Автобус София - Одеса цени от 104,94 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
104,94 лв.

София до Одеса с автобус

Пътуването от София до Одеса от автобус е 722,01 km и отнема 18 ч 40 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 19:30 ч. и последното на 19:30 ч.. Възможно е да пътувате от София до Одеса от автобус само за 104,94 лв. или за 122,44 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 104,94 лв..

Най-ниската цена104,94 лв.
Продължителност на пътуването18 ч 40 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена104,94 лв.
Най-висока цена122,44 лв.
Първо заминаване19:30 ч.
Последно заминаване19:30 ч.
Разстояние722,01 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеОдеса
ПревозвачиEuroticket

Автобус Билети от Sofia до Odesa

Дата на заминаване
вторник, 16 апр 2024 г.

Стигнете от София до Одеса с Virail

Планирате да пътувате от София до Одеса? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от София до Одеса?

Билет за автобус от София до Одеса ще ви струва средно 112,93 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 104,94 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Одеса. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от София до Одеса, можете да очаквате да платите средно около 112,93 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от София до Одеса с автобус?

Средното време за пътуване е 18 ч 40 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 722,01 km от София до Одеса. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от София до Одеса да отнеме повече от 18 ч 40 мин. Пътуването между София и Одеса продължава около 722,01 km и обикновено отнема приблизително 18 ч 40 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 18 ч 40 мин. Ако се опитвате да стигнете от София до Одеса възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

В колко часа са заминаващите от София до Одеса?

По принцип първото отпътуване за деня от София ще бъде в 19:30 ч., а последното - в 19:30 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от София до Одеса могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от София до Одеса, който тръгва в 19:30 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 19:30 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. toptext h2 Heading plane en Use Virail to find the best way to travel from София to Одеса

Кои спирки мога да използвам по маршрута от София до Одеса?

Има различни опции за избор, когато пътувате между София и Одеса. Можете да започнете пътуването си в София на спирки като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Те се свързват със спирки, включително Odesa (Odesa BS),Odessa International Airport, ODS,Odesa, Пл. Привокзальна в Одеса. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от София до Одеса.

Колко пътувания от София до Одеса има всеки ден?

Маршрутът от София до Одеса се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от София са средно 1 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от София до Одеса, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 1 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Одеса. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Odesa

Евтини билети за автобус от София до Одеса
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Одеса.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Одеса, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Одеса.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Odesa

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 105,41 лв. до 157,07 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 33% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Одеса

Най-евтините автобусни билети София - Одеса могат да бъдат намерени само за 105,90 лв., ако имате късмет, или средно за 117,57 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 133,10 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Одеса с автобус

Когато пътувате до Одеса с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

София до Одеса Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
50.54kg
Автобус
54.15kg
Полет
144.4kg
Кола
115.52kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Одеса?
Билет автобус от София до Одеса е 112,93 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 104,94 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Одеса?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Одеса е 104,94 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Одеса от автобус?
София до Одеса е 722,01 km.
Колко време трае автобус между София и Одеса?
София до Одеса е средно 18 ч 40 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 18 ч 40 мин.
Колко автобус на ден преминават от София до Одеса?
София до Одеса има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Одеса?
Най-ранният автобус от София до Одеса тръгва на 19:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Одеса?
Последният автобус от София до Одеса тръгва на 19:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Одеса?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 104,94 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Одеса?
Има средно 1 от София до Одеса.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Одеса от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Одеса е 18 ч 40 мин.
Има ли директен автобус от София към Одеса?
Да, има директен автобус между София и Одеса.
Какви са емисиите на CO2 за София до Одеса от автобус?
Пътуването на автобус от София до Одеса създава 54.15kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Одеса

Свързани маршрути

Други популярни маршрути