Намерете автобус от София до Шумен

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 27,87 лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 38 мин.
връзки на ден 5
Първо заминаване 23:30
Последно отпътуване 23:30
разстояние 300 km

С автобус от София до Шумен: с virail е по-лесно

С virail лесно можете да намерите най-добрите оферти за вас: не пропускайте най-евтините автобусни билети от София до Шумен. Изберете датата и филтрирайте резултатите по цена и заминаване: идеалното решение ви очаква.

Колко струват автобусните билети от София до Шумен?

Ако имате възможност, резервирайте предварително или се опитайте да бъдете гъвкави, когато избирате датите. По този начин ще намерите евтини автобусни билети от София до Шумен от 27,64 лв., докато средната цена е 28,01 лв..

Цена на билет - всеки ден

27,99 лв. 27,95 лв. 27,98 лв. Още 28,03 лв. Още 27,97 лв.

Автобуси от София до Шумен

Кога заминават първите и последните автобуси от София до Шумен?

Докато първият автобус тръгва в 00:30, последният тръгва от София в 23:30. Продължителността на пътуването е средно 5 ч. 34 мин., но може да ви отнеме само :4 ч. 30 мин. с най-бързите връзки.

Тъй като пътуването от София до Шумен не е толкова дълго, автобусът е добро решение, но ако търсите повече оферти или часове на заминаване, можете също да разгледате влаковете и решенията за споделено пътуване.

Колко автобусни връзки дневно съществуват, за да отидете от София до Шумен?

4 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от София до Шумен с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 4 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Затова изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един автобус и да избегнете смяна. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от София до Шумен с автобус, има 4 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 4 маршрута, са директни линии. Следователно никога няма да се наложи да сменяте автобусите.