Намерете автобус от София до Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 19,19 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 13 мин.
връзки на ден 4
Първо заминаване 15:45
Последно отпътуване 16:15
разстояние 202 km

Намерете с virail своя автобус от София до Хасково

Благодарение на virail можете да намерите най-добрите оферти за автобусни билети от София до Хасково в няколко стъпки. След като въведете датата на пътуването си, можете да филтрирате резултатите си, за да намерите този, който ви устройва.

Каква е цената на най-евтините билети за автобуси от София до Хасково?

Можете да намерите най-евтините автобусни билети от София до Хасково от 18,25 лв., като резервирате предварително. Ако не можете, автобусните билети от София до Хасково струват около 19,90 лв..

Цена на билет - всеки ден

19,19 лв. 19,19 лв. 19,21 лв. Още Още Още Още

Автобуси от София до Хасково

За кога са планирани автобусите по линията София - Хасково?

Средната продължителност на пътуването е 3 ч. 17 мин., но най-бързите автобусни връзки ще ви закарат до Хасково за :2 ч. 59 мин.. Първият автобус е насрочен за 10:00, а последният за 16:15.

За сравнително кратки пътувания като това от София до Хасково, можете да изберете и споделено пътуване, по-евтина алтернатива, или с влак, екологичен избор.

Колко автобусни връзки има от София до Хасково всеки ден?

Ако искате да пътувате от София до Хасково с автобус, има 4 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 4 директни линии, спрямо 0 маршрута, които имат поне една смяна. В резултат, моля вземете билет за директна линия, ако не желаете никаква смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Хасково в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от София до Хасково с автобус, има 4 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 4 маршрута, са директни линии. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.