• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от София до Благоевград Тръгване от 7 лв.

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

С Автобус

Утре

С Автобус

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Благоевград

Пътуване от София до Благоевград с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от София до Благоевград. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струват автобусните билети от София до Благоевград?

Билет за автобус от София до Благоевград ще ви струва средно 9,39 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 7 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.София да се Благоевград с автобус

Най-добра цена 7 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 52 мин.
връзки на ден 19
Първо заминаване 15:30
Последно отпътуване 16:30
разстояние 78 km

Цена на билет София - Благоевград всеки ден

 
Днес
Утре
След 2 дни
След 3 дни
След 4 дни
След 5 дни
След 6 дни
8,72 лв.
8,19 лв.
8,43 лв.
Още
Още
8,57 лв.
Още

Обобщение на маршрута от bus

Връзки
4
Превозвачи
3
Минимална цена
7 лв.
Максимална цена
12,38 лв.
Union ivkoni unibus-logo
Union ivkoni unibus
Времетраене: 1 ч. 45 мин.
Sofia Central Bus Station - Blagoevgrad Bus Station
11:30 - 13:15
8,43 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
Времетраене: 1 ч. 45 мин.
Sofia Avtobusna Spirka - Sveti Dimitar Solunski
11:30 - 13:15
8,45 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
Времетраене: 1 ч. 30 мин.
Sofia Avtobusna Spirka - Sveti Dimitar Solunski
16:30 - 18:00
8,53 лв.
Union ivkoni unibus-logo
Union ivkoni unibus
Времетраене: 1 ч. 30 мин.
Sofia Central Bus Station - Blagoevgrad Bus Station
16:30 - 18:00
8,53 лв.
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
Времетраене: 2 ч.
Sofia Central Bus Station - Blagoevgrad Bus Station
06:40 - 08:40
9,99 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
Времетраене: 2 ч.
Sofia Avtobusna Spirka - Sveti Dimitar Solunski
06:40 - 08:40
9,99 лв.
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
Времетраене: 2 ч. 10 мин.
Sofia Central Bus Station - Blagoevgrad Bus Station
08:10 - 10:20
9,99 лв.

Колко време отнема пътуването от София до Благоевград с автобус?

За да стигнете по-бързо от София до Благоевград, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между София и Благоевград ще завършат пътуването през 1 ч. 30 мин.. Средно ще ви отнеме около 1 ч. 44 мин., за да пътувате 78 km между София и Благоевград.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от София до Благоевград?

По принцип първото отпътуване за деня от София ще бъде в 10:30, а последното - в 16:30. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от София до Благоевград могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от София до Благоевград?

Ще можете да напуснете София, като използвате спирки като Sofia, Sofia Avtobusna Spirka, Serdika, Sofia Central Bus Station and Sofia Bus station Central, boulevard Knyahinya Maria Luisa 100. Те ви свързват със спирки, включително Blagoevgrad, Sveti Dimitar Solunski, Blagoevgrad Bus Station and Blagoevgrad Bus Stop, Boulevard Sveti Dimitar Solunski 12 в Благоевград. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в София, или в Благоевград, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има тръгващи от София за Благоевград?

Ще можете да пътувате от София до Благоевград, като използвате компании като Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni and Union ivkoni unibus. В комбинация тези доставчици предлагат средно 12 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до 26 заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от София до Благоевград, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 12 директни връзки от София до Благоевград всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата.