Влак София - Дупница цени от 1,15 лв.

23/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

| Повече ▼
| Повече ▼
| Повече ▼

София до Дупница с влак

Пътуването от София до Дупница от влак е 50,9 km и отнема 2 ч 24 мин. Има 29 връзки на ден, с първото заминаване на 08:35 ч. и последното на 22:30 ч.. Възможно е да пътувате от София до Дупница от влак само за 1,15 лв. или за 4,50 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 1,15 лв..

Най-ниската цена1,15 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 24 мин
Връзка на ден29
Най-ниската цена1,15 лв.
Най-висока цена4,50 лв.
Първо заминаване08:35 ч.
Последно заминаване22:30 ч.
Разстояние50,9 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеДупница
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Sofia до Dupnitsa

Дата на заминаване
четвъртък, 23 май 2024 г.

Пътуването ви от София до Дупница с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от София до Дупница. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко ще платя за билети за влак от София до Дупница?

Цените на билетите за влак от София до Дупница варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от София до Дупница ще струват 1,15 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 2,41 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Дупница. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от София до Дупница. Средно обаче ще платите около 2,41 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от София до Дупница с влак?

Пътуването между София и Дупница с влак е приблизително 50,9 km. Ще ви отнеме около 2 ч 24 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването между София и Дупница продължава около 50,9 km и обикновено отнема приблизително 2 ч 24 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 1 ч 35 мин. Ако се опитвате да стигнете от София до Дупница възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от София до Дупница?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от София до Дупница, който обикновено тръгва в 08:35 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 22:30 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Първото пътуване през нощта тръгва от София в 08:35 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 22:30 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между София и Дупница. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки се използват при пътуване от София до Дупница?

Можете да тръгнете от София на спирки като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Дупница на следните спирки: Dupnica, Bus Station. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в София и Дупница. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от София до Дупница има всеки ден?

Средно има 29 заминаващи ежедневно от София до Дупница. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 13 заминаващи от София, които пътуват директно до Дупница. Има 16 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Дупница. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Dupnitsa

Евтини билети за влак от София до Дупница
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Дупница.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Дупница, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Дупница.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Dupnitsa

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от София до Дупница

Най-евтините билети за влак София - Дупница могат да бъдат намерени само за 2,04 лв., ако имате късмет, или средно за 2,73 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 4,17 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Дупница с влак

Когато пътувате до Дупница с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от София до Дупница
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Дупница от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

София до Дупница Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
3.56kg
Автобус
3.82kg
Полет
10.18kg
Кола
8.14kg
Какви са емисиите на CO2 за София до Дупница с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между София и Дупница са 3.56kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между София и Дупница? Като вземете влака между София и Дупница, ще спестите 6.62kg CO2 емисии спрямо полет, 0.26kg спрямо автобус и 4.58kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от София до Дупница?
Билет влак от София до Дупница е 2,41 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 1,15 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Дупница?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Дупница е 1,15 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Дупница от влак?
София до Дупница е 50,9 km.
Колко време трае влак между София и Дупница?
София до Дупница е средно 2 ч 24 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 35 мин.
Колко влак на ден преминават от София до Дупница?
София до Дупница има средно 29 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от София до Дупница?
Най-ранният влак от София до Дупница тръгва на 08:35 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от София до Дупница?
Последният влак от София до Дупница тръгва на 22:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Дупница?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 1,15 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Дупница?
Има средно 13 от София до Дупница.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Дупница от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между София и Дупница е 1 ч 35 мин.
Има ли директен влак от София към Дупница?
Да, има директен влак между София и Дупница.
Какви са емисиите на CO2 за София до Дупница от влак?
Пътуването на влак от София до Дупница създава 3.56kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Дупница

Свързани маршрути

Други популярни маршрути