Автобус София - Бургас цени от 31,99 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 27,22 лв.
утре 32,01 лв.
2 дни 32,52 лв.
3 дни 32,52 лв.

София до Бургас с автобус

Пътуването от София до Бургас от автобус е 340,16 km и отнема 6 ч 29 мин. Има 14 връзки на ден, с първото заминаване на 07:00 ч. и последното на 23:30 ч.. Възможно е да пътувате от София до Бургас от автобус само за 31,99 лв. или за 40,21 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 31,99 лв..

Най-ниската цена31,99 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 29 мин
Връзка на ден14
Най-ниската цена31,99 лв.
Най-висока цена40,21 лв.
Първо заминаване07:00 ч.
Последно заминаване23:30 ч.
Разстояние340,16 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеБургас
ПревозвачиKarat - S, Union Ivkoni

Автобус Билети от Sofia до Burgas

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Стигнете от София до Бургас с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от София до Бургас? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от София до Бургас?

Най-евтините автобусни билети от София до Бургас струват 31,99 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 36,02 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Бургас.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Бургас. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Билет за автобус от София до Бургас ще ви струва средно 36,02 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще отнеме, за да отида от София до Бургас с автобус?

Пътуването от София до Бургас с автобус обикновено отнема 6 ч 29 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 340,16 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 6 ч 29 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между София и Бургас продължава около 340,16 km и обикновено отнема приблизително 6 ч 29 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 5 ч 20 мин. Ако се опитвате да стигнете от София до Бургас възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

В колко часа са заминаващите от София до Бургас?

Първото пътуване за деня тръгва от София в 07:00 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 23:30 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между София и Бургас. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от София до Бургас, който тръгва в 07:00 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 23:30 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. toptext h2 Heading plane en Use Virail to find the best way to travel from София to Бургас

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от София до Бургас с автобус?

В София спирките за заминаване включват Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Когато пристигнете в Бургас, може да успеете да слезете на спирки като Burgas Central West,Burgas South,Burgas. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има тръгващи от София за Бургас?

Средно има 14 заминаващи ежедневно от София до Бургас. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 14 заминаващи от София, които пътуват директно до Бургас. Има 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Бургас. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Burgas

Евтини билети за автобус от София до Бургас
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Бургас.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Бургас, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Бургас.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Burgas

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 31,13 лв. до 33,11 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 6% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Бургас

Най-евтините автобусни билети София - Бургас могат да бъдат намерени само за 29,94 лв., ако имате късмет, или средно за 31,33 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 32,27 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Бургас с автобус

Когато пътувате до Бургас с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Karat - S and Union Ivkoni от София до Бургас
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Бургас от bus.
съоръжения Karat - S Union Ivkoni
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
food_and_drink Храни и напитки check cross
air_con Климатик check check
luggage Багаж cross check

София до Бургас Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
23.81kg
Автобус
25.51kg
Полет
68.03kg
Кола
54.43kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Бургас?
Билет автобус от София до Бургас е 36,02 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 31,99 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Бургас?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Бургас е 31,99 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Бургас от автобус?
София до Бургас е 340,16 km.
Колко време трае автобус между София и Бургас?
София до Бургас е средно 6 ч 29 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 20 мин.
Какви компании работят от София до Бургас?
София до Бургас се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Karat - S and Union Ivkoni предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Бургас?
София до Бургас има средно 14 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Бургас?
Най-ранният автобус от София до Бургас тръгва на 07:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Бургас?
Последният автобус от София до Бургас тръгва на 23:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Бургас?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 31,99 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Бургас?
Има средно 14 от София до Бургас.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Бургас от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Бургас е 5 ч 20 мин.
Има ли директен автобус от София към Бургас?
Да, има директен автобус между София и Бургас.
Какви са емисиите на CO2 за София до Бургас от автобус?
Пътуването на автобус от София до Бургас създава 25.51kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Бургас

Свързани маршрути

Други популярни маршрути