Влак Пазарджик - Сливен цени от 12,68 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Пазарджик до Сливен с влак

Пътуването от Пазарджик до Сливен от влак е 172,64 km и отнема 6 ч 42 мин. Има 8 връзки на ден, с първото заминаване на 00:33 ч. и последното на 23:15 ч.. Възможно е да пътувате от Пазарджик до Сливен от влак само за 12,68 лв. или за 19,84 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 12,68 лв..

Най-ниската цена12,68 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 42 мин
Връзка на ден8
Най-ниската цена12,68 лв.
Най-висока цена19,84 лв.
Първо заминаване00:33 ч.
Последно заминаване23:15 ч.
Разстояние172,64 km
ЗаминаванеПазарджик
ПристиганеСливен
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Пазарджик до Сливен

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Пътуването ви от Пазарджик до Сливен с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Пазарджик до Сливен. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струват билетите за влак от Пазарджик до Сливен?

Най-евтините билети за влак от Пазарджик до Сливен струват 12,68 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 15,97 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Пазарджик до Сливен.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пазарджик до Сливен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 15,97 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Пазарджик до Сливен.

Колко време отнема да се стигне от Пазарджик до Сливен с влак?

Пътуването между Пазарджик и Сливен с влак е приблизително 172,64 km. Ще ви отнеме около 6 ч 42 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването от Пазарджик до Сливен обхваща разстояние от 172,64 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 6 ч 42 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 4 ч 35 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Пазарджик до Сливен по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Пазарджик до Сливен?

Ще можете да напуснете Пазарджик, като използвате спирки като Pazardzhik Coach Station,Пазарджик, Aвтогара (Pazardžik, Avtogara). Те ви свързват със спирки, включително Sliven, Avtogara (Сливен, Aвтогара) в Сливен. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Пазарджик, или в Сливен, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Пазарджик до Сливен има всеки ден?

Маршрутът от Пазарджик до Сливен се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Пазарджик са средно 8 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Пазарджик до Сливен, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 0 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 8 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пазарджик до Сливен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Пазарджик до Сливен

Евтини билети за влак от Пазарджик до Сливен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пазарджик до Сливен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пазарджик до Сливен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пазарджик до Сливен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Пазарджик до Сливен

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пазарджик до Сливен

Най-евтините билети за влак Пазарджик - Сливен могат да бъдат намерени само за 5,87 лв., ако имате късмет, или средно за 11,20 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 14,03 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Сливен с влак

Когато пътувате до Сливен с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пазарджик до Сливен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пазарджик до Сливен от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пазарджик до Сливен Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
12.08kg
Автобус
12.95kg
Полет
34.53kg
Кола
27.62kg
Какви са емисиите на CO2 за Пазарджик до Сливен с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пазарджик и Сливен са 12.08kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пазарджик и Сливен? Като вземете влака между Пазарджик и Сливен, ще спестите 22.45kg CO2 емисии спрямо полет, 0.87kg спрямо автобус и 15.54kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пазарджик до Сливен?
Билет влак от Пазарджик до Сливен е 15,97 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 12,68 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пазарджик до Сливен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пазарджик до Сливен е 12,68 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пазарджик и Сливен от влак?
Пазарджик до Сливен е 172,64 km.
Колко време трае влак между Пазарджик и Сливен?
Пазарджик до Сливен е средно 6 ч 42 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 35 мин.
Колко влак на ден преминават от Пазарджик до Сливен?
Пазарджик до Сливен има средно 8 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пазарджик до Сливен?
Най-ранният влак от Пазарджик до Сливен тръгва на 00:33 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пазарджик до Сливен?
Последният влак от Пазарджик до Сливен тръгва на 23:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пазарджик до Сливен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 12,68 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пазарджик до Сливен от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пазарджик и Сливен е 4 ч 35 мин.
Има ли директен влак от Пазарджик към Сливен?
Да, има директен влак между Пазарджик и Сливен.
Какви са емисиите на CO2 за Пазарджик до Сливен от влак?
Пътуването на влак от Пазарджик до Сливен създава 12.08kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пазарджик

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пазарджик

Международни маршрути от Пазарджик и близките райони

Други дестинации от Пазарджик

Основни маршрути до Сливен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути