Автобус София - Шумен цени от 29,98 лв.

22/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 30,04 лв.
утре 30,04 лв.
2 дни 30,00 лв.
3 дни 30,04 лв.

София до Шумен с автобус

Пътуването от София до Шумен от автобус е 299,9 km и отнема 5 ч 46 мин. Има 14 връзки на ден, с първото заминаване на 00:30 ч. и последното на 19:30 ч.. Възможно е да пътувате от София до Шумен от автобус само за 29,98 лв. или за 36,85 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 29,98 лв..

Най-ниската цена29,98 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 46 мин
Връзка на ден14
Най-ниската цена29,98 лв.
Най-висока цена36,85 лв.
Първо заминаване00:30 ч.
Последно заминаване19:30 ч.
Разстояние299,9 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеШумен
ПревозвачиGrup Plus, Group Plus

Автобус Билети от Sofia до Shumen

Дата на заминаване
събота, 22 юни 2024 г.

Пътуване от София до Шумен с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Шумен? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от София до Шумен, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко ще платя за автобусни билети от София до Шумен?

Когато пътувате от София до Шумен, можете да очаквате да платите средно около 32,84 лв.. Може да успеете да намерите цени до 29,98 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Шумен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 32,84 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Шумен.

Колко време ще отнеме, за да отида от София до Шумен с автобус?

Пътуването между София и Шумен с автобус е приблизително 299,9 km. Ще ви отнеме около 5 ч 46 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването от София до Шумен обхваща разстояние от 299,9 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 5 ч 46 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 5 ч 20 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от София до Шумен по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки се използват при пътуване от София до Шумен?

В София спирките за заминаване включват Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Когато пристигнете в Шумен, може да успеете да слезете на спирки като Boulevard Madara 5,Shumen, Shumen (Avtogara). Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от София до Шумен?

Средно има 14 заминаващи ежедневно от София до Шумен. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 14 заминаващи от София, които пътуват директно до Шумен. Има 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Шумен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Shumen

Евтини билети за автобус от София до Шумен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Шумен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Шумен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Шумен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Shumen

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 29,90 лв. до 30,45 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 2% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Шумен

Най-евтините автобусни билети София - Шумен могат да бъдат намерени само за 29,68 лв., ако имате късмет, или средно за 30,38 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 31,82 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Шумен с автобус

Когато пътувате до Шумен с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Grup Plus е испанска автобусна компания, която обслужва национални и международни маршрути. Основана през 2003 г., компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, оборудвани с климатик, накланящи се седалки и безплатен Wi-Fi. Grup Plus предлага разнообразие от услуги, включително редовни и експресни маршрути, както и чартърни услуги за групи и събития. Компанията оперира в няколко региона на Испания, включително Каталуния, Валенсия, Андалусия и Мадрид, а също така предлага маршрути до Франция, Португалия и Мароко.

Услуги на борда Grup Plus and Group Plus от София до Шумен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Шумен от bus.
съоръжения Grup Plus Group Plus
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
luggage Багаж check check
air_con Климатик check check

София до Шумен Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
20.99kg
Автобус
22.49kg
Полет
59.98kg
Кола
47.98kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Шумен?
Билет автобус от София до Шумен е 32,84 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 29,98 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Шумен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Шумен е 29,98 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Шумен от автобус?
София до Шумен е 299,9 km.
Колко време трае автобус между София и Шумен?
София до Шумен е средно 5 ч 46 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 20 мин.
Какви компании работят от София до Шумен?
София до Шумен се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Grup Plus and Group Plus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Шумен?
София до Шумен има средно 14 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Шумен?
Най-ранният автобус от София до Шумен тръгва на 00:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Шумен?
Последният автобус от София до Шумен тръгва на 19:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Шумен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 29,98 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Шумен?
Има средно 14 от София до Шумен.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Шумен от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Шумен е 5 ч 20 мин.
Има ли директен автобус от София към Шумен?
Да, има директен автобус между София и Шумен.
Какви са емисиите на CO2 за София до Шумен от автобус?
Пътуването на автобус от София до Шумен създава 22.49kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Шумен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути