Автобус София - Хасково цени от 25,77лв.

Започва от
25,77лв.
откривам

София до Хасково с автобус

Пътуването от София до Хасково от автобус е 202,1 km и отнема 3 ч. 15 мин.. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 11:00 и последното на 16:45. Възможно е да пътувате от София до Хасково от автобус само за 25,77лв. или за 29,68лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 25,77лв..

Най-добра цена 25,77лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 15 мин.
Връзка на ден 4
Най-ниската цена 25,77лв.
Най-висока цена 29,68лв.
Първо заминаване 11:00
Последно заминаване 16:45
Разстояние 202,1 km
Заминаване София
Пристигане Хасково
Превозвачи Group Plus, Union Ivkoni,

Автобус Билети от София до Хасково

  Sep 26
  25,81лв.
  20°
  Sep 27
  Още
  19°
  Sep 28
  25,83лв.
  20°
  Sep 29
  25,83лв.
  22°
  Sep 30
  25,83лв.
  23°
  Oct 01
  Още
  23°
  Oct 02
  25,77лв.
  23°
  Oct 03
  Още
  22°
  Oct 04
  Още
  22°
  Oct 05
  25,83лв.
  24°
  Oct 06
  Още
  25°
  Oct 07
  Още
  26°
  Oct 08
  Още
  26°
  Oct 09
  Още
  27°
  Oct 10
  Още
  28°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
20°

Пътуването ви от София до Хасково с Virail

Планирате да пътувате от София до Хасково? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от София до Хасково?

Билет за автобус от София до Хасково ще ви струва средно 27,73лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 25,34лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от София до Хасково

 
Sep 26
вторник
20°
25,81лв.
Sep 27
сряда
19°
Още
Sep 28
четвъртък
20°
25,83лв.
Sep 29
петък
22°
25,83лв.
Sep 30
събота
23°
25,83лв.
Oct 01
неделя
23°
Още
Oct 02
понеделник
23°
25,77лв.
Евтини билети за от София до Хасково
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Хасково.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Хасково, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Хасково.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от София до Хасково

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 26лв. до 26лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 1% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Хасково

Най-евтините автобусни билети София - Хасково могат да бъдат намерени само за 20лв., ако имате късмет, или средно за 24лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 26лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Хасково с автобус

Когато пътувате до Хасково с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Group Plus е автобусна компания, която работи в Съединените щати. Предлага чартърни автобусни услуги за различни събития като корпоративни събития, училищни екскурзии, сватби и спортни събития. Компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, които са оборудвани с удобства като климатик, накланящи се седалки и системи за забавление. Group Plus също така предлага транспортни услуги за летищни трансфери и совалки.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Grup Plus е испанска автобусна компания, която обслужва национални и международни маршрути. Основана през 2003 г., компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, оборудвани с климатик, накланящи се седалки и безплатен Wi-Fi. Grup Plus предлага разнообразие от услуги, включително редовни и експресни маршрути, както и чартърни услуги за групи и събития. Компанията оперира в няколко региона на Испания, включително Каталуния, Валенсия, Андалусия и Мадрид, а също така предлага маршрути до Франция, Португалия и Мароко.

Услуги на борда Group Plus, Union Ivkoni и Grup Plus от София до Хасково
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Хасково от автобус.
съоръжения Group Plus Union Ivkoni Grup Plus
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Климатик

София до Хасково Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
1.1kg
Автобус
7.4kg
Полет
296.3kg
Кола
28.6kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Хасково?
Билет автобус от София до Хасково е 27,75лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 25,77лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Хасково?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Хасково е 25,77лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Хасково от автобус?
София до Хасково е 202,1 km.
Колко време трае автобус между София и Хасково?
София до Хасково е средно 3 ч. 17 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч. 15 мин..
Какви компании работят от София до Хасково?
София до Хасково се покрива от оператор(и) 3. Можете да намерите на Virail Group Plus, Union Ivkoni, Grup Plus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Хасково?
София до Хасково има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Хасково?
Най-ранният автобус от София до Хасково тръгва на 11:00. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Хасково?
Последният автобус от София до Хасково тръгва на 16:45. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Хасково?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 25,77лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от София до Хасково?
Има 4 станция(и), от която можете да се отклоните от София, за да отидете до Хасково. Можете да преминете от Sofia Central Bus Station, Sofia Bus Station Central, Boulevard Knyahinya Maria Luisa 100, Serdika and Sofia Avtobusna Spirka и можете да стигнете до Хасково Централна автогара, Haskovo Haskovo Bus Station, Suedinenie Blvd 45, Central Bus Station, Haskovo and Хасково, Автогара (haskovo, Avtogara).
Колко директни връзки преминават от София до Хасково?
Има средно 4 от София до Хасково.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Хасково от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Хасково е 3 ч. 15 мин..
Има ли директен автобус от София към Хасково?
Да, има директен автобус между София и Хасково.
Какви са емисиите на CO2 за София до Хасково от автобус?
Пътуването на автобус от София до Хасково създава 7.4kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Хасково

Свързани маршрути

Други популярни маршрути