Автобус София - Bratislava цени от 72,26 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
72,26 лв.

София до Bratislava с автобус

Пътуването от София до Bratislava от автобус е 776,72 km и отнема 21 ч 25 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 01:00 ч. и последното на 23:50 ч.. Възможно е да пътувате от София до Bratislava от автобус само за 72,26 лв. или за 344,30 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 72,26 лв..

Най-ниската цена72,26 лв.
Продължителност на пътуването21 ч 25 мин
Връзка на ден5
Най-ниската цена72,26 лв.
Най-висока цена344,30 лв.
Първо заминаване01:00 ч.
Последно заминаване23:50 ч.
Разстояние776,72 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеBratislava
ПревозвачиFlixBus, Union IvkoniОще

Автобус Билети от Sofia до Bratislava

Дата на заминаване
вторник, 16 апр 2024 г.

Пътуване от София до Bratislava с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от София до Bratislava. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от София до Bratislava?

Цените на автобусните билети от София до Bratislava варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от София до Bratislava ще струват 72,26 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 155,80 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Bratislava. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от София до Bratislava, можете да очаквате да платите средно около 155,80 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко дълго е пътуването от София до Bratislavaс автобус?

Средното време за пътуване е 21 ч 25 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 776,72 km от София до Bratislava. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от София до Bratislava да отнеме повече от 21 ч 25 мин. Разстоянието между София и Bratislava е около 776,72 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 21 ч 25 мин. Обаче най-бързите маршрути между София и Bratislava продължават 14 ч 0 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от София до Bratislava?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от София от следните спирки: Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Пристигайки в Bratislava, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Bratislava Petrzalka,Bratislava, Hlavná stanica,Bratislava - Any hotel,Bratislava Airport (BTS),Bratislava AS Mlynské Nivy. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Bratislava.

Колко ежедневни пътувания има от София до Bratislava?

Ще можете да пътувате от София до Bratislava, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 5 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от София до Bratislava, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 1 директни връзки от София до Bratislava всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 4 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Bratislava. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Bratislava

Евтини билети за автобус от София до Bratislava
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Bratislava.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Bratislava, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Bratislava.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Bratislava

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 72,30 лв. до 174,08 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 58% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Bratislava

Най-евтините автобусни билети София - Bratislava могат да бъдат намерени само за 116,63 лв., ако имате късмет, или средно за 146,56 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 172,51 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Bratislava с автобус

Когато пътувате до Bratislava с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

FlixBus, компания за автобуси на дълги разстояния, работи както в Европа, така и в Съединените щати. Основан през 2013 г., той се разрасна до един от най-големите автобусни оператори в Европа, свързващ над 2500 дестинации в 30 държави. С произход от Германия, FlixBus бързо се разшири до съседни страни, включително Франция, Италия, Дания, Холандия и Хърватия, като същевременно предлага редовни услуги до Норвегия, Испания и Англия. С достъпни цени и удобни удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и бордови тоалетни, FlixBus осигурява удобно и приятно пътуване.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда FlixBus, Union Ivkoni and Racic Eurobus от София до Bratislava
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Bratislava от bus.
съоръжения FlixBus Union Ivkoni Racic Eurobus
wifi WiFi check check check
power_sockets Електрически контакти check check cross
luggage Багаж check check cross
food_and_drink Храни и напитки check cross check
air_con Климатик check check check

София до Bratislava Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
54.37kg
Автобус
58.25kg
Полет
155.34kg
Кола
124.28kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Bratislava?
Билет автобус от София до Bratislava е 155,80 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 72,26 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Bratislava?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Bratislava е 72,26 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Bratislava от автобус?
София до Bratislava е 776,72 km.
Колко време трае автобус между София и Bratislava?
София до Bratislava е средно 21 ч 25 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 14 ч 0 мин.
Какви компании работят от София до Bratislava?
София до Bratislava се покрива от оператор(и) 6. Можете да намерите на Virail FlixBus, Union Ivkoni, Racic Eurobus, FlixBus CZ s.r.o., RACIC Eurobus BG, FlixBus RO SRL and FlixBus DACH GmbH предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Bratislava?
София до Bratislava има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Bratislava?
Най-ранният автобус от София до Bratislava тръгва на 01:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Bratislava?
Последният автобус от София до Bratislava тръгва на 23:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Bratislava?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 72,26 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Bratislava?
Има средно 1 от София до Bratislava.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Bratislava от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Bratislava е 14 ч 0 мин.
Има ли директен автобус от София към Bratislava?
Да, има директен автобус между София и Bratislava.
Какви са емисиите на CO2 за София до Bratislava от автобус?
Пътуването на автобус от София до Bratislava създава 58.25kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути