Автобус София - Москва цени от 45,20 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
45,20 лв.

София до Москва с автобус

Пътуването от София до Москва от автобус е 1778,96 km и отнема 65 ч 12 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 17:15 ч. и последното на 17:15 ч.. Възможно е да пътувате от София до Москва от автобус само за 45,20 лв. или за 231,16 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 45,20 лв..

Най-ниската цена45,20 лв.
Продължителност на пътуването65 ч 12 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена45,20 лв.
Най-висока цена231,16 лв.
Първо заминаване17:15 ч.
Последно заминаване17:15 ч.
Разстояние1778,96 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеМосква
ПревозвачиEcolines

Пътуването ви от София до Москва с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от София до Москва. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от София до Москва?

Цените на автобусните билети от София до Москва варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от София до Москва ще струват 45,20 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 150,07 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Москва. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 150,07 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Москва.

Колко време отнема да се стигне от София до Москва с автобус?

Средното време за пътуване е 65 ч 12 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 1778,96 km от София до Москва. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от София до Москва да отнеме повече от 65 ч 12 мин. Пътуването от София до Москва обхваща разстояние от 1778,96 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 65 ч 12 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 65 ч 0 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от София до Москва по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват заминаващите от София до Москва?

Първото пътуване за деня тръгва от София в 17:15 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 17:15 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между София и Москва. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Първото пътуване през нощта тръгва от София в 17:15 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 17:15 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между София и Москва. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от София до Москва с автобус?

Ще можете да напуснете София, като използвате спирки като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Те ви свързват със спирки, включително Moscow, Severnye Vorota Coach Station,Domodedovo airport, Domodedovo airport; House 1,Ярославский вокзал (Yaroslavskiy Station),Kiyevsky vokzal (Киевский вокзал),Metro Okruzhnaya,Zhukovsky International Airport,Metro Verknye Kotly,Sheremetyevo International Airport, SVO,Vnukovo International Airport, VKO в Москва. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в София, или в Москва, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от София до Москва се извършват всеки ден?

Точният брой на пътуванията от София до Москва може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 1 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от София до Москва. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от София до Москва варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 1 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Москва. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за автобус от София до Москва
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Москва.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Москва, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Москва.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Москва с автобус

Когато пътувате до Москва с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

София до Москва Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
124.53kg
Автобус
133.42kg
Полет
355.79kg
Кола
284.63kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Москва?
Билет автобус от София до Москва е 150,07 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 45,20 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Москва?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Москва е 45,20 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Москва от автобус?
София до Москва е 1778,96 km.
Колко време трае автобус между София и Москва?
София до Москва е средно 65 ч 12 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 65 ч 0 мин.
Колко автобус на ден преминават от София до Москва?
София до Москва има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Москва?
Най-ранният автобус от София до Москва тръгва на 17:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Москва?
Последният автобус от София до Москва тръгва на 17:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Москва?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 45,20 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Москва?
Има средно 1 от София до Москва.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Москва от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Москва е 65 ч 0 мин.
Има ли директен автобус от София към Москва?
Да, има директен автобус между София и Москва.
Какви са емисиите на CO2 за София до Москва от автобус?
Пътуването на автобус от София до Москва създава 133.42kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Москва

Свързани маршрути

Други популярни маршрути