Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане
търсене на настаняване

Намерете автобус от Стара Загора до Нова Загора

Тръгване от
2,31 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

От 6 лв.
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

От 6 лв.
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Нова Загора

откривам

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Стара Загора до Нова Загора

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Стара Загора до Нова Загора. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струва да се стигне от Стара Загора до Нова Загора с автобус?

Когато пътувате от Стара Загора до Нова Загора, можете да очаквате да платите средно около 8,68 лв.. Може да успеете да намерите цени до 2,31 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.Стара Загора да се Нова Загора с автобус

Най-добра цена 6 лв.
Продължителност на пътуването 31 мин.
връзки на ден 13
Първо заминаване 02:40
Последно отпътуване 20:44
разстояние 31 km
Заминаване Стара Загора
Пристигане Нова Загора
Превозвачи Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Doris, Group Plus Ltd, Grup Plus, Union ivkoni unibus, Union Ivkoni, Citylines

Цена на билет Стара Загора - Нова Загора всеки ден

 
Днес
6 лв.
Утре
Още
След 2 дни
6 лв.
След 3 дни
Още
След 4 дни
Още
След 5 дни
Още
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
7
Превозвачи
7
Минимална цена
2,31 лв.
Максимална цена
44,26 лв.

Стара Загора - Нова Загора

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

6,00 лв.

Дата
сряда 29 юни 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Стара Загора Централна автогара - Nova Zagora Patriarh Evtimiy
15:00 - 15:35
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
35 мин.
CO2: 1.1kg
Най-

Колко време отнема пътуването от Стара Загора до Нова Загора с автобус?

За да стигнете по-бързо от Стара Загора до Нова Загора, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Стара Загора и Нова Загора ще завършат пътуването през 25 мин.. Средно ще ви отнеме около 32 мин., за да пътувате 32 km между Стара Загора и Нова Загора.

По кое време са първото и последното заминаване от Стара Загора до Нова Загора?

По принцип първото отпътуване за деня от Стара Загора ще бъде в 16:15, а последното - в 20:44. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Стара Загора до Нова Загора могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои са спирките по маршрута от Стара Загора до Нова Загора?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Стара Загора и Нова Загора. Можете да започнете пътуването си в Стара Загора на спирки като Stara Zagora Bus Station, Boulevard Slavjansky, Стара Загора Централна автогара, Starza Zagora Avtobusna Spirka, STARA ZAGORA and Stara Zagora Avtobusna Zupynka. Те се свързват със спирки, включително Nova Zagora Bus stop, Patriarch Evtymyi street, Nova Zagora Bus stop, Patriarh Evtimiy St 21, Nova Zagora Patriarh Evtimiy and Patriarh Evtimiy в Нова Загора. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Стара Загора до Нова Загора.

Колко пъти на ден има пътувания от Стара Загора до Нова Загора?

Средно има 10 заминаващи ежедневно от Стара Загора до Нова Загора. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до 32 заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Doris, Group Plus Ltd, Grup Plus, Union ivkoni unibus, Union Ivkoni and Citylines и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 10 заминаващи от Стара Загора, които пътуват директно до Нова Загора. Има 0 пътувания с една или повече смени.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване