Автобус София - Благоевград цени от 12лв.

Започва от
12лв.
откривам

София до Благоевград с автобус

Пътуването от София до Благоевград от автобус е 77,9 km и отнема 1 ч. 45 мин.. Има 12 връзки на ден, с първото заминаване на 07:40 и последното на 16:30. Възможно е да пътувате от София до Благоевград от автобус само за 12лв. или за 15,87лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 12лв..

Най-добра цена 12лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 45 мин.
Връзка на ден 12
Най-ниската цена 12лв.
Най-висока цена 15,87лв.
Първо заминаване 07:40
Последно заминаване 16:30
Разстояние 77,9 km
Заминаване София
Пристигане Благоевград
Превозвачи Union Ivkoni

Автобус Билети от София до Благоевград

  Sep 25
  12,01лв.
  23°
  Sep 26
  12лв.
  20°
  Sep 27
  12,01лв.
  19°
  Sep 28
  12,01лв.
  20°
  Sep 29
  Още
  22°
  Sep 30
  Още
  23°
  Oct 01
  Още
  23°
  Oct 02
  Още
  23°
  Oct 03
  Още
  22°
  Oct 04
  Още
  22°
  Oct 05
  Още
  24°
  Oct 06
  Още
  25°
  Oct 07
  Още
  26°
  Oct 08
  Още
  26°
  Oct 09
  Още
  27°
Departure date
Monday,Sep 25 2023
23°

Пътуване от София до Благоевград с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от София до Благоевград. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струват автобусните билети от София до Благоевград?

Билет за автобус от София до Благоевград ще ви струва средно 19,79лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 11,78лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от София до Благоевград

 
Sep 25
понеделник
23°
12лв.
Sep 26
вторник
20°
12,01лв.
Sep 27
сряда
19°
12,01лв.
Sep 28
четвъртък
20°
Още
Sep 29
петък
22°
Още
Sep 30
събота
23°
Още
Oct 01
неделя
23°
Още
Евтини билети за от София до Благоевград
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Благоевград.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Благоевград, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Благоевград.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от София до Благоевград

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 12лв. до 14лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 18% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Благоевград

Най-евтините автобусни билети София - Благоевград могат да бъдат намерени само за 9лв., ако имате късмет, или средно за 12лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 14лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Благоевград с автобус

Когато пътувате до Благоевград с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда Union Ivkoni от София до Благоевград
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Благоевград от автобус.
съоръжения Union Ivkoni
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Климатик

София до Благоевград Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
0.7kg
Автобус
4.5kg
Полет
179.9kg
Кола
17.4kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Благоевград?
Билет автобус от София до Благоевград е 13,93лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 12лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Благоевград?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Благоевград е 12лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Благоевград от автобус?
София до Благоевград е 77,9 km.
Колко време трае автобус между София и Благоевград?
София до Благоевград е средно 1 ч. 59 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч. 45 мин..
Какви компании работят от София до Благоевград?
София до Благоевград се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Union Ivkoni предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Благоевград?
София до Благоевград има средно 12 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Благоевград?
Най-ранният автобус от София до Благоевград тръгва на 07:40. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Благоевград?
Последният автобус от София до Благоевград тръгва на 16:30. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Благоевград?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 12лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от София до Благоевград?
Има 10 станция(и), от която можете да се отклоните от София, за да отидете до Благоевград. Можете да преминете от Sofia Airport (sof) Departure Terminal 1, Boulevard Christopher Columbus 1, Sofia Airport (sof) Terminal 2, Sofia Airport, Sofia Serdika, Sofia Avtobusna Spirka, Sofia Bus Station Ovcha Kupel, Ovcha Kupel Blvd 1, Sofia Airport, Sofia Central Bus Station, Sofia Bus Station Central, Boulevard Knyahinya Maria Luisa 100, Airport (sof) T2 and Sofia Bus And Coach Station Zapad и можете да стигнете до Blagoevgrad Blagoevgrad Train Station, Bul. Sveti Dimitar Solunski, Blagoevgrad, Sveti Dimitar Solunski, Blagoevgrad Dimiter Solunski and Blagoevgrad Bus Station.
Колко директни връзки преминават от София до Благоевград?
Има средно 12 от София до Благоевград.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Благоевград от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Благоевград е 1 ч. 45 мин..
Има ли директен автобус от София към Благоевград?
Да, има директен автобус между София и Благоевград.
Какви са емисиите на CO2 за София до Благоевград от автобус?
Пътуването на автобус от София до Благоевград създава 4.5kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Благоевград

Свързани маршрути

Други популярни маршрути