Автобус София - Орадя цени от 37,16 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
37,16 лв.

София до Орадя с автобус

Пътуването от София до Орадя от автобус е 498,57 km и отнема 21 ч 34 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 08:30 ч. и последното на 22:35 ч.. Възможно е да пътувате от София до Орадя от автобус само за 37,16 лв. или за 198,36 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 37,16 лв..

Най-ниската цена37,16 лв.
Продължителност на пътуването21 ч 34 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена37,16 лв.
Най-висока цена198,36 лв.
Първо заминаване08:30 ч.
Последно заминаване22:35 ч.
Разстояние498,57 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеОрадя
ПревозвачиUnion Ivkoni, FlixBus

Пътуването ви от София до Орадя с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Орадя? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от София до Орадя, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от София до Орадя с автобус?

Цените ще варират, когато пътувате от София до Орадя. Средно обаче ще платите около 84,57 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 37,16 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Орадя. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 84,57 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Орадя.

Колко време отнема да се стигне от София до Орадя с автобус?

Средното време за пътуване е 21 ч 34 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 498,57 km от София до Орадя. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от София до Орадя да отнеме повече от 21 ч 34 мин. За да стигнете по-бързо от София до Орадя, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между София и Орадя ще завършат пътуването през 19 ч 30 мин. Средно ще ви отнеме около 21 ч 34 мин, за да пътувате 498,57 km между София и Орадя.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от София до Орадя?

По принцип първото отпътуване за деня от София ще бъде в 08:30 ч., а последното - в 22:35 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от София до Орадя могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от София до Орадя, който обикновено тръгва в 08:30 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 22:35 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от София до Орадя?

Има различни опции за избор, когато пътувате между София и Орадя. Можете да започнете пътуването си в София на спирки като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Те се свързват със спирки, включително Oradea International Airport,Gara Oradea,Oradea, Autogara Velența,Oradea Calea Aradului в Орадя. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от София до Орадя.

Колко пътувания от София до Орадя има всеки ден?

Средно има 1 заминаващи ежедневно от София до Орадя. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от София, които пътуват директно до Орадя. Има 1 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Орадя. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за автобус от София до Орадя
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Орадя.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Орадя, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Орадя.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Орадя

Най-евтините автобусни билети София - Орадя могат да бъдат намерени само за 31,88 лв., ако имате късмет, или средно за 37,42 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 46,59 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Орадя с автобус

Когато пътувате до Орадя с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда Union Ivkoni and FlixBus от София до Орадя
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Орадя от bus.
съоръжения Union Ivkoni FlixBus
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
luggage Багаж check check
air_con Климатик check check
food_and_drink Храни и напитки cross check

София до Орадя Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
34.9kg
Автобус
37.39kg
Полет
99.71kg
Кола
79.77kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Орадя?
Билет автобус от София до Орадя е 84,57 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 37,16 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Орадя?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Орадя е 37,16 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Орадя от автобус?
София до Орадя е 498,57 km.
Колко време трае автобус между София и Орадя?
София до Орадя е средно 21 ч 34 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 19 ч 30 мин.
Какви компании работят от София до Орадя?
София до Орадя се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Union Ivkoni and FlixBus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Орадя?
София до Орадя има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Орадя?
Най-ранният автобус от София до Орадя тръгва на 08:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Орадя?
Последният автобус от София до Орадя тръгва на 22:35 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Орадя?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 37,16 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Орадя от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Орадя е 19 ч 30 мин.
Има ли директен автобус от София към Орадя?
Да, има директен автобус между София и Орадя.
Какви са емисиите на CO2 за София до Орадя от автобус?
Пътуването на автобус от София до Орадя създава 37.39kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Орадя

Свързани маршрути

Други популярни маршрути