Автобус София - Шумен цени от 29,94лв.

Започва от
29,94лв.
откривам

София до Шумен с автобус

Пътуването от София до Шумен от автобус е 299,5 km и отнема 5 ч. 20 мин.. Има 14 връзки на ден, с първото заминаване на 01:30 и последното на 19:00. Възможно е да пътувате от София до Шумен от автобус само за 29,94лв. или за 37,32лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 29,94лв..

Най-добра цена 29,94лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 20 мин.
Връзка на ден 14
Най-ниската цена 29,94лв.
Най-висока цена 37,32лв.
Първо заминаване 01:30
Последно заминаване 19:00
Разстояние 299,5 km
Заминаване София
Пристигане Шумен
Превозвачи Group Plus, Grup Plus

Автобус Билети от София до Шумен

  Sep 26
  30,04лв.
  20°
  Sep 27
  30,04лв.
  19°
  Sep 28
  30,04лв.
  20°
  Sep 29
  30,04лв.
  22°
  Sep 30
  30,04лв.
  23°
  Oct 01
  30,04лв.
  23°
  Oct 02
  30,04лв.
  23°
  Oct 03
  29,96лв.
  22°
  Oct 04
  30,02лв.
  22°
  Oct 05
  30,06лв.
  24°
  Oct 06
  30,02лв.
  25°
  Oct 07
  30,04лв.
  26°
  Oct 08
  29,94лв.
  26°
  Oct 09
  29,94лв.
  27°
  Oct 10
  29,94лв.
  28°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
20°

Стигнете от София до Шумен с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Шумен? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от София до Шумен, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струват автобусните билети от София до Шумен?

Цените ще варират, когато пътувате от София до Шумен. Средно обаче ще платите около 32,41лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 29,47лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от София до Шумен

 
Sep 26
вторник
20°
20,10лв.
30,04лв.
Sep 27
сряда
19°
20,08лв.
30,04лв.
Sep 28
четвъртък
20°
20,08лв.
30,04лв.
Sep 29
петък
22°
20,08лв.
30,04лв.
Sep 30
събота
23°
20,08лв.
30,04лв.
Oct 01
неделя
23°
19,61лв.
30,04лв.
Oct 02
понеделник
23°
20,08лв.
30,04лв.
Евтини билети за от София до Шумен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Шумен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Шумен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Шумен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от София до Шумен

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 30лв. до 30лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 2% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Шумен

Най-евтините автобусни билети София - Шумен могат да бъдат намерени само за 27лв., ако имате късмет, или средно за 29лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 30лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Шумен с автобус

Когато пътувате до Шумен с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Group Plus е автобусна компания, която работи в Съединените щати. Предлага чартърни автобусни услуги за различни събития като корпоративни събития, училищни екскурзии, сватби и спортни събития. Компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, които са оборудвани с удобства като климатик, накланящи се седалки и системи за забавление. Group Plus също така предлага транспортни услуги за летищни трансфери и совалки.

Grup Plus е испанска автобусна компания, която обслужва национални и международни маршрути. Основана през 2003 г., компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, оборудвани с климатик, накланящи се седалки и безплатен Wi-Fi. Grup Plus предлага разнообразие от услуги, включително редовни и експресни маршрути, както и чартърни услуги за групи и събития. Компанията оперира в няколко региона на Испания, включително Каталуния, Валенсия, Андалусия и Мадрид, а също така предлага маршрути до Франция, Португалия и Мароко.

Услуги на борда Group Plus and Grup Plus от София до Шумен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Шумен от автобус.
съоръжения Group Plus Grup Plus
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Климатик

София до Шумен Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
2.0kg
Автобус
13.2kg
Полет
527.1kg
Кола
50.8kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Шумен?
Билет автобус от София до Шумен е 32,44лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 29,94лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Шумен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Шумен е 29,94лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Шумен от автобус?
София до Шумен е 299,5 km.
Колко време трае автобус между София и Шумен?
София до Шумен е средно 5 ч. 51 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч. 20 мин..
Какви компании работят от София до Шумен?
София до Шумен се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail Group Plus, Grup Plus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Шумен?
София до Шумен има средно 14 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Шумен?
Най-ранният автобус от София до Шумен тръгва на 01:30. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Шумен?
Последният автобус от София до Шумен тръгва на 19:00. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Шумен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 29,94лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от София до Шумен?
Има 5 станция(и), от която можете да се отклоните от София, за да отидете до Шумен. Можете да преминете от Odesa Bus Station Central, Knyaginya Maria Luiza Blvd 100, Sofia Letishte, Sofia Central Bus Station, Sofia Avtobusna Spirka and Serdika и можете да стигнете до Shumen Bus Station, Boulevard Rishki Prohod 29, Shumen, Shumen Bus Station and Велико Търново.
Колко директни връзки преминават от София до Шумен?
Има средно 14 от София до Шумен.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Шумен от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Шумен е 5 ч. 20 мин..
Има ли директен автобус от София към Шумен?
Да, има директен автобус между София и Шумен.
Какви са емисиите на CO2 за София до Шумен от автобус?
Пътуването на автобус от София до Шумен създава 13.2kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Шумен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути