Намерете автобус от София до Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 18,28 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 13 мин.
връзки на ден 6
Първо заминаване 07:31
Последно отпътуване 15:45
разстояние 202 km

Намерете с virail своя автобус от София до Хасково

Благодарение на virail можете да намерите най-добрите оферти за автобусни билети от София до Хасково в няколко стъпки. След като въведете датата на пътуването си, можете да филтрирате резултатите си, за да намерите този, който ви устройва.

Каква е цената на най-евтините билети за автобуси от София до Хасково?

Можете да намерите най-евтините автобусни билети от София до Хасково от 18,28 лв., като резервирате предварително. Ако не можете, автобусните билети от София до Хасково струват около 20,41 лв..

Цена на билет - всеки ден

19,19 лв. 18,33 лв. Още 19,18 лв. 18,28 лв. Още Още
29,57 лв. Още Още 29,57 лв. Още Още Още

Автобуси от София до Хасково

За кога са планирани автобусите по линията София - Хасково?

Средната продължителност на пътуването е 3 ч. 13 мин., но най-бързите автобусни връзки ще ви закарат до Хасково за :2 ч. 59 мин.. Първият автобус е насрочен за 17:30, а последният за 15:45.

За сравнително кратки пътувания като това от София до Хасково, можете да изберете и споделено пътуване, по-евтина алтернатива, или с влак, екологичен избор.

Колко автобусни връзки има от София до Хасково всеки ден?

Ако искате да пътувате от София до Хасково с автобус, има 8.5 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 8.5 директни линии, спрямо 0 маршрута, които имат поне една смяна. В резултат, моля вземете билет за директна линия, ако не желаете никаква смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Хасково в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от София до Хасково с автобус, има 8.5 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 8.5 маршрута, са директни линии. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.