Намерете автобус от София до Одеса

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 116,92 лв.
Продължителност на пътуването 15 ч.
връзки на ден 1
Първо заминаване 09:00
Последно отпътуване 09:00
разстояние 721 km

На virail са най-добрите оферти за автобуси от София до Одеса

С virail лесно можете да намерите най-добрите оферти за вас: не пропускайте най-евтините автобусни билети от София до Одеса. Изберете датата и филтрирайте резултатите по цена и заминаване: идеалното решение ви очаква.

Каква е цената на най-евтините билети за автобуси от София до Одеса?

Можете да намерите автобусни билети от София до Одеса средно за 116,50 лв.. Ако обаче вече знаете датата на вашето пътуване, не губете време и резервирайте възможно най-скоро евтини билети от 91,22 лв..

Цена на билет - всеки ден

116,92 лв. Още Още Още Още Още Още

Автобуси от София до Одеса

Кога заминават първите и последните автобуси от София до Одеса?

За да стигнете до Одеса от София с автобус, ще ви отнеме около 15 ч. 34 мин. или дори : 13 ч. 55 мин., ако изберете най-бързите решения. Първият автобус тръгва от София в 10:00, докато последният е в 09:00.

Когато пътувате на дълги разстояния, пътуванията с автобус могат да бъдат много дълги и скучни. Ако бюджетът ви е ограничен, можете да намерите по-бързи опции, като резервирате полети с нискотарифни авиокомпании.

Колко връзки дневно има, за да отидете до Одеса от София с автобус?

1.5 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от София до Одеса с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 1.5 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. В резултат, моля вземете билет за директна линия, ако не желаете никаква смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Одеса в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от София до Одеса с автобус, има 1.5 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 1.5 маршрута, са директни линии. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.