Автобус Петрич - София цени от 18,98 лв.

Започва от
18,98 лв.

Петрич до София с автобус

Пътуването от Петрич до София от автобус е 144,71 km и отнема 3 ч 41 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 11:30 ч. и последното на 16:30 ч.. Възможно е да пътувате от Петрич до София от автобус само за 18,98 лв. или за 24,60 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 18,98 лв..

Най-ниската цена18,98 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 41 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена18,98 лв.
Най-висока цена24,60 лв.
Първо заминаване11:30 ч.
Последно заминаване16:30 ч.
Разстояние144,71 km
ЗаминаванеПетрич
ПристиганеСофия
ПревозвачиUnion Ivkoni

Автобус Билети от Petrich до Sofia

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Пътуването ви от Петрич до София с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Петрич до София. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко ще платя за автобусни билети от Петрич до София?

Цените ще варират, когато пътувате от Петрич до София. Средно обаче ще платите около 21,80 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 18,98 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Петрич до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Петрич до София. Средно обаче ще платите около 21,80 лв. за автобусен билет. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.

Колко дълго е пътуването от Петрич до Софияс автобус?

Разстоянието между Петрич и София е приблизително 144,71 km. Като цяло ще ви отнеме около 3 ч 41 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването от Петрич до София обхваща разстояние от 144,71 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 3 ч 41 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 3 ч 15 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Петрич до София по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват заминаващите от Петрич до София?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Петрич до София, който тръгва в 11:30 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 16:30 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Първият отпътуващ през нощта от Петрич до София тръгва в 11:30 ч., докато последният отпътува в 16:30 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Петрич и София. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои са спирките по маршрута от Петрич до София?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Петрич и София. Можете да започнете пътуването си в Петрич на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в София. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Петрич до София.

Колко ежедневни пътувания има от Петрич до София?

Средно има 6 заминаващи ежедневно от Петрич до София. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 6 заминаващи от Петрич, които пътуват директно до София. Има 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Петрич до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Petrich до Sofia

Евтини билети за автобус от Петрич до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Петрич до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Петрич до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Петрич до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Petrich до Sofia

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с автобус

Когато пътувате до София с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Петрич до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Петрич до София от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Петрич до София Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
10.13kg
Автобус
10.85kg
Полет
28.94kg
Кола
23.15kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Петрич до София?
Билет автобус от Петрич до София е 21,80 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 18,98 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Петрич до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Петрич до София е 18,98 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Петрич и София от автобус?
Петрич до София е 144,71 km.
Колко време трае автобус между Петрич и София?
Петрич до София е средно 3 ч 41 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 15 мин.
Колко автобус на ден преминават от Петрич до София?
Петрич до София има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Петрич до София?
Най-ранният автобус от Петрич до София тръгва на 11:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Петрич до София?
Последният автобус от Петрич до София тръгва на 16:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Петрич до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 18,98 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Петрич до София?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Петрич, за да отидете до София. Можете да преминете от Petrich Bus Station Petrich (Петрич, Автогара Петрич) и можете да стигнете до Sofia Central Bus Station and Sofia Airport.
Колко директни връзки преминават от Петрич до София?
Има средно 6 от Петрич до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Петрич до София от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Петрич и София е 3 ч 15 мин.
Има ли директен автобус от Петрич към София?
Да, има директен автобус между Петрич и София.
Какви са емисиите на CO2 за Петрич до София от автобус?
Пътуването на автобус от Петрич до София създава 10.85kg CO2 емисии.

Отидете локално от Петрич

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Петрич

Международни маршрути от Петрич и близките райони

Други дестинации от Петрич

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути