Автобус София - Виена цени от 43,03 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
43,03 лв.

София до Виена с автобус

Пътуването от София до Виена от автобус е 818,52 km и отнема 18 ч 30 мин. Има 11 връзки на ден, с първото заминаване на 01:00 ч. и последното на 23:50 ч.. Възможно е да пътувате от София до Виена от автобус само за 43,03 лв. или за 304,69 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 43,03 лв..

Най-ниската цена43,03 лв.
Продължителност на пътуването18 ч 30 мин
Връзка на ден11
Най-ниската цена43,03 лв.
Най-висока цена304,69 лв.
Първо заминаване01:00 ч.
Последно заминаване23:50 ч.
Разстояние818,52 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеВиена
ПревозвачиKarat - S, Union IvkoniОще

Автобус Билети от Sofia до Vienna

Дата на заминаване
вторник, 16 апр 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от София до Виена с Virail

Планирате да пътувате от София до Виена? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от София до Виена?

Цените ще варират, когато пътувате от София до Виена. Средно обаче ще платите около 133,87 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 43,03 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Виена. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от София до Виена. Средно обаче ще платите около 133,87 лв. за автобусен билет. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.

Колко време отнема пътуването от София до Виена с автобус?

Разстоянието между София и Виена е приблизително 818,52 km. Като цяло ще ви отнеме около 18 ч 30 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между София и Виена продължава около 818,52 km и обикновено отнема приблизително 18 ч 30 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 14 ч 30 мин. Ако се опитвате да стигнете от София до Виена възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от София до Виена?

Можете да тръгнете от София на спирки като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Виена на следните спирки: Wien Quartier Belvedere,Wien, Hütteldorf,Wien Westbahnhof (U3),Vienna Erdberg (VIB),Wien Mitte,Wien, Hauptbahnhof,Wien Praterstern (U2),Wien Meidling (wlb),Wien - Matzleinsdorfer Platz. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в София и Виена. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко ежедневни пътувания има от София до Виена?

Ако искате да стигнете от София до Виена, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 11 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 6 директни пътувания между София и Виена. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 5 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Виена. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Vienna

Евтини билети за автобус от София до Виена
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Виена.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Виена, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Виена.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Vienna

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 78,70 лв. до 140,21 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 44% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Виена

Най-евтините автобусни билети София - Виена могат да бъдат намерени само за 43,01 лв., ако имате късмет, или средно за 110,21 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 137,95 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Виена с автобус

Когато пътувате до Виена с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Като езиков модел на AI не мога да намеря конкретна информация за "Air Kona." Кона обаче е квартал на Големия остров на Хавай, известен със своето кафе и живописна красота. Възможно е "Air Kona" да се отнася за авиокомпания или авиационна компания, която работи в или около района на Kona. Без допълнителен контекст или информация е трудно да се даде по-подробен отговор.

Arda Tur е турска автобусна компания, която извършва междуградски и международни автобусни превози. Компанията е основана през 1998 г. и оттогава се е разраснала до един от водещите автобусни оператори в Турция. Арда Тур оперира с модерен парк от автобуси, които са оборудвани с климатик, удобни седалки и бордови системи за забавление. Маршрутите на компанията покриват големи градове в Турция, както и международни дестинации в Европа и Близкия изток. Arda Tur е известна със своята надеждна услуга, достъпни цени и ангажираност към безопасността на пътниците. Компанията също така предлага онлайн услуги за резервация и продажба на билети, което улеснява пътниците да планират своите пътувания.

FlixBus, компания за автобуси на дълги разстояния, работи както в Европа, така и в Съединените щати. Основан през 2013 г., той се разрасна до един от най-големите автобусни оператори в Европа, свързващ над 2500 дестинации в 30 държави. С произход от Германия, FlixBus бързо се разшири до съседни страни, включително Франция, Италия, Дания, Холандия и Хърватия, като същевременно предлага редовни услуги до Норвегия, Испания и Англия. С достъпни цени и удобни удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и бордови тоалетни, FlixBus осигурява удобно и приятно пътуване.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда Karat - S, Union Ivkoni and FlixBus от София до Виена
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Виена от bus.
съоръжения Karat - S Union Ivkoni FlixBus Arda Tur
wifi WiFi check check check check
power_sockets Електрически контакти check check check check
food_and_drink Храни и напитки check cross check check
air_con Климатик check check check check
luggage Багаж cross check check cross
bicycle Велосипед cross cross cross check

София до Виена Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
57.3kg
Автобус
61.39kg
Полет
163.7kg
Кола
130.96kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Виена?
Билет автобус от София до Виена е 133,87 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 43,03 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Виена?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Виена е 43,03 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Виена от автобус?
София до Виена е 818,52 km.
Колко време трае автобус между София и Виена?
София до Виена е средно 18 ч 30 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 14 ч 30 мин.
Какви компании работят от София до Виена?
София до Виена се покрива от оператор(и) 7. Можете да намерите на Virail Karat - S, Union Ivkoni, FlixBus, FlixBus DACH GmbH, FlixBus CZ s.r.o., Air Kona, Arda Tur and FlixBus RO SRL предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Виена?
София до Виена има средно 11 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Виена?
Най-ранният автобус от София до Виена тръгва на 01:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Виена?
Последният автобус от София до Виена тръгва на 23:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Виена?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 43,03 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Виена?
Има средно 6 от София до Виена.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Виена от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Виена е 14 ч 30 мин.
Има ли директен автобус от София към Виена?
Да, има директен автобус между София и Виена.
Какви са емисиите на CO2 за София до Виена от автобус?
Пътуването на автобус от София до Виена създава 61.39kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Виена

Свързани маршрути

Други популярни маршрути