Намерете автобус от Стара Загора до Нова Загора

Започва от
8 лв.
откривам

Нашите партньори

Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.

references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Днес

От 8 лв.

Утре

откривам

2 Дни

откривам

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Стара Загора до Нова Загора

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Стара Загора до Нова Загора. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струва да се стигне от Стара Загора до Нова Загора с автобус?

Когато пътувате от Стара Загора до Нова Загора, можете да очаквате да платите средно около 20,80 лв.. Може да успеете да намерите цени до 2,60 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.Обобщение на пътуването с Автобус

Пътуването от Стара Загора до Нова Загора от Bus е 31 км и отнема 4 ч. 49 мин.. Има 16 връзки на ден, с първото заминаване на 02:40 и последното на 20:14. Възможно е да пътувате от Стара Загора до Нова Загора от Bus само за 2,60 лв. или за 97,57 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 4,09 лв..

Най-добра цена 8 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 54 мин.
Връзка на ден 16
Най-ниската цена 8 лв.
Най-висока цена 97,18 лв.
Първо заминаване 02:40
Последно заминаване 20:14
Разстояние 31 km
Заминаване Стара Загора
Пристигане Нова Загора
Превозвачи Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Doris,

Автобус Билети от Стара Загора до Нова Загора

  Feb 03
  4.09
  Feb 04
  Още
  Feb 05
  Още
  Feb 06
  Още
  Feb 07
  Още
  Feb 08
  Още
  Feb 09
  Още
  Feb 10
  Още
  Feb 11
  Още
  Feb 12
  Още
  Feb 13
  Още
  Feb 14
  4.09
  Feb 15
  Още
  Feb 16
  Още
  Feb 17
  Още
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Сравнете цена и билети

 
Feb 03
Friday
8 лв.
Feb 04
Saturday
Още
Feb 05
Sunday
Още
Feb 06
Monday
Още
Feb 07
Tuesday
Още
Feb 08
Wednesday
Още
Feb 09
Thursday
Още

Най-доброто време за резервация на Стара Загора - Нова Загора пътуване

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Стара Загора до Нова Загора Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Полет
9.12kg
Влак
0.448kg
Автобус
2.176kg
Кола
1.568kg

Настаняване, което може да харесате в Нова Загора

Недостъпен

Няма намерени места за настаняване на избраното място за днес.

Ние използваме тази обратна връзка, за да подобрим нашите продукти

често задавани въпроси

Колко време отнема пътуването от Стара Загора до Нова Загора с автобус?

За да стигнете по-бързо от Стара Загора до Нова Загора, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Стара Загора и Нова Загора ще завършат пътуването през 28 мин.. Средно ще ви отнеме около 4 ч. 49 мин., за да пътувате 32 km между Стара Загора и Нова Загора.

По кое време са първото и последното заминаване от Стара Загора до Нова Загора?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Стара Загора до Нова Загора, който обикновено тръгва в 02:40. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 20:14. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои са спирките по маршрута от Стара Загора до Нова Загора?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Стара Загора и Нова Загора. Можете да започнете пътуването си в Стара Загора на спирки като Stara Zagora Bus Station, Boulevard Slavjansky, Стара Загора Централна автогара, Starza Zagora Avtobusna Spirka and Stara Zaragora. Те се свързват със спирки, включително Nova Zagora Bus Stop, Patriarch Evtymyi Street, Nova Zagora Patriarh Evtimiy and Nova Zagora, Supermarket Billa On St. Patriarh Evtimiy в Нова Загора. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Стара Загора до Нова Загора.

Колко пъти на ден има пътувания от Стара Загора до Нова Загора?

Средно има 14 заминаващи ежедневно от Стара Загора до Нова Загора. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до 32 заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Doris, Group Plus Ltd, Union Ivkoni Unibus, Citylines and Distribusion и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 11 заминаващи от Стара Загора, които пътуват директно до Нова Загора. Има 3 пътувания с една или повече смени.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване