• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Сливен до София Тръгване от 13,98 лв.

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

С Автобус

Утре

С Автобус

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в София

Стигнете от Сливен до София с Virail

Планирате да пътувате от Сливен до София? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струва да се стигне от Сливен до София с автобус?

Цените на автобусните билети от Сливен до София варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Сливен до София ще струват 13,98 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 19,47 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.Сливен да се София с автобус

Най-добра цена 13,98 лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 55 мин.
връзки на ден 6
Първо заминаване 10:20
Последно отпътуване 16:00
разстояние 246 km

Цена на билет Сливен - София всеки ден

 
Днес
Утре
След 2 дни
След 3 дни
След 4 дни
След 5 дни
След 6 дни
17,19 лв.
17,30 лв.
17,02 лв.
14,88 лв.
16,82 лв.
17,11 лв.
14 лв.

Обобщение на маршрута от bus

Връзки
8
Превозвачи
9
Минимална цена
13,98 лв.
Максимална цена
24,37 лв.
Union ivkoni unibus-logo
Union ivkoni unibus
Времетраене: 6 ч. 10 мин.
Сливен Централна автогара - Sofia Central Bus Station
10:20 - 16:30
13,98 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
Времетраене: 6 ч. 10 мин.
Bus and Coach Station Sliven - Sofia Avtobusna Spirka
10:20 - 16:30
14 лв.
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
Времетраене: 5 ч. 5 мин.
Сливен Централна автогара - Sofia Central Bus Station
00:45 - 05:50
17,97 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
Времетраене: 5 ч. 5 мин.
Bus and Coach Station Sliven - Sofia Avtobusna Spirka
00:45 - 05:50
17,99 лв.
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
Времетраене: 5 ч. 15 мин.
Сливен Централна автогара - Sofia Central Bus Station
02:45 - 08:00
18,48 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
Времетраене: 5 ч. 15 мин.
Bus and Coach Station Sliven - Sofia Avtobusna Spirka
02:45 - 08:00
18,50 лв.
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
Времетраене: 4 ч.
Сливен Централна автогара - Sofia Central Bus Station
14:30 - 18:30
19,97 лв.

Колко време отнема да се стигне от Сливен до София с автобус?

Пътуването между Сливен и София продължава около 246 km и обикновено отнема приблизително 4 ч. 53 мин.. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 3 ч. 15 мин.. Ако се опитвате да стигнете от Сливен до София възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Сливен до София?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Сливен до София, който обикновено тръгва в 14:00. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 16:00. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Сливен до София?

В Сливен спирките за заминаване включват Bus and Coach Station Sliven, Sliven Bus Station, Boulevard Hadzhi Dimitar 42, Сливен Централна автогара and Sliven. Когато пристигнете в София, може да успеете да слезете на спирки като Serdika, Sofia Bus Station Central, Boulevard Knyahinya Maria Luisa 100, Sofia Central Bus Station, Sofia Serdika and Sofia Avtobusna Spirka. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Сливен до София се извършват всеки ден?

Ако искате да стигнете от Сливен до София, можете да пътувате с компании като Union Ivkoni (National), Union Ivkoni, Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Doris, GRUP PLUS GMBH, Group Plus, Group Plus Ltd, Grup Plus and Union ivkoni unibus. Ще откриете максимален брой от 19 заминаващи на ден. Средно има 7 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 7 директни пътувания между Сливен и София. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват.