Намерете автобус от София до Благоевград

Започва от
4,50 лв.
откривам
Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

От 11,98 лв.
С Автобус

Утре

От 11,98 лв.
С Автобус

2 Дни

откривам

Пътуване от София до Благоевград с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от София до Благоевград. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струват автобусните билети от София до Благоевград?

Билет за автобус от София до Благоевград ще ви струва средно 15,81 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 4,50 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.София да се Благоевград с автобус

Най-добра цена 11,98 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 52 мин.
връзки на ден 19
Първо заминаване 06:40
Последно отпътуване 15:30
разстояние 78 km
Заминаване София
Пристигане Благоевград
Превозвачи Union Ivkoni (National), Arda - Tur 1, Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni, Union ivkoni unibus, Traventuria, Distribusion

Цена на билет София - Благоевград всеки ден

 
Днес
Още
11,98 лв.
Утре
Още
11,98 лв.
След 2 дни
Още
Още
След 3 дни
Още
Още
След 4 дни
Още
12 лв.
След 5 дни
Още
11,98 лв.
След 6 дни
Още
Още

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
5
Превозвачи
7
Минимална цена
4,50 лв.
Максимална цена
37,24 лв.

София - Благоевград

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време отнема пътуването от София до Благоевград с автобус?

За да стигнете по-бързо от София до Благоевград, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между София и Благоевград ще завършат пътуването през 32 мин.. Средно ще ви отнеме около 1 ч. 53 мин., за да пътувате 78 km между София и Благоевград.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от София до Благоевград?

По принцип първото отпътуване за деня от София ще бъде в 15:30, а последното - в 15:30. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от София до Благоевград могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от София до Благоевград?

Ще можете да напуснете София, като използвате спирки като Sofia Airport (SOF) Departure terminal 1, Christopher Columbus Blvd 1, Sofia Airport (SOF) Terminal 2, Sofia airport, Sofia Serdika, Sofia Avtobusna Spirka, Sofia Bus station Ovcha Kupel, Ovcha Kupel Blvd 1, Airport (SOF) T1, Serdika, Sofia Central Bus Station, Sofia Bus Station Central, Boulevard Knyahinya Maria Luisa 100 and Airport (SOF) T2. Те ви свързват със спирки, включително Blagoevgrad Blagoevgrad Train Station, bul. Sveti Dimitar Solunski, Blagoevgrad, Sveti Dimitar Solunski, Blagoevgrad Blahoyevhrad railway station, Sveti Dimitar Solunski Blvd, Blagoevgrad Dimiter Solunski, Blagoevgrad Bus Station, Blagoevgrad Bus stop, Sveti Dimitar Solunski Blvd 12 and Blagoevgrad Bus stop, Dimiter Solunski Blvd. 23 в Благоевград. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в София, или в Благоевград, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има тръгващи от София за Благоевград?

Ще можете да пътувате от София до Благоевград, като използвате компании като Union Ivkoni (National), Arda - Tur 1, Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni, Union ivkoni unibus, Traventuria and Distribusion. В комбинация тези доставчици предлагат средно 12 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до 22 заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от София до Благоевград, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 12 директни връзки от София до Благоевград всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване