Автобус София - Торино цени от 129,13 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
129,13 лв.

София до Торино с автобус

Пътуването от София до Торино от автобус е 1279,97 km и отнема 32 ч 48 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 01:00 ч. и последното на 23:50 ч.. Възможно е да пътувате от София до Торино от автобус само за 129,13 лв. или за 405,02 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 129,13 лв..

Най-ниската цена129,13 лв.
Продължителност на пътуването32 ч 48 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена129,13 лв.
Най-висока цена405,02 лв.
Първо заминаване01:00 ч.
Последно заминаване23:50 ч.
Разстояние1279,97 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеТорино
ПревозвачиFlixBus Italia S.r.l., Union IvkoniОще

Автобус Билети от Sofia до Turin

Дата на заминаване
вторник, 16 апр 2024 г.

Пътуването ви от София до Торино с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от София до Торино. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струват автобусните билети от София до Торино?

Цените ще варират, когато пътувате от София до Торино. Средно обаче ще платите около 180,38 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 129,13 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Торино. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 180,38 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Торино.

Колко дълго е пътуването от София до Торинос автобус?

Средното време за пътуване е 32 ч 48 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 1279,97 km от София до Торино. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от София до Торино да отнеме повече от 32 ч 48 мин. Пътуването между София и Торино с автобус обикновено отнема 32 ч 48 мин, за да се измине разстояние от 1279,97 km. Най-краткото пътуване от София до Торино ще ви отнеме 24 ч 0 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Торино е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кои спирки се използват при пътуване от София до Торино?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от София от следните спирки: Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Пристигайки в Торино, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Torino - Stura,Torino, Porta Susa,Torino Lingotto (IT),Turin, Porta Nuova,TURIN,Turin Corso Vittorio Emanuele 2. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Торино.

Колко пъти на ден има тръгващи от София за Торино?

Ще можете да пътувате от София до Торино, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 4 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от София до Торино, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 1 директни връзки от София до Торино всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 3 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Торино. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Turin

Евтини билети за автобус от София до Торино
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Торино.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Торино, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Торино.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Turin

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 91,34 лв. до 320,94 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 72% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Торино

Най-евтините автобусни билети София - Торино могат да бъдат намерени само за 173,49 лв., ако имате късмет, или средно за 217,49 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 304,30 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Торино с автобус

Когато пътувате до Торино с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

FlixBus, компания за автобуси на дълги разстояния, работи както в Европа, така и в Съединените щати. Основан през 2013 г., той се разрасна до един от най-големите автобусни оператори в Европа, свързващ над 2500 дестинации в 30 държави. С произход от Германия, FlixBus бързо се разшири до съседни страни, включително Франция, Италия, Дания, Холандия и Хърватия, като същевременно предлага редовни услуги до Норвегия, Испания и Англия. С достъпни цени и удобни удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и бордови тоалетни, FlixBus осигурява удобно и приятно пътуване.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда Union Ivkoni and FlixBus от София до Торино
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Торино от bus.
съоръжения Union Ivkoni FlixBus
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
luggage Багаж check check
air_con Климатик check check
food_and_drink Храни и напитки cross check

София до Торино Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
89.6kg
Автобус
96kg
Полет
255.99kg
Кола
204.79kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Торино?
Билет автобус от София до Торино е 180,38 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 129,13 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Торино?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Торино е 129,13 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Торино от автобус?
София до Торино е 1279,97 km.
Колко време трае автобус между София и Торино?
София до Торино е средно 32 ч 48 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 24 ч 0 мин.
Какви компании работят от София до Торино?
София до Торино се покрива от оператор(и) 4. Можете да намерите на Virail FlixBus Italia S.r.l., Union Ivkoni, FlixBus, Union Ivkoni International and FlixBus RO SRL предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Торино?
София до Торино има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Торино?
Най-ранният автобус от София до Торино тръгва на 01:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Торино?
Последният автобус от София до Торино тръгва на 23:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Торино?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 129,13 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Торино?
Има средно 1 от София до Торино.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Торино от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Торино е 24 ч 0 мин.
Има ли директен автобус от София към Торино?
Да, има директен автобус между София и Торино.
Какви са емисиите на CO2 за София до Торино от автобус?
Пътуването на автобус от София до Торино създава 96kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Торино

Свързани маршрути

Други популярни маршрути