Автобус София - Хасково цени от 13,21 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 25,83 лв.
утре 25,75 лв.
2 дни 25,83 лв.
3 дни 25,81 лв.

София до Хасково с автобус

Пътуването от София до Хасково от автобус е 202,37 km и отнема 3 ч 17 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 10:00 ч. и последното на 15:45 ч.. Възможно е да пътувате от София до Хасково от автобус само за 13,21 лв. или за 31,84 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 13,21 лв..

Най-ниската цена13,21 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 17 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена13,21 лв.
Най-висока цена31,84 лв.
Първо заминаване10:00 ч.
Последно заминаване15:45 ч.
Разстояние202,37 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеХасково
ПревозвачиUnion Ivkoni, Grup Plus

Автобус Билети от София до Хасково

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Стигнете от София до Хасково с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Хасково? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от София до Хасково, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от София до Хасково?

Цените ще варират, когато пътувате от София до Хасково. Средно обаче ще платите около 27,69 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 13,21 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от София до Хасково. Средно обаче ще платите около 27,69 лв. за автобусен билет. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.

Колко дълго е пътуването от София до Хасковос автобус?

Разстоянието между София и Хасково е приблизително 202,37 km. Като цяло ще ви отнеме около 3 ч 17 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Разстоянието между София и Хасково е около 202,37 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 3 ч 17 мин. Обаче най-бързите маршрути между София и Хасково продължават 3 ч 15 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

По кое време са първото и последното заминаване от София до Хасково?

По принцип първото отпътуване за деня от София ще бъде в 10:00 ч., а последното - в 15:45 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от София до Хасково могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Първият отпътуващ през нощта от София до Хасково тръгва в 10:00 ч., докато последният отпътува в 15:45 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Хасково. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки се използват при пътуване от София до Хасково?

Можете да тръгнете от София на спирки като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Хасково на следните спирки: Хасково, Автогара (Haskovo, Avtogara). Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в София и Хасково. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има тръгващи от София за Хасково?

Маршрутът от София до Хасково се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от София са средно 6 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от София до Хасково, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 6 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от София до Хасково

Евтини билети за автобус от София до Хасково
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Хасково.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Хасково, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Хасково.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от София до Хасково

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 25,79 лв. до 28,16 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 8% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Хасково

Най-евтините автобусни билети София - Хасково могат да бъдат намерени само за 24,89 лв., ако имате късмет, или средно за 25,92 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 27,08 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Хасково с автобус

Когато пътувате до Хасково с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Grup Plus е испанска автобусна компания, която обслужва национални и международни маршрути. Основана през 2003 г., компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, оборудвани с климатик, накланящи се седалки и безплатен Wi-Fi. Grup Plus предлага разнообразие от услуги, включително редовни и експресни маршрути, както и чартърни услуги за групи и събития. Компанията оперира в няколко региона на Испания, включително Каталуния, Валенсия, Андалусия и Мадрид, а също така предлага маршрути до Франция, Португалия и Мароко.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда Union Ivkoni, Grup Plus and Group Plus от София до Хасково
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Хасково от bus.
съоръжения Union Ivkoni Grup Plus Group Plus
wifi WiFi check check check
power_sockets Електрически контакти check check check
luggage Багаж check check check
air_con Климатик check check check

София до Хасково Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
14.17kg
Автобус
15.18kg
Полет
40.47kg
Кола
32.38kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Хасково?
Билет автобус от София до Хасково е 27,69 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 13,21 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Хасково?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Хасково е 13,21 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Хасково от автобус?
София до Хасково е 202,37 km.
Колко време трае автобус между София и Хасково?
София до Хасково е средно 3 ч 17 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 15 мин.
Какви компании работят от София до Хасково?
София до Хасково се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail Union Ivkoni, Grup Plus and Group Plus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Хасково?
София до Хасково има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Хасково?
Най-ранният автобус от София до Хасково тръгва на 10:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Хасково?
Последният автобус от София до Хасково тръгва на 15:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Хасково?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 13,21 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Хасково?
Има средно 6 от София до Хасково.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Хасково от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Хасково е 3 ч 15 мин.
Има ли директен автобус от София към Хасково?
Да, има директен автобус между София и Хасково.
Какви са емисиите на CO2 за София до Хасково от автобус?
Пътуването на автобус от София до Хасково създава 15.18kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Хасково

Свързани маршрути

Други популярни маршрути