Намерете автобус от София до Хасково

Започва от
14,70 лв.
откривам
Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

От 25,75 лв.
С Автобус

Утре

От 25,75 лв.
С Автобус

2 Дни

От 25,75 лв.

Пътуването ви от София до Хасково с Virail

Планирате да пътувате от София до Хасково? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от София до Хасково?

Билет за автобус от София до Хасково ще ви струва средно 27,02 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 14,70 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.София да се Хасково с автобус

Най-добра цена 25,73 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 17 мин.
връзки на ден 4
Първо заминаване 10:00
Последно отпътуване 15:45
разстояние 202 km
Заминаване София
Пристигане Хасково
Превозвачи Arda Tur, Union Ivkoni (National), Arda - Tur National, Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Arda - Tur National (Арда-Тур), GRUP PLUS GMBH, Group Plus, Group Plus Ltd, Union Ivkoni, Grup Plus, Union ivkoni unibus, Distribusion

Цена на билет София - Хасково всеки ден

 
Днес
25,75 лв.
Утре
25,75 лв.
След 2 дни
25,75 лв.
След 3 дни
25,77 лв.
След 4 дни
25,75 лв.
След 5 дни
25,77 лв.
След 6 дни
25,73 лв.

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
2
Превозвачи
12
Минимална цена
14,70 лв.
Максимална цена
29,90 лв.

София - Хасково

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време ще ми отнеме да пътувам от София до Хасково с автобус?

Разстоянието между София и Хасково е около 203 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 3 ч. 16 мин.. Обаче най-бързите маршрути между София и Хасково продължават 2 ч. 59 мин.. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кога тръгват заминаващите от София до Хасково?

Първият заминаващ за деня от София до Хасково тръгва в 10:00, докато последния отпътуващ за деня е в 15:45. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Хасково. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от София до Хасково с автобус?

В София спирките за заминаване включват Sofia Central Bus Station, Sofia Bus station Central, Knyaginya Maria Luiza Blvd 100, Serdika, Sofia Serdika and Sofia Avtobusna Spirka. Когато пристигнете в Хасково, може да успеете да слезете на спирки като Хасково Централна автогара, Haskovo Haskovo bus station, Suedinenie Blvd 45, Central Bus Station, Haskovo, HASKOVO (BG) and Хасково, Автогара (Haskovo, Avtogara). Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от София до Хасково има всеки ден?

Ще можете да пътувате от София до Хасково, като използвате компании като Arda Tur, Union Ivkoni (National), Arda - Tur National, Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Arda - Tur National (Арда-Тур), GRUP PLUS GMBH, Group Plus, Group Plus Ltd, Union Ivkoni, Grup Plus, Union ivkoni unibus and Distribusion. В комбинация тези доставчици предлагат средно 3 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до 8 заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от София до Хасково, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 3 директни връзки от София до Хасково всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване