Намерете автобус от София до Шумен

Започва от
30,02 лв.
откривам

Нашите партньори

Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.

references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Днес

От 30,02 лв.

Утре

От 30,08 лв.

2 Дни

От 30,02 лв.

Стигнете от София до Шумен с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Шумен? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от София до Шумен, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струват автобусните билети от София до Шумен?

Цените ще варират, когато пътувате от София до Шумен. Средно обаче ще платите около 33,85 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 26,08 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.Обобщение на пътуването с Автобус

Пътуването от София до Шумен от Bus е 300 км и отнема 6 ч. 50 мин.. Има 17 връзки на ден, с първото заминаване на 00:30 и последното на 18:00. Възможно е да пътувате от София до Шумен от Bus само за 26,08 лв. или за 68,21 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 15,34 лв..

Най-добра цена 29,96 лв.
Продължителност на пътуването 8 ч.
Връзка на ден 17
Най-ниската цена 29,96 лв.
Най-висока цена 68,21 лв.
Първо заминаване 15:30
Последно заминаване 18:00
Разстояние 300 km
Заминаване София
Пристигане Шумен
Превозвачи Union Ivkoni, Union Ivkoni (National),

Автобус Билети от София до Шумен

  Feb 03
  15.34
  Feb 04
  15.37
  Feb 05
  15.34
  Feb 06
  15.34
  Feb 07
  15.35
  -1°
  Feb 08
  15.35
  -5°
  Feb 09
  15.34
  -3°
  Feb 10
  15.37
  -2°
  Feb 11
  15.34
  Feb 12
  15.35
  Feb 13
  15.32
  Feb 14
  15.31
  Feb 15
  15.35
  Feb 16
  15.31
  10°
  Feb 17
  15.34
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Сравнете цена и билети

 
Feb 03
Friday
30,02 лв.
Feb 04
Saturday
30,02 лв.
Feb 05
Sunday
30,08 лв.
Feb 06
Monday
30,02 лв.
Feb 07
Tuesday
-1°
30,02 лв.
Feb 08
Wednesday
-5°
30,04 лв.
Feb 09
Thursday
-3°
30,04 лв.

Най-доброто време за резервация на София - Шумен пътуване

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

София до Шумен Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Полет
85.5kg
Влак
4.2kg
Автобус
20.4kg
Кола
14.7kg

Настаняване, което може да харесате в Шумен

Недостъпен

Няма намерени места за настаняване на избраното място за днес.

Ние използваме тази обратна връзка, за да подобрим нашите продукти

често задавани въпроси

Колко време ще ми отнеме да пътувам от София до Шумен с автобус?

Пътуването между София и Шумен с автобус обикновено отнема 6 ч. 50 мин., за да се измине разстояние от 300 km. Най-краткото пътуване от София до Шумен ще ви отнеме 5 ч. 20 мин.. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Шумен е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време на деня мога да пътувам от София до Шумен?

Първият отпътуващ през нощта от София до Шумен тръгва в 00:30, докато последният отпътува в 18:00. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Шумен. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от София до Шумен?

Има различни опции за избор, когато пътувате между София и Шумен. Можете да започнете пътуването си в София на спирки като Sofia Bus Station Central, Boulevard Knyahinya Maria Luisa 100, Sofia Serdika, Sofia Central Bus Station and Sofia Avtobusna Spirka. Те се свързват със спирки, включително Shumen Bus Station, Boulevard Rishki Prohod 29, Shumen, Shumen Bus Station and Велико Търново в Шумен. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от София до Шумен.

Колко ежедневни пътувания има от София до Шумен?

Ако искате да стигнете от София до Шумен, можете да пътувате с компании като Union Ivkoni, Union Ivkoni (national), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Grup Plus Gmbh and Distribusion. Ще откриете максимален брой от 20 заминаващи на ден. Средно има 10 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 8 директни пътувания между София и Шумен. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 2 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване