Намерете влак от Сливен до София

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7 лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 33 мин.
Връзки на ден 98
Първо заминаване: 01:05
Последно отпътуване: 20:57
Разстояние 246km

Сравнете най-добрите цени за влак от Сливен до София

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми обслужват маршрута от Сливен до София?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Сливен до София, предлагани от Bdz.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Сливен до София?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Сливен до София от 7,15 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 15,63 лв..

Цена на билет Сливен - София всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
18 лв.18 лв.18 лв.18 лв.20 лв. Още 22 лв.

Влакове от Сливен до София


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Сливен до София?

Влаковете до София ще заминат от СЛИВЕН и ще пристигнат на СОФИЯ СЕВЕР.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Сливен до София?

13 връзки са налични всеки ден за пътуване от Сливен до София с влак. Моля, имайте предвид, че има 13 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Сливен до София с влак и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 8 hours and 42 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до София за 5 hours and 52 minutes. Първият влак тръгва от Сливен в 01:11, докато последният тръгва в 20:11.