Намерете автобус от Петрич до София

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 14,98 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 43 мин.
връзки на ден 4
Първо заминаване 11:30
Последно отпътуване 16:30
разстояние 145 km

Намерете вашите автобусни връзки от Петрич до София на virail

С virail лесно можете да намерите най-добрите оферти за вас: не пропускайте най-евтините автобусни билети от Петрич до София. Изберете датата и филтрирайте резултатите по цена и заминаване: идеалното решение ви очаква.

Колко струват автобусните билети от Петрич до София?

Автобусните билети от Петрич до София струват средно 15 лв., но ако имате възможност да резервирате предварително, или ако вашите дати за пътуване са гъвкави, по-лесно ще получите евтини автобусни билети от Петрич до София само за 14,79 лв..

Цена на билет - всеки ден

15 лв. 15 лв. 15 лв. Още 15 лв. 15 лв. Още

Автобуси от Петрич до София

В колко часа тръгват автобусите за София?

Най-ранният час, в който можете да тръгнете от Петрич е в 16:30, докато последният автобус е в 16:30. Пътуването отнема средно 3 ч. 44 мин., но може и да продължи :3 ч. 15 мин. с най-бързите връзки.

Тъй като пътуването от Петрич до София не е толкова дълго, автобусът е добро решение, но ако търсите повече оферти или часове на заминаване, можете също да разгледате влаковете и решенията за споделено пътуване.

Колко автобусни връзки има от Петрич до София всеки ден?

Ако искате да пътувате от Петрич до София с автобус, има 4 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 4 директни линии, спрямо 0 маршрута, които имат поне една смяна. Моля, обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент.

Ако искате да пътувате от Петрич до София с автобус, има 4 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 4 маршрута, са директни линии. Затова ще останете в един автобус през цялото пътуване.