• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от София до Хасково Тръгване от 14,71 лв.

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

С Автобус

Утре

С Автобус

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Хасково

Пътуването ви от София до Хасково с Virail

Планирате да пътувате от София до Хасково? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от София до Хасково?

Билет за автобус от София до Хасково ще ви струва средно 20,63 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 14,71 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.София да се Хасково с автобус

Най-добра цена 14,71 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 5 мин.
връзки на ден 7
Първо заминаване 07:31
Последно отпътуване 15:45
разстояние 202 km

Цена на билет София - Хасково всеки ден

 
Днес
19,23 лв.
Утре
19,21 лв.
След 2 дни
Още
След 3 дни
19,21 лв.
След 4 дни
19,19 лв.
След 5 дни
Още
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
4
Превозвачи
7
Минимална цена
14,71 лв.
Максимална цена
23,41 лв.

София - Хасково

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

19,21 лв.

Дата
понеделник 1 ноември 2021
Group Plus Ltd-logo
Sofia Bus station Central, Knyaginya Maria Luiza Blvd 100 - Haskovo Haskovo bus station, Suedinenie Blvd 45
10:00 - 13:00
Group Plus Ltd
3 ч.
CO2: 6.47kg
Най-
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
Времетраене: 3 ч. 15 мин.
Sofia Central Bus Station - Хасково Централна автогара
15:45 - 19:00
19,21 лв.
Group Plus Ltd-logo
Group Plus Ltd
Времетраене: 3 ч.
Sofia Central Bus Station - Хасково Централна автогара
10:00 - 13:00
19,23 лв.
Group Plus Ltd-logo
Group Plus Ltd
Времетраене: 2 ч. 59 мин.
Sofia Central Bus Station - Хасково Централна автогара
07:31 - 10:30
20,32 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
Времетраене: 3 ч. 15 мин.
Serdika - HASKOVO (BG)
15:45 - 19:00
21,53 лв.
Grup Plus-logo
Grup Plus
Времетраене: 3 ч.
Serdika - HASKOVO (BG)
10:00 - 13:00
21,55 лв.
Grup Plus-logo
Grup Plus
Времетраене: 2 ч. 59 мин.
Serdika - HASKOVO (BG)
07:31 - 10:30
22,65 лв.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от София до Хасково с автобус?

Разстоянието между София и Хасково е около 203 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 3 ч. 13 мин.. Обаче най-бързите маршрути между София и Хасково продължават 2 ч. 59 мин.. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кога тръгват заминаващите от София до Хасково?

Първият заминаващ за деня от София до Хасково тръгва в 16:15, докато последния отпътуващ за деня е в 15:45. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Хасково. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от София до Хасково с автобус?

В София спирките за заминаване включват Sofia Central Bus Station, Sofia Bus station Central, boulevard Knyahinya Maria Luisa 100, Serdika, Sofia Serdika and Sofia Avtobusna Spirka. Когато пристигнете в Хасково, може да успеете да слезете на спирки като Хасково Централна автогара, Haskovo Haskovo bus station, Suedinenie Blvd 45, Central Bus Station, Haskovo and HASKOVO (BG). Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от София до Хасково има всеки ден?

Ще можете да пътувате от София до Хасково, като използвате компании като Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Arda - Tur National (Арда-Тур), GRUP PLUS GMBH, Group Plus, Group Plus Ltd, Union Ivkoni and Grup Plus. В комбинация тези доставчици предлагат средно 6 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до 14 заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от София до Хасково, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 6 директни връзки от София до Хасково всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата.