Влак Сливен - София цени от 4,34 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Сливен до София с влак

Пътуването от Сливен до София от влак е 245,87 km и отнема 7 ч 12 мин. Има 11 връзки на ден, с първото заминаване на 01:24 ч. и последното на 21:10 ч.. Възможно е да пътувате от Сливен до София от влак само за 4,34 лв. или за 32,29 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 4,34 лв..

Най-ниската цена4,34 лв.
Продължителност на пътуването7 ч 12 мин
Връзка на ден11
Най-ниската цена4,34 лв.
Най-висока цена32,29 лв.
Първо заминаване01:24 ч.
Последно заминаване21:10 ч.
Разстояние245,87 km
ЗаминаванеСливен
ПристиганеСофия
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Sliven до Sofia

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Пътуване от Сливен до София с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Сливен до София? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от Сливен до София с влак?

Най-евтините билети за влак от Сливен до София струват 4,34 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 17,55 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Сливен до София.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Сливен до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Сливен до София, можете да очаквате да платите средно около 17,55 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко дълго е пътуването от Сливен до София с влак?

Пътуването между Сливен и София с влак е приблизително 245,87 km. Ще ви отнеме около 7 ч 12 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването от Сливен до София обхваща разстояние от 245,87 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 7 ч 12 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 4 ч 31 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Сливен до София по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Сливен до София?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Сливен от следните спирки: Sliven, Avtogara (Сливен, Aвтогара). Пристигайки в София, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в София.

Колко пътувания от Сливен до София се извършват всеки ден?

Маршрутът от Сливен до София се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Сливен са средно 11 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Сливен до София, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 3 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 8 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Сливен до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sliven до Sofia

Евтини билети за влак от Сливен до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Сливен до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Сливен до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Сливен до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sliven до Sofia

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 10,84 лв. до 14,30 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 24% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Сливен до София

Най-евтините билети за влак Сливен - София могат да бъдат намерени само за 7,14 лв., ако имате късмет, или средно за 11,54 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 14,34 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с влак

Когато пътувате до София с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Сливен до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Сливен до София от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Сливен до София Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
17.21kg
Автобус
18.44kg
Полет
49.17kg
Кола
39.34kg
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до София с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Сливен и София са 17.21kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Сливен и София? Като вземете влака между Сливен и София, ще спестите 31.96kg CO2 емисии спрямо полет, 1.23kg спрямо автобус и 22.13kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Сливен до София?
Билет влак от Сливен до София е 17,55 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 4,34 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Сливен до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Сливен до София е 4,34 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Сливен и София от влак?
Сливен до София е 245,87 km.
Колко време трае влак между Сливен и София?
Сливен до София е средно 7 ч 12 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 31 мин.
Колко влак на ден преминават от Сливен до София?
Сливен до София има средно 11 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Сливен до София?
Най-ранният влак от Сливен до София тръгва на 01:24 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Сливен до София?
Последният влак от Сливен до София тръгва на 21:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Сливен до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 4,34 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Сливен до София?
Има средно 3 от Сливен до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Сливен до София от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Сливен и София е 4 ч 31 мин.
Има ли директен влак от Сливен към София?
Да, има директен влак между Сливен и София.
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до София от влак?
Пътуването на влак от Сливен до София създава 17.21kg CO2 емисии.

Отидете локално от Сливен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Сливен

Международни маршрути от Сливен и близките райони

Други дестинации от Сливен

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути