Автобус София - Букурещ цени от 20,02 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
20,02 лв.

София до Букурещ с автобус

Пътуването от София до Букурещ от автобус е 296,03 km и отнема 8 ч 10 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 22:00 ч. и последното на 23:30 ч.. Възможно е да пътувате от София до Букурещ от автобус само за 20,02 лв. или за 615,77 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 20,02 лв..

Най-ниската цена20,02 лв.
Продължителност на пътуването8 ч 10 мин
Връзка на ден5
Най-ниската цена20,02 лв.
Най-висока цена615,77 лв.
Първо заминаване22:00 ч.
Последно заминаване23:30 ч.
Разстояние296,03 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеБукурещ
ПревозвачиFlixBus RO SRL, DaytripОще

Автобус Билети от Sofia до Bucharest

Дата на заминаване
вторник, 16 апр 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от София до Букурещ с Virail

Планирате да пътувате от София до Букурещ? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струват автобусните билети от София до Букурещ?

Цените на автобусните билети от София до Букурещ варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от София до Букурещ ще струват 20,02 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 70,37 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Букурещ. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от София до Букурещ. Средно обаче ще платите около 70,37 лв. за автобусен билет. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.

Колко време ще отнеме, за да отида от София до Букурещ с автобус?

Средното време за пътуване е 8 ч 10 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 296,03 km от София до Букурещ. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от София до Букурещ да отнеме повече от 8 ч 10 мин. Пътуването между София и Букурещ с автобус обикновено отнема 8 ч 10 мин, за да се измине разстояние от 296,03 km. Най-краткото пътуване от София до Букурещ ще ви отнеме 5 ч 9 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Букурещ е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време са първото и последното заминаване от София до Букурещ?

Първият заминаващ за деня от София до Букурещ тръгва в 22:00 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 23:30 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Букурещ. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от София в 22:00 ч., а последният - в 23:30 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от София до Букурещ могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои са спирките по маршрута от София до Букурещ?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от София от следните спирки: Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Пристигайки в Букурещ, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Bucharest Filaret Bus Station,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucharest Autogara Militari,Bukarest, Autogara Rahova,Bucuresti Basarab,Bucharest Piata Gara De Nord. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Букурещ.

Колко пътувания от София до Букурещ се извършват всеки ден?

Ако искате да стигнете от София до Букурещ, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 5 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 5 директни пътувания между София и Букурещ. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Букурещ. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Bucharest

Евтини билети за автобус от София до Букурещ
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Букурещ.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Букурещ, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Букурещ.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Bucharest

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 29,39 лв. до 44,67 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 34% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Букурещ

Най-евтините автобусни билети София - Букурещ могат да бъдат намерени само за 32,23 лв., ако имате късмет, или средно за 37,86 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 47,34 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Букурещ с автобус

Когато пътувате до Букурещ с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

FlixBus, компания за автобуси на дълги разстояния, работи както в Европа, така и в Съединените щати. Основан през 2013 г., той се разрасна до един от най-големите автобусни оператори в Европа, свързващ над 2500 дестинации в 30 държави. С произход от Германия, FlixBus бързо се разшири до съседни страни, включително Франция, Италия, Дания, Холандия и Хърватия, като същевременно предлага редовни услуги до Норвегия, Испания и Англия. С достъпни цени и удобни удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и бордови тоалетни, FlixBus осигурява удобно и приятно пътуване.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда FlixBus and Union Ivkoni от София до Букурещ
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Букурещ от bus.
съоръжения FlixBus Union Ivkoni
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
luggage Багаж check check
food_and_drink Храни и напитки check cross
air_con Климатик check check

София до Букурещ Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
20.72kg
Автобус
22.2kg
Полет
59.21kg
Кола
47.36kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Букурещ?
Билет автобус от София до Букурещ е 70,37 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 20,02 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Букурещ?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Букурещ е 20,02 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Букурещ от автобус?
София до Букурещ е 296,03 km.
Колко време трае автобус между София и Букурещ?
София до Букурещ е средно 8 ч 10 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 9 мин.
Какви компании работят от София до Букурещ?
София до Букурещ се покрива от оператор(и) 4. Можете да намерите на Virail FlixBus RO SRL, Daytrip, FlixBus, Union Ivkoni and Union Ivkoni International предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Букурещ?
София до Букурещ има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Букурещ?
Най-ранният автобус от София до Букурещ тръгва на 22:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Букурещ?
Последният автобус от София до Букурещ тръгва на 23:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Букурещ?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 20,02 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Букурещ?
Има средно 5 от София до Букурещ.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Букурещ от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Букурещ е 5 ч 9 мин.
Има ли директен автобус от София към Букурещ?
Да, има директен автобус между София и Букурещ.
Какви са емисиите на CO2 за София до Букурещ от автобус?
Пътуването на автобус от София до Букурещ създава 22.2kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Букурещ

Свързани маршрути

Други популярни маршрути