Намерете влак от София до Нова Загора

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Нова Загора

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11,25лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 4 мин.
Връзки на ден 30
Първо заминаване: 05:55
Последно отпътуване: 23:05
Разстояние 222km

Сравнете най-добрите цени за влак от София до Нова Загора

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Нова Загора. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от София до Нова Загора, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми пътуват от София до Нова Загора с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут София - Нова Загора.

Колко струват нискотарифните билети за влак от София до Нова Загора?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от София до Нова Загора също само за 6,40 лв., докато средната цена е 34,50 лв..

Цена на билет София - Нова Загора всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
20 лв. Още Още Още Още Още Още

Влакове от София до Нова Загора


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Тъй като пътуването между София и Нова Загора е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от София до Нова Загора?

Влаковете заминават от София от СОФИЯ и пристигат на НОВА ЗАГОРА.

Колко влакови връзки има от София до Нова Загора всеки ден?

11 връзки са налични всеки ден за пътуване от София до Нова Загора с влак. Моля, имайте предвид, че има 8 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 3 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от София до Нова Загора и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Нова Загора за 4 hours and 29 minutes, но средно отнема 6 hours and 2 minutes. Първият влак, водещ до Нова Загора е в 06:11, докато последният тръгва от София в 21:11.