Автобус Сливен - София цени от 10,02 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 29,80 лв.
утре 10,02 лв.
2 дни 10,18 лв.
3 дни 19,96 лв.

Сливен до София с автобус

Пътуването от Сливен до София от автобус е 245,87 km и отнема 4 ч 47 мин. Има 12 връзки на ден, с първото заминаване на 04:00 ч. и последното на 18:15 ч.. Възможно е да пътувате от Сливен до София от автобус само за 10,02 лв. или за 35,95 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 10,02 лв..

Най-ниската цена10,02 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 47 мин
Връзка на ден12
Най-ниската цена10,02 лв.
Най-висока цена35,95 лв.
Първо заминаване04:00 ч.
Последно заминаване18:15 ч.
Разстояние245,87 km
ЗаминаванеСливен
ПристиганеСофия
ПревозвачиUnion Ivkoni, City Lines

Автобус Билети от Сливен до София

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Пътуването ви от Сливен до София с Virail

Планирате да пътувате от Сливен до София? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струват автобусните билети от Сливен до София?

Цените ще варират, когато пътувате от Сливен до София. Средно обаче ще платите около 32,11 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 10,02 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Сливен до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Билет за автобус от Сливен до София ще ви струва средно 32,11 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще отнеме, за да отида от Сливен до София с автобус?

Средното време за пътуване е 4 ч 47 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 245,87 km от Сливен до София. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Сливен до София да отнеме повече от 4 ч 47 мин. Пътуването от Сливен до София обхваща разстояние от 245,87 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 4 ч 47 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 3 ч 40 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Сливен до София по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Сливен до София?

Ще можете да напуснете Сливен, като използвате спирки като Sliven, Avtogara (Сливен, Aвтогара). Те ви свързват със спирки, включително Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station в София. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Сливен, или в София, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Сливен до София има всеки ден?

Маршрутът от Сливен до София се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Сливен са средно 12 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Сливен до София, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 12 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Сливен до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Сливен до София

Евтини билети за автобус от Сливен до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Сливен до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Сливен до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Сливен до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Сливен до София

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 29,57 лв. до 31,68 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 7% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Сливен до София

Най-евтините автобусни билети Сливен - София могат да бъдат намерени само за 28,84 лв., ако имате късмет, или средно за 30,11 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 31,13 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с автобус

Когато пътувате до София с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда Union Ivkoni, City Lines and Doris от Сливен до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Сливен до София от bus.
съоръжения Union Ivkoni City Lines Doris
wifi WiFi check cross cross
power_sockets Електрически контакти check check check
luggage Багаж check cross cross
air_con Климатик check check check

Сливен до София Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
17.21kg
Автобус
18.44kg
Полет
49.17kg
Кола
39.34kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Сливен до София?
Билет автобус от Сливен до София е 32,11 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 10,02 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Сливен до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Сливен до София е 10,02 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Сливен и София от автобус?
Сливен до София е 245,87 km.
Колко време трае автобус между Сливен и София?
Сливен до София е средно 4 ч 47 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 40 мин.
Какви компании работят от Сливен до София?
Сливен до София се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail Union Ivkoni, City Lines and Doris предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Сливен до София?
Сливен до София има средно 12 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Сливен до София?
Най-ранният автобус от Сливен до София тръгва на 04:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Сливен до София?
Последният автобус от Сливен до София тръгва на 18:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Сливен до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 10,02 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Сливен до София?
Има средно 12 от Сливен до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Сливен до София от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Сливен и София е 3 ч 40 мин.
Има ли директен автобус от Сливен към София?
Да, има директен автобус между Сливен и София.
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до София от автобус?
Пътуването на автобус от Сливен до София създава 18.44kg CO2 емисии.

Отидете локално от Сливен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Сливен

Международни маршрути от Сливен и близките райони

Други дестинации от Сливен

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути