Автобус Бургас - Кюстендил цени от 8,94 лв.

Започва от
8,94 лв.

Бургас до Кюстендил с автобус

Пътуването от Бургас до Кюстендил от автобус е 393,42 km и отнема 7 ч 45 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 13:15 ч. и последното на 13:15 ч.. Възможно е да пътувате от Бургас до Кюстендил от автобус само за 8,94 лв. или за 35,87 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 8,94 лв..

Най-ниската цена8,94 лв.
Продължителност на пътуването7 ч 45 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена8,94 лв.
Най-висока цена35,87 лв.
Първо заминаване13:15 ч.
Последно заминаване13:15 ч.
Разстояние393,42 km
ЗаминаванеБургас
ПристиганеКюстендил
ПревозвачиUnion Ivkoni

Стигнете от Бургас до Кюстендил с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Бургас до Кюстендил. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струват автобусните билети от Бургас до Кюстендил?

Билет за автобус от Бургас до Кюстендил ще ви струва средно 25,99 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 8,94 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бургас до Кюстендил. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 25,99 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Бургас до Кюстендил.

Колко време отнема пътуването от Бургас до Кюстендил с автобус?

Пътуването от Бургас до Кюстендил с автобус обикновено отнема 7 ч 45 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 393,42 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 7 ч 45 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването от Бургас до Кюстендил обхваща разстояние от 393,42 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 7 ч 45 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 7 ч 45 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Бургас до Кюстендил по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Бургас до Кюстендил?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Бургас до Кюстендил, който обикновено тръгва в 13:15 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 13:15 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Бургас до Кюстендил, който тръгва в 13:15 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 13:15 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. toptext h2 Heading plane en Use Virail to find the best way to travel from Бургас to Кюстендил

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Бургас до Кюстендил?

Ще можете да напуснете Бургас, като използвате спирки като . Те ви свързват със спирки, включително в Кюстендил. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Бургас, или в Кюстендил, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има пътувания от Бургас до Кюстендил?

Ако искате да стигнете от Бургас до Кюстендил, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 1 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 1 директни пътувания между Бургас и Кюстендил. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бургас до Кюстендил. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за автобус от Бургас до Кюстендил
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до Кюстендил.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до Кюстендил, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до Кюстендил.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Бургас до Кюстендил

Най-евтините автобусни билети Бургас - Кюстендил могат да бъдат намерени само за 15,15 лв., ако имате късмет, или средно за 20,64 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 24,69 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Кюстендил с автобус

Когато пътувате до Кюстендил с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Бургас до Кюстендил
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бургас до Кюстендил от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Бургас до Кюстендил Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
27.54kg
Автобус
29.51kg
Полет
78.68kg
Кола
62.95kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Бургас до Кюстендил?
Билет автобус от Бургас до Кюстендил е 25,99 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 8,94 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бургас до Кюстендил?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бургас до Кюстендил е 8,94 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бургас и Кюстендил от автобус?
Бургас до Кюстендил е 393,42 km.
Колко време трае автобус между Бургас и Кюстендил?
Бургас до Кюстендил е средно 7 ч 45 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч 45 мин.
Колко автобус на ден преминават от Бургас до Кюстендил?
Бургас до Кюстендил има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Бургас до Кюстендил?
Най-ранният автобус от Бургас до Кюстендил тръгва на 13:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Бургас до Кюстендил?
Последният автобус от Бургас до Кюстендил тръгва на 13:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бургас до Кюстендил?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 8,94 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Бургас до Кюстендил?
Има 3 станция(и), от която можете да се отклоните от Бургас, за да отидете до Кюстендил. Можете да преминете от Burgas Avtogara Zapad (Бургас, Автогара Запад), Burgas Bus Station South and Burgas и можете да стигнете до Kyustendil Автогара.
Колко директни връзки преминават от Бургас до Кюстендил?
Има средно 1 от Бургас до Кюстендил.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до Кюстендил от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Бургас и Кюстендил е 7 ч 45 мин.
Има ли директен автобус от Бургас към Кюстендил?
Да, има директен автобус между Бургас и Кюстендил.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Кюстендил от автобус?
Пътуването на автобус от Бургас до Кюстендил създава 29.51kg CO2 емисии.

Отидете локално от Бургас

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бургас

Международни маршрути от Бургас и близките райони

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до Кюстендил

Свързани маршрути

Други популярни маршрути