Автобус Roermond - Утрехт цени от 23,42 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Roermond до Утрехт с автобус

Пътуването от Roermond до Утрехт от автобус е 116,34 km и отнема 6 ч 16 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 10:00 ч. и последното на 16:00 ч.. Възможно е да пътувате от Roermond до Утрехт от автобус само за 23,42 лв. или за 35,16 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 23,42 лв..

Най-ниската цена23,42 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 16 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена23,42 лв.
Най-висока цена35,16 лв.
Първо заминаване10:00 ч.
Последно заминаване16:00 ч.
Разстояние116,34 km
ЗаминаванеRoermond
ПристиганеУтрехт
ПревозвачиFlixBus

Автобус Билети от Roermond до Утрехт

Дата на заминаване
събота, 20 юли 2024 г.

Пътуване от Roermond до Утрехт с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Roermond до Утрехт? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Roermond до Утрехт, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Roermond до Утрехт?

Най-евтините автобусни билети от Roermond до Утрехт струват 23,42 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 28,57 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Roermond до Утрехт.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Roermond до Утрехт. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Roermond до Утрехт. Средно обаче ще платите около 28,57 лв. за автобусен билет. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.

Колко дълго е пътуването от Roermond до Утрехтс автобус?

Пътуването между Roermond и Утрехт с автобус е приблизително 116,34 km. Ще ви отнеме около 6 ч 16 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването между Roermond и Утрехт продължава около 116,34 km и обикновено отнема приблизително 6 ч 16 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 5 ч 10 мин. Ако се опитвате да стигнете от Roermond до Утрехт възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

По кое време на деня мога да пътувам от Roermond до Утрехт?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Roermond до Утрехт, който обикновено тръгва в 10:00 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 16:00 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Roermond в 10:00 ч., а последният - в 16:00 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Roermond до Утрехт могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Roermond до Утрехт с автобус?

Ще можете да напуснете Roermond, като използвате спирки като Station Roermond. Те ви свързват със спирки, включително Utrecht Lunetten,Utrecht, Jaarbeursplein,Utrecht Central Station в Утрехт. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Roermond, или в Утрехт, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има пътувания от Roermond до Утрехт?

Ако искате да стигнете от Roermond до Утрехт, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 4 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Roermond и Утрехт. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 4 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Roermond до Утрехт. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Roermond до Утрехт

Евтини билети за автобус от Roermond до Утрехт
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Roermond до Утрехт.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Roermond до Утрехт, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Roermond до Утрехт.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Roermond до Утрехт

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Roermond до Утрехт

Най-евтините автобусни билети Roermond - Утрехт могат да бъдат намерени само за 16,95 лв., ако имате късмет, или средно за 19,25 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 26,55 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Утрехт с автобус

Когато пътувате до Утрехт с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда FlixBus от Roermond до Утрехт
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Roermond до Утрехт от bus.
съоръжения FlixBus
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check

Roermond до Утрехт Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
8.14kg
Автобус
8.73kg
Полет
23.27kg
Кола
18.61kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Roermond до Утрехт?
Билет автобус от Roermond до Утрехт е 28,57 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 23,42 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Roermond до Утрехт?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Roermond до Утрехт е 23,42 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Roermond и Утрехт от автобус?
Roermond до Утрехт е 116,34 km.
Колко време трае автобус между Roermond и Утрехт?
Roermond до Утрехт е средно 6 ч 16 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 10 мин.
Колко автобус на ден преминават от Roermond до Утрехт?
Roermond до Утрехт има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Roermond до Утрехт?
Най-ранният автобус от Roermond до Утрехт тръгва на 10:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Roermond до Утрехт?
Последният автобус от Roermond до Утрехт тръгва на 16:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Roermond до Утрехт?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 23,42 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Roermond до Утрехт от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Roermond и Утрехт е 5 ч 10 мин.
Има ли директен автобус от Roermond към Утрехт?
Да, има директен автобус между Roermond и Утрехт.
Какви са емисиите на CO2 за Roermond до Утрехт от автобус?
Пътуването на автобус от Roermond до Утрехт създава 8.73kg CO2 емисии.

Отидете локално от Roermond

Популярни маршрути

Международни маршрути от Roermond и близките райони

Други дестинации от Roermond

Основни маршрути до Утрехт

Други популярни маршрути