Автобус София - Лариса цени от 68,49 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 73,13 лв.
утре 75,49 лв.
2 дни 77,88 лв.
3 дни 77,88 лв.

София до Лариса с автобус

Пътуването от София до Лариса от автобус е 349,07 km и отнема 7 ч 19 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 07:00 ч. и последното на 18:30 ч.. Възможно е да пътувате от София до Лариса от автобус само за 68,49 лв. или за 97,25 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 68,49 лв..

Най-ниската цена68,49 лв.
Продължителност на пътуването7 ч 19 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена68,49 лв.
Най-висока цена97,25 лв.
Първо заминаване07:00 ч.
Последно заминаване18:30 ч.
Разстояние349,07 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеЛариса
ПревозвачиTourist Service Holding AD, City LinesОще

Автобус Билети от София до Лариса

Дата на заминаване
събота, 20 юли 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от София до Лариса с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от София до Лариса. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от София до Лариса?

Най-евтините автобусни билети от София до Лариса струват 68,49 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 82,38 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Лариса.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Лариса. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от София до Лариса варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 82,38 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема да се стигне от София до Лариса с автобус?

При разстояние от 349,07 km между София и Лариса, обикновено отнема 7 ч 19 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 7 ч 19 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването от София до Лариса обхваща разстояние от 349,07 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 7 ч 19 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 6 ч 55 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от София до Лариса по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време са първото и последното заминаване от София до Лариса?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от София до Лариса, който обикновено тръгва в 07:00 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 18:30 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от София в 07:00 ч., а последният - в 18:30 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от София до Лариса могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от София до Лариса?

Можете да тръгнете от София на спирки като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Лариса на следните спирки: Georgiadou, Larisa 412 21,Larisa Regional Bus Station NIAVIS,Larisa, Larissa,Larissa, Bus Station. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в София и Лариса. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от София до Лариса?

Точният брой на пътуванията от София до Лариса може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 4 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от София до Лариса. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от София до Лариса варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 4 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Лариса. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от София до Лариса

Евтини билети за автобус от София до Лариса
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Лариса.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Лариса, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Лариса.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от София до Лариса

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 70,45 лв. до 74,83 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 6% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Лариса

Най-евтините автобусни билети София - Лариса могат да бъдат намерени само за 60,33 лв., ако имате късмет, или средно за 69,97 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 73,93 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Лариса с автобус

Когато пътувате до Лариса с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда City Lines от София до Лариса
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Лариса от bus.
съоръжения City Lines
power_sockets Електрически контакти check
air_con Климатик check

София до Лариса Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
24.43kg
Автобус
26.18kg
Полет
69.81kg
Кола
55.85kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Лариса?
Билет автобус от София до Лариса е 82,38 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 68,49 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Лариса?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Лариса е 68,49 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Лариса от автобус?
София до Лариса е 349,07 km.
Колко време трае автобус между София и Лариса?
София до Лариса е средно 7 ч 19 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 55 мин.
Какви компании работят от София до Лариса?
София до Лариса се покрива от оператор(и) 3. Можете да намерите на Virail Tourist Service Holding AD, City Lines, Ilias Travel and Tourist Service предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Лариса?
София до Лариса има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Лариса?
Най-ранният автобус от София до Лариса тръгва на 07:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Лариса?
Последният автобус от София до Лариса тръгва на 18:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Лариса?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 68,49 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Лариса?
Има средно 4 от София до Лариса.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Лариса от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Лариса е 6 ч 55 мин.
Има ли директен автобус от София към Лариса?
Да, има директен автобус между София и Лариса.
Какви са емисиите на CO2 за София до Лариса от автобус?
Пътуването на автобус от София до Лариса създава 26.18kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Лариса

Свързани маршрути

Други популярни маршрути