Автобус София - Кавала цени от 69,76 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
69,76 лв.

София до Кавала с автобус

Пътуването от София до Кавала от автобус е 215,32 km и отнема 6 ч 30 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 07:30 ч. и последното на 07:30 ч.. Възможно е да пътувате от София до Кавала от автобус само за 69,76 лв. или за 79,09 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 69,76 лв..

Най-ниската цена69,76 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 30 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена69,76 лв.
Най-висока цена79,09 лв.
Първо заминаване07:30 ч.
Последно заминаване07:30 ч.
Разстояние215,32 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеКавала
ПревозвачиUnion Ivkoni

Автобус Билети от Sofia до Kavala

Дата на заминаване
вторник, 16 апр 2024 г.

Пътуване от София до Кавала с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от София до Кавала. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струват автобусните билети от София до Кавала?

Цените на автобусните билети от София до Кавала варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от София до Кавала ще струват 69,76 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 75,32 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Кавала. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 75,32 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Кавала.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от София до Кавала с автобус?

Разстоянието между София и Кавала е приблизително 215,32 km. Като цяло ще ви отнеме около 6 ч 30 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Разстоянието между София и Кавала е около 215,32 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 6 ч 30 мин. Обаче най-бързите маршрути между София и Кавала продължават 6 ч 30 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от София до Кавала?

Първият заминаващ за деня от София до Кавала тръгва в 07:30 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 07:30 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Кавала. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Първият отпътуващ през нощта от София до Кавала тръгва в 07:30 ч., докато последният отпътува в 07:30 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Кавала. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от София до Кавала с автобус?

Можете да тръгнете от София на спирки като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Кавала на следните спирки: Kavala, Mitropolitou Chrisostomou (Καβάλα,Μητροπολίτου Χρυσοστόμου). Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в София и Кавала. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от София до Кавала има всеки ден?

Маршрутът от София до Кавала се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от София са средно 2 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от София до Кавала, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 2 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Кавала. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Kavala

Евтини билети за автобус от София до Кавала
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Кавала.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Кавала, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Кавала.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Kavala

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 64,14 лв. до 83,34 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 23% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Кавала

Най-евтините автобусни билети София - Кавала могат да бъдат намерени само за 53,69 лв., ако имате късмет, или средно за 66,88 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 78,57 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Кавала с автобус

Когато пътувате до Кавала с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от София до Кавала
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Кавала от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

София до Кавала Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
15.07kg
Автобус
16.15kg
Полет
43.06kg
Кола
34.45kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Кавала?
Билет автобус от София до Кавала е 75,32 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 69,76 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Кавала?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Кавала е 69,76 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Кавала от автобус?
София до Кавала е 215,32 km.
Колко време трае автобус между София и Кавала?
София до Кавала е средно 6 ч 30 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 30 мин.
Колко автобус на ден преминават от София до Кавала?
София до Кавала има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Кавала?
Най-ранният автобус от София до Кавала тръгва на 07:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Кавала?
Последният автобус от София до Кавала тръгва на 07:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Кавала?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 69,76 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Кавала?
Има средно 2 от София до Кавала.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Кавала от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Кавала е 6 ч 30 мин.
Има ли директен автобус от София към Кавала?
Да, има директен автобус между София и Кавала.
Какви са емисиите на CO2 за София до Кавала от автобус?
Пътуването на автобус от София до Кавала създава 16.15kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Кавала

Свързани маршрути

Други популярни маршрути