Автобус Пърт - Дънди цени от 4,87 лв.

Започва от
4,87 лв.

Пърт до Дънди с автобус

Пътуването от Пърт до Дънди от автобус е 29,28 km и отнема 0 ч 38 мин. Има 210 връзки на ден, с първото заминаване на 00:10 ч. и последното на 23:10 ч.. Възможно е да пътувате от Пърт до Дънди от автобус само за 4,87 лв. или за 27,28 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 4,87 лв..

Най-ниската цена4,87 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 38 мин
Връзка на ден210
Най-ниската цена4,87 лв.
Най-висока цена27,28 лв.
Първо заминаване00:10 ч.
Последно заминаване23:10 ч.
Разстояние29,28 km
ЗаминаванеПърт
ПристиганеДънди
ПревозвачиMegabus, ScotRail

Автобус Билети от Perth до Dundee

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Пътуването ви от Пърт до Дънди с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Пърт до Дънди. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко ще платя за автобусни билети от Пърт до Дънди?

Цените ще варират, когато пътувате от Пърт до Дънди. Средно обаче ще платите около 17,71 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 4,87 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пърт до Дънди. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от Пърт до Дънди варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 17,71 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема да се стигне от Пърт до Дънди с автобус?

При разстояние от 29,28 km между Пърт и Дънди, обикновено отнема 0 ч 38 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 0 ч 38 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването от Пърт до Дънди обхваща разстояние от 29,28 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 0 ч 38 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 0 ч 30 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Пърт до Дънди по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Пърт до Дънди?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Пърт и Дънди. Можете да започнете пътуването си в Пърт на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Дънди. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Пърт до Дънди.

Колко пътувания от Пърт до Дънди има всеки ден?

Ще можете да пътувате от Пърт до Дънди, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 210 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Пърт до Дънди, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 210 директни връзки от Пърт до Дънди всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пърт до Дънди. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Perth до Dundee

Евтини билети за автобус от Пърт до Дънди
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пърт до Дънди.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пърт до Дънди, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пърт до Дънди.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Perth до Dundee

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Пърт до Дънди

Най-евтините автобусни билети Пърт - Дънди могат да бъдат намерени само за 3,99 лв., ако имате късмет, или средно за 9,04 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 13,62 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Дънди с автобус

Когато пътувате до Дънди с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Megabus е евтина междуградска автобусна услуга, която работи в Северна Америка, Канада и Европа. Основана е през 2003 г. и е собственост на Stagecoach Group, мултинационална транспортна компания. Megabus запазва собствената си марка във Великобритания и Северна Америка, но в континентална Европа, включително Франция, Германия, Белгия, Испания, Италия и Холандия, нейните услуги са преименувани на Flixbus след придобиването от немска компания през юни 2016 г.

ScotRail е влакова компания, която предоставя пътнически железопътни услуги в цяла Шотландия. Това е дъщерно дружество на Abellio, холандска държавна транспортна компания. ScotRail осигурява връзка между Глазгоу и Единбург, което позволява на пътниците лесно да изследват живописното шотландско източно крайбрежие и планините. Освен това редица дестинации, включително Абърдийн, Инвърнес и Стърлинг, могат да бъдат открити чрез услугите на ScotRail.

Услуги на борда Megabus, ScotRail and FlixBus от Пърт до Дънди
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пърт до Дънди от bus.
съоръжения Megabus ScotRail FlixBus
wifi WiFi check check check
power_sockets Електрически контакти check check check
luggage Багаж check check check
air_con Климатик check cross check
quiet_zone Тиха зона cross check cross
food_and_drink Храни и напитки cross check check

Пърт до Дънди Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
2.05kg
Автобус
2.2kg
Полет
5.86kg
Кола
4.68kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Пърт до Дънди?
Билет автобус от Пърт до Дънди е 17,71 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 4,87 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пърт до Дънди?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пърт до Дънди е 4,87 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пърт и Дънди от автобус?
Пърт до Дънди е 29,28 km.
Колко време трае автобус между Пърт и Дънди?
Пърт до Дънди е средно 0 ч 38 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 30 мин.
Какви компании работят от Пърт до Дънди?
Пърт до Дънди се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail Megabus, ScotRail and FlixBus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Пърт до Дънди?
Пърт до Дънди има средно 210 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Пърт до Дънди?
Най-ранният автобус от Пърт до Дънди тръгва на 00:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Пърт до Дънди?
Последният автобус от Пърт до Дънди тръгва на 23:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пърт до Дънди?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 4,87 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Пърт до Дънди?
Има 2 станция(и), от която можете да се отклоните от Пърт, за да отидете до Дънди. Можете да преминете от Perth Leonard Street (Stop ZI) and Perth Broxden Park and Ride и можете да стигнете до Dundee Seagate Bus Station.
Колко директни връзки преминават от Пърт до Дънди?
Има средно 210 от Пърт до Дънди.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пърт до Дънди от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Пърт и Дънди е 0 ч 30 мин.
Има ли директен автобус от Пърт към Дънди?
Да, има директен автобус между Пърт и Дънди.
Какви са емисиите на CO2 за Пърт до Дънди от автобус?
Пътуването на автобус от Пърт до Дънди създава 2.2kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пърт

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пърт

Международни маршрути от Пърт и близките райони

Други дестинации от Пърт

Основни маршрути до Дънди

Свързани маршрути

Други популярни маршрути