Намерете влак от Плевен до Сливен

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Сливен

Детайли за пътуването

Най-добра цена 10,55лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 36 мин.
Връзки на ден 14
Първо заминаване: 01:48
Последно отпътуване: 19:39
Разстояние 161km

Евтини билети за влак от Плевен до Сливен на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми пътуват от Плевен до Сливен с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Плевен - Сливен.

Колко е най-евтиният билет за влак от Плевен до Сливен?

Средната цена на билети за влак от Плевен до Сливен е 15,20 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Плевен до Сливен могат да бъдат около 6,00 лв..

Цена на билет Плевен - Сливен всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
17,02 лв. Още 19,34 лв. Още 19,32 лв. Още Още

Влакове от Плевен до Сливен


Тъй като пътуването между Плевен и Сливен е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

От кои станции пътуват влаковете до Сливен?

Влаковете до Сливен ще заминат от ПЛЕВЕН ЗАПАД or ПЛЕВЕН и ще пристигнат на СЛИВЕН.

Колко връзки дневно има за пътуване до Сливен от Плевен с влак?

Ако трябва да пътувате до Сливен от Плевен, моля имайте предвид, че има 8 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 8 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Плевен до Сливен и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 8 hours and 42 minutes да стигнете до Сливен с влак, но ще ви отнеме 5 hours and 36 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 01:06, докато последният тръгва от Плевен в 17:06.