Автобус София - Ljubljana цени от 27,41 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
27,41 лв.

София до Ljubljana с автобус

Пътуването от София до Ljubljana от автобус е 794,21 km и отнема 17 ч 21 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 01:00 ч. и последното на 22:50 ч.. Възможно е да пътувате от София до Ljubljana от автобус само за 27,41 лв. или за 233,09 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 27,41 лв..

Най-ниската цена27,41 лв.
Продължителност на пътуването17 ч 21 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена27,41 лв.
Най-висока цена233,09 лв.
Първо заминаване01:00 ч.
Последно заминаване22:50 ч.
Разстояние794,21 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеLjubljana
ПревозвачиFlixBus RO SRL, Union Ivkoni

Автобус Билети от Sofia до Ljubljana

Дата на заминаване
вторник, 16 апр 2024 г.

Пътуването ви от София до Ljubljana с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Ljubljana? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от София до Ljubljana, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от София до Ljubljana?

Билет за автобус от София до Ljubljana ще ви струва средно 93,77 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 27,41 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Ljubljana. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 93,77 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Ljubljana.

Колко време ще отнеме, за да отида от София до Ljubljana с автобус?

Пътуването между София и Ljubljana с автобус е приблизително 794,21 km. Ще ви отнеме около 17 ч 21 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. За да стигнете по-бързо от София до Ljubljana, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между София и Ljubljana ще завършат пътуването през 14 ч 30 мин. Средно ще ви отнеме около 17 ч 21 мин, за да пътувате 794,21 km между София и Ljubljana.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от София до Ljubljana?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от София от следните спирки: Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Пристигайки в Ljubljana, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Ljubljana Dolgi most,Ljubljana, Litostroj Železniška postaja,Ljubljana Avtobusna postaja. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Ljubljana.

Колко ежедневни пътувания има от София до Ljubljana?

Точният брой на пътуванията от София до Ljubljana може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 4 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от София до Ljubljana. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от София до Ljubljana варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 3 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 1 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Ljubljana. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Ljubljana

Евтини билети за автобус от София до Ljubljana
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Ljubljana.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Ljubljana, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Ljubljana.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Ljubljana

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 27,41 лв. до 131,09 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 79% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Ljubljana

Най-евтините автобусни билети София - Ljubljana могат да бъдат намерени само за 52,78 лв., ако имате късмет, или средно за 85,06 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 137,35 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Ljubljana с автобус

Когато пътувате до Ljubljana с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда Union Ivkoni and FlixBus от София до Ljubljana
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Ljubljana от bus.
съоръжения Union Ivkoni FlixBus
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
luggage Багаж check check
air_con Климатик check check
food_and_drink Храни и напитки cross check

София до Ljubljana Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
55.59kg
Автобус
59.57kg
Полет
158.84kg
Кола
127.07kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Ljubljana?
Билет автобус от София до Ljubljana е 93,77 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 27,41 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Ljubljana?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Ljubljana е 27,41 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Ljubljana от автобус?
София до Ljubljana е 794,21 km.
Колко време трае автобус между София и Ljubljana?
София до Ljubljana е средно 17 ч 21 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 14 ч 30 мин.
Какви компании работят от София до Ljubljana?
София до Ljubljana се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail FlixBus RO SRL, Union Ivkoni and FlixBus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Ljubljana?
София до Ljubljana има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Ljubljana?
Най-ранният автобус от София до Ljubljana тръгва на 01:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Ljubljana?
Последният автобус от София до Ljubljana тръгва на 22:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Ljubljana?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 27,41 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Ljubljana?
Има средно 3 от София до Ljubljana.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Ljubljana от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Ljubljana е 14 ч 30 мин.
Има ли директен автобус от София към Ljubljana?
Да, има директен автобус между София и Ljubljana.
Какви са емисиите на CO2 за София до Ljubljana от автобус?
Пътуването на автобус от София до Ljubljana създава 59.57kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Ljubljana

Свързани маршрути

Други популярни маршрути