Автобус София - Благоевград цени от 11,96 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 12,01 лв.
утре 12,01 лв.
2 дни 12,01 лв.
3 дни 11,98 лв.

София до Благоевград с автобус

Пътуването от София до Благоевград от автобус е 78 km и отнема 1 ч 56 мин. Има 13 връзки на ден, с първото заминаване на 06:40 ч. и последното на 18:40 ч.. Възможно е да пътувате от София до Благоевград от автобус само за 11,96 лв. или за 37,10 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 11,96 лв..

Най-ниската цена11,96 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 56 мин
Връзка на ден13
Най-ниската цена11,96 лв.
Най-висока цена37,10 лв.
Първо заминаване06:40 ч.
Последно заминаване18:40 ч.
Разстояние78 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеБлагоевград
ПревозвачиTraventuria, Union Ivkoni

Автобус Билети от Sofia до Blagoevgrad

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Пътуване от София до Благоевград с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от София до Благоевград. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от София до Благоевград?

Когато пътувате от София до Благоевград, можете да очаквате да платите средно около 16,03 лв.. Може да успеете да намерите цени до 11,96 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Благоевград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от София до Благоевград, можете да очаквате да платите средно около 16,03 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от София до Благоевград с автобус?

Пътуването между София и Благоевград с автобус е приблизително 78 km. Ще ви отнеме около 1 ч 56 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването между София и Благоевград продължава около 78 km и обикновено отнема приблизително 1 ч 56 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 1 ч 30 мин. Ако се опитвате да стигнете от София до Благоевград възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват заминаващите от София до Благоевград?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от София до Благоевград, който обикновено тръгва в 06:40 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 18:40 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от София до Благоевград, който обикновено тръгва в 06:40 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 18:40 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки се използват при пътуване от София до Благоевград?

В София спирките за заминаване включват Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Когато пристигнете в Благоевград, може да успеете да слезете на спирки като Blagoevgrad, Bus Station. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има тръгващи от София за Благоевград?

Ако искате да стигнете от София до Благоевград, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 13 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 13 директни пътувания между София и Благоевград. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Благоевград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Blagoevgrad

Евтини билети за автобус от София до Благоевград
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Благоевград.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Благоевград, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Благоевград.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Blagoevgrad

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 11,74 лв. до 18,67 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 37% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Благоевград

Най-евтините автобусни билети София - Благоевград могат да бъдат намерени само за 12,09 лв., ако имате късмет, или средно за 13,37 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 14,60 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Благоевград с автобус

Когато пътувате до Благоевград с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Traventuria and Union Ivkoni от София до Благоевград
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Благоевград от bus.
съоръжения Traventuria Union Ivkoni
wifi WiFi check check
air_con Климатик check check
power_sockets Електрически контакти cross check
luggage Багаж cross check

София до Благоевград Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
5.46kg
Автобус
5.85kg
Полет
15.6kg
Кола
12.48kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Благоевград?
Билет автобус от София до Благоевград е 16,03 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 11,96 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Благоевград?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Благоевград е 11,96 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Благоевград от автобус?
София до Благоевград е 78 km.
Колко време трае автобус между София и Благоевград?
София до Благоевград е средно 1 ч 56 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 30 мин.
Какви компании работят от София до Благоевград?
София до Благоевград се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Traventuria and Union Ivkoni предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Благоевград?
София до Благоевград има средно 13 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Благоевград?
Най-ранният автобус от София до Благоевград тръгва на 06:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Благоевград?
Последният автобус от София до Благоевград тръгва на 18:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Благоевград?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 11,96 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Благоевград?
Има средно 13 от София до Благоевград.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Благоевград от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Благоевград е 1 ч 30 мин.
Има ли директен автобус от София към Благоевград?
Да, има директен автобус между София и Благоевград.
Какви са емисиите на CO2 за София до Благоевград от автобус?
Пътуването на автобус от София до Благоевград създава 5.85kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Благоевград

Свързани маршрути

Други популярни маршрути