Автобус София - Риека цени от 70,41 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
70,41 лв.

София до Риека с автобус

Пътуването от София до Риека от автобус е 771,47 km и отнема 17 ч 25 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 22:50 ч. и последното на 23:50 ч.. Възможно е да пътувате от София до Риека от автобус само за 70,41 лв. или за 127,04 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 70,41 лв..

Най-ниската цена70,41 лв.
Продължителност на пътуването17 ч 25 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена70,41 лв.
Най-висока цена127,04 лв.
Първо заминаване22:50 ч.
Последно заминаване23:50 ч.
Разстояние771,47 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеРиека
ПревозвачиFlixBus

Автобус Билети от Sofia до Rijeka

Дата на заминаване
вторник, 16 апр 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от София до Риека с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Риека? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от София до Риека, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от София до Риека с автобус?

Най-евтините автобусни билети от София до Риека струват 70,41 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 99,15 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Риека.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Риека. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 99,15 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Риека.

Колко време отнема пътуването от София до Риека с автобус?

Разстоянието между София и Риека е приблизително 771,47 km. Като цяло ще ви отнеме около 17 ч 25 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между София и Риека продължава около 771,47 km и обикновено отнема приблизително 17 ч 25 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 16 ч 40 мин. Ако се опитвате да стигнете от София до Риека възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от София до Риека?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от София до Риека, който обикновено тръгва в 22:50 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 23:50 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от София в 22:50 ч., а последният - в 23:50 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от София до Риека могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от София до Риека?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от София от следните спирки: Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Пристигайки в Риека, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Rijeka.. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Риека.

Колко пътувания от София до Риека се извършват всеки ден?

Средно има 2 заминаващи ежедневно от София до Риека. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от София, които пътуват директно до Риека. Има 2 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Риека. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Rijeka

Евтини билети за автобус от София до Риека
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Риека.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Риека, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Риека.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Rijeka

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Риека

Най-евтините автобусни билети София - Риека могат да бъдат намерени само за 78,23 лв., ако имате късмет, или средно за 103,77 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 129,17 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Риека с автобус

Когато пътувате до Риека с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда FlixBus от София до Риека
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Риека от bus.
съоръжения FlixBus
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check

София до Риека Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
54kg
Автобус
57.86kg
Полет
154.29kg
Кола
123.44kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Риека?
Билет автобус от София до Риека е 99,15 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 70,41 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Риека?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Риека е 70,41 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Риека от автобус?
София до Риека е 771,47 km.
Колко време трае автобус между София и Риека?
София до Риека е средно 17 ч 25 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 16 ч 40 мин.
Колко автобус на ден преминават от София до Риека?
София до Риека има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Риека?
Най-ранният автобус от София до Риека тръгва на 22:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Риека?
Последният автобус от София до Риека тръгва на 23:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Риека?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 70,41 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Риека от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Риека е 16 ч 40 мин.
Има ли директен автобус от София към Риека?
Да, има директен автобус между София и Риека.
Какви са емисиите на CO2 за София до Риека от автобус?
Пътуването на автобус от София до Риека създава 57.86kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Риека

Свързани маршрути

Други популярни маршрути