Train Illustration

Намерете автобус от София до Шумен

Тръгване от
26,08 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

От 30,12 лв.
С Автобус

Утре

От 29,90 лв.
С Автобус

2 Дни

От 29,90 лв.

Стигнете от София до Шумен с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Шумен? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от София до Шумен, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струват автобусните билети от София до Шумен?

Цените ще варират, когато пътувате от София до Шумен. Средно обаче ще платите около 31,37 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 26,08 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.София да се Шумен с автобус

Най-добра цена 29,68 лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 51 мин.
връзки на ден 13
Първо заминаване 00:30
Последно отпътуване 18:00
разстояние 300 km
Заминаване София
Пристигане Шумен
Превозвачи Union Ivkoni, Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), GRUP PLUS GMBH, Group Plus, Group Plus Ltd, Grup Plus, Union ivkoni unibus

Цена на билет София - Шумен всеки ден

 
Днес
30,12 лв.
Утре
29,90 лв.
След 2 дни
29,90 лв.
След 3 дни
Още
След 4 дни
29,90 лв.
След 5 дни
29,94 лв.
След 6 дни
29,90 лв.

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
10
Превозвачи
8
Минимална цена
26,08 лв.
Максимална цена
37,38 лв.

София - Шумен

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

30 лв.

Дата
четвъртък 6 октомври 2022
Group Plus Ltd-logo
София Централна автогара - Shumen Bus Station
12:30 - 18:20
Group Plus Ltd
5 ч. 50 мин.
CO2: 10.54kg
Най-

Колко време ще ми отнеме да пътувам от София до Шумен с автобус?

Пътуването между София и Шумен с автобус обикновено отнема 5 ч. 51 мин., за да се измине разстояние от 300 km. Най-краткото пътуване от София до Шумен ще ви отнеме 5 ч. 20 мин.. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Шумен е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време на деня мога да пътувам от София до Шумен?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от София до Шумен, който обикновено тръгва в 07:30. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 18:00. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от София до Шумен?

Има различни опции за избор, когато пътувате между София и Шумен. Можете да започнете пътуването си в София на спирки като Sofia Bus station Central, Knyaginya Maria Luiza Blvd 100, Sofia Serdika, Sofia Central Bus Station, Sofia Avtobusna Spirka and Serdika. Те се свързват със спирки, включително Shumen Shumen bus station, Rishki Prohod Blvd 29, Shumen, Shumen Bus Station and Велико Търново в Шумен. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от София до Шумен.

Колко ежедневни пътувания има от София до Шумен?

Ако искате да стигнете от София до Шумен, можете да пътувате с компании като Union Ivkoni, Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), GRUP PLUS GMBH, Group Plus, Group Plus Ltd, Grup Plus and Union ivkoni unibus. Ще откриете максимален брой от 22 заминаващи на ден. Средно има 12 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 12 директни пътувания между София и Шумен. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване