валенсия?

Билет за автобус от София до Валенсия ще ви струва средно 292,50 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 199,46 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Валенсия. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от София до Валенсия варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 292,50 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от София до Валенсия с автобус?

Пътуването между София и Валенсия с автобус е приблизително 2014 km. Ще ви отнеме около 48 ч 40 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването между София и Валенсия с автобус обикновено отнема 48 ч 40 мин, за да се измине разстояние от 2014 km. Най-краткото пътуване от София до Валенсия ще ви отнеме 44 ч 30 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Валенсия е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от София до Валенсия с автобус?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от София от следните спирки: Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Пристигайки в Валенсия, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Valencia Joaquín Sorolla,Valencia Airport (VLC),Valencia-Estacio Del Nord,Valencia, Estació d'autobusos. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Валенсия.

Колко пъти на ден има пътувания от София до Валенсия?

Маршрутът от София до Валенсия се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от София са средно 3 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от София до Валенсия, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 2 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 1 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Валенсия. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Valencia

Евтини билети за автобус от София до Валенсия
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Валенсия.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Валенсия, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Валенсия.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Valencia

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 131,93 лв. до 377,17 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 65% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Валенсия

Най-евтините автобусни билети София - Валенсия могат да бъдат намерени само за 198,67 лв., ако имате късмет, или средно за 260,65 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 334,18 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Валенсия с автобус

Когато пътувате до Валенсия с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

FlixBus, компания за автобуси на дълги разстояния, работи както в Европа, така и в Съединените щати. Основан през 2013 г., той се разрасна до един от най-големите автобусни оператори в Европа, свързващ над 2500 дестинации в 30 държави. С произход от Германия, FlixBus бързо се разшири до съседни страни, включително Франция, Италия, Дания, Холандия и Хърватия, като същевременно предлага редовни услуги до Норвегия, Испания и Англия. С достъпни цени и удобни удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и бордови тоалетни, FlixBus осигурява удобно и приятно пътуване.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда Union Ivkoni and FlixBus от София до Валенсия
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Валенсия от bus.
съоръжения Union Ivkoni FlixBus
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
luggage Багаж check check
air_con Климатик check check
food_and_drink Храни и напитки cross check

София до Валенсия Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
140.98kg
Автобус
151.05kg
Полет
402.8kg
Кола
322.24kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Валенсия?
Билет автобус от София до Валенсия е 292,50 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 199,46 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Валенсия?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Валенсия е 199,46 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Валенсия от автобус?
София до Валенсия е 2014 km.
Колко време трае автобус между София и Валенсия?
София до Валенсия е средно 48 ч 40 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 44 ч 30 мин.
Какви компании работят от София до Валенсия?
София до Валенсия се покрива от оператор(и) 5. Можете да намерите на Virail FlixBus Italia S.r.l., Union Ivkoni, FlixBus, FLIXBUS PORTUGAL UNIPESSOAL Lda., Union Ivkoni International and FlixBus RO SRL предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Валенсия?
София до Валенсия има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Валенсия?
Най-ранният автобус от София до Валенсия тръгва на 01:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Валенсия?
Последният автобус от София до Валенсия тръгва на 22:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Валенсия?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 199,46 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Валенсия?
Има средно 2 от София до Валенсия.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Валенсия от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Валенсия е 44 ч 30 мин.
Има ли директен автобус от София към Валенсия?
Да, има директен автобус между София и Валенсия.
Какви са емисиите на CO2 за София до Валенсия от автобус?
Пътуването на автобус от София до Валенсия създава 151.05kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Валенсия

Свързани маршрути

Други популярни маршрути