Автобус София - Грац цени от 75,94 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
75,94 лв.

София до Грац с автобус

Пътуването от София до Грац от автобус е 788,2 km и отнема 23 ч 10 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 01:00 ч. и последното на 22:50 ч.. Възможно е да пътувате от София до Грац от автобус само за 75,94 лв. или за 354,71 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 75,94 лв..

Най-ниската цена75,94 лв.
Продължителност на пътуването23 ч 10 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена75,94 лв.
Най-висока цена354,71 лв.
Първо заминаване01:00 ч.
Последно заминаване22:50 ч.
Разстояние788,2 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеГрац
ПревозвачиFlixBus, Air Kona

Автобус Билети от Sofia до Graz

Дата на заминаване
вторник, 16 апр 2024 г.

Пътуване от София до Грац с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Грац? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от София до Грац, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от София до Грац с автобус?

Билет за автобус от София до Грац ще ви струва средно 158,78 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 75,94 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Грац. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Билет за автобус от София до Грац ще ви струва средно 158,78 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема пътуването от София до Грац с автобус?

Разстоянието между София и Грац е приблизително 788,2 km. Като цяло ще ви отнеме около 23 ч 10 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването от София до Грац обхваща разстояние от 788,2 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 23 ч 10 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 17 ч 55 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от София до Грац по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от София до Грац?

Ще можете да напуснете София, като използвате спирки като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Те ви свързват със спирки, включително Graz Airport, GRZ,Graz Ostbahnhof,Graz Puntigam Bahnhof,Graz Hbf в Грац. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в София, или в Грац, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от София до Грац?

Средно има 4 заминаващи ежедневно от София до Грац. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 1 заминаващи от София, които пътуват директно до Грац. Има 3 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Грац. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Graz

Евтини билети за автобус от София до Грац
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Грац.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Грац, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Грац.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Graz

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 75,94 лв. до 292,82 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 74% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Грац

Най-евтините автобусни билети София - Грац могат да бъдат намерени само за 104,08 лв., ако имате късмет, или средно за 146,33 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 190,18 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Грац с автобус

Когато пътувате до Грац с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Като езиков модел на AI не мога да намеря конкретна информация за "Air Kona." Кона обаче е квартал на Големия остров на Хавай, известен със своето кафе и живописна красота. Възможно е "Air Kona" да се отнася за авиокомпания или авиационна компания, която работи в или около района на Kona. Без допълнителен контекст или информация е трудно да се даде по-подробен отговор.

FlixBus, компания за автобуси на дълги разстояния, работи както в Европа, така и в Съединените щати. Основан през 2013 г., той се разрасна до един от най-големите автобусни оператори в Европа, свързващ над 2500 дестинации в 30 държави. С произход от Германия, FlixBus бързо се разшири до съседни страни, включително Франция, Италия, Дания, Холандия и Хърватия, като същевременно предлага редовни услуги до Норвегия, Испания и Англия. С достъпни цени и удобни удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и бордови тоалетни, FlixBus осигурява удобно и приятно пътуване.

Услуги на борда FlixBus and Dr. Richard от София до Грац
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Грац от bus.
съоръжения FlixBus Dr. Richard
wifi WiFi check cross
power_sockets Електрически контакти check check
luggage Багаж check cross
food_and_drink Храни и напитки check check
air_con Климатик check cross

София до Грац Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
55.17kg
Автобус
59.12kg
Полет
157.64kg
Кола
126.11kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Грац?
Билет автобус от София до Грац е 158,78 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 75,94 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Грац?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Грац е 75,94 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Грац от автобус?
София до Грац е 788,2 km.
Колко време трае автобус между София и Грац?
София до Грац е средно 23 ч 10 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 17 ч 55 мин.
Какви компании работят от София до Грац?
София до Грац се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail FlixBus, Air Kona and Dr. Richard предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Грац?
София до Грац има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Грац?
Най-ранният автобус от София до Грац тръгва на 01:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Грац?
Последният автобус от София до Грац тръгва на 22:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Грац?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 75,94 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Грац?
Има средно 1 от София до Грац.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Грац от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Грац е 17 ч 55 мин.
Има ли директен автобус от София към Грац?
Да, има директен автобус между София и Грац.
Какви са емисиите на CO2 за София до Грац от автобус?
Пътуването на автобус от София до Грац създава 59.12kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Грац

Свързани маршрути

Други популярни маршрути