Намерете влак от София до Дупница

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Дупница

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,04лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 23 мин.
Връзки на ден 60
Първо заминаване: 05:30
Последно отпътуване: 20:35
Разстояние 51km

С virail са най-евтините билети за влак от София до Дупница

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми обслужват маршрута от София до Дупница?

За да стигнете до Дупница с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко е най-евтиният билет за влак от София до Дупница?

Билетите за влак от София до Дупница струват средно 5,65 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 2,30 лв..

Цена на билет София - Дупница всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
5,98 лв.5,98 лв.6 лв.6 лв. Още Още Още

Влакове от София до Дупница


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Тъй като пътуването между София и Дупница е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в София и Дупница?

Влаковете до Дупница ще заминат от СОФИЯ or СОФИЯ СЕВЕР и ще пристигнат на ДУПНИЦА - СП..

Колко връзки дневно има до Дупница от София с влак?

23 връзки са налични всеки ден за пътуване от София до Дупница с влак. Моля, имайте предвид, че има 12 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 11 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Дупница и колко време е пътуването?

Докато първият влак до Дупница тръгва в 05:11, последният е насрочен за 18:11. Средната продължителност на пътуването е 2 hours and 24 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Дупница за 1 hour and 59 minutes.