Намерете автобус от София до Бургас

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 19,60 лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 2 мин.
връзки на ден 7
Първо заминаване 23:30
Последно отпътуване 23:30
разстояние 340 km

С автобус от София до Бургас: с virail е по-лесно

Virail сравнява за вас повече от 200 доставчика, за да намери решението, което по-добре отговаря на вашите нужди. Можете да филтрирате резултатите според бюджета си, за да намерите най-доброто решение за вашето пътуване от София до Бургас.

Каква е цената на най-евтините билети за автобуси от София до Бургас?

Автобусните билети от София до Бургас струват средно 21,23 лв., но ако имате възможност да резервирате предварително, или ако вашите дати за пътуване са гъвкави, по-лесно ще получите евтини автобусни билети от София до Бургас само за 18,89 лв..

Цена на билет - всеки ден

20,20 лв. 19,70 лв. 19,70 лв. 19,70 лв. 19,70 лв. 19,70 лв. 19,71 лв.

Автобуси от София до Бургас

В колко часа тръгват автобусите за Бургас?

Най-ранният час, в който можете да тръгнете от София е в 12:00, докато последният автобус е в 23:30. Пътуването отнема средно 6 ч. 5 мин., но може и да продължи :4 ч. 50 мин. с най-бързите връзки.

Имайки предвид краткото разстояние между София и Бургас, можете да изберете да пътувате и с влак или споделено пътуване. Похарчвайки малко повече пари, пътуването ви ще стане по-удобно.

Колко връзки дневно съществуват, за да отидете до Бургас от София с автобус?

4.5 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от София до Бургас с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 4.5 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Затова изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един автобус и да избегнете смяна. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от София до Бургас с автобус, има 4.5 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 4.5 маршрута, са директни линии. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.