Влак Peniscola - Валенсия цени от 19,57 лв.

Започва от
19,57 лв.

Peniscola до Валенсия с влак

Пътуването от Peniscola до Валенсия от влак е 119,37 km и отнема 2 ч 4 мин. Има 52 връзки на ден, с първото заминаване на 06:25 ч. и последното на 21:35 ч.. Възможно е да пътувате от Peniscola до Валенсия от влак само за 19,57 лв. или за 72,99 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 19,57 лв..

Най-ниската цена19,57 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 4 мин
Връзка на ден52
Най-ниската цена19,57 лв.
Най-висока цена72,99 лв.
Първо заминаване06:25 ч.
Последно заминаване21:35 ч.
Разстояние119,37 km
ЗаминаванеPeniscola
ПристиганеВаленсия
ПревозвачиRenfe - Intercity, Torre del OroОще

Влак Билети от Peñíscola до Valencia

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Peniscola до Валенсия с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Peniscola до Валенсия? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Peniscola до Валенсия?

Най-евтините билети за влак от Peniscola до Валенсия струват 19,57 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 30,74 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Peniscola до Валенсия.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Peniscola до Валенсия. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Peniscola до Валенсия, можете да очаквате да платите средно около 30,74 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще отнеме, за да отида от Peniscola до Валенсия с влак?

Пътуването между Peniscola и Валенсия с влак е приблизително 119,37 km. Ще ви отнеме около 2 ч 4 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Разстоянието между Peniscola и Валенсия е около 119,37 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 2 ч 4 мин. Обаче най-бързите маршрути между Peniscola и Валенсия продължават 1 ч 32 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кога тръгват заминаващите от Peniscola до Валенсия?

Първото пътуване за деня тръгва от Peniscola в 06:25 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 21:35 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Peniscola и Валенсия. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Първият отпътуващ през нощта от Peniscola до Валенсия тръгва в 06:25 ч., докато последният отпътува в 21:35 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Peniscola и Валенсия. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки се използват при пътуване от Peniscola до Валенсия?

В Peniscola спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Валенсия, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Peniscola до Валенсия се извършват всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Peniscola до Валенсия може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 52 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Peniscola до Валенсия. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Peniscola до Валенсия варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 52 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Peniscola до Валенсия. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Peñíscola до Valencia

Евтини билети за влак от Peniscola до Валенсия
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Peniscola до Валенсия.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Peniscola до Валенсия, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Peniscola до Валенсия.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Peñíscola до Valencia

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 17,51 лв. до 21,47 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 18% от пътуването си!

Намерете най-добрия ден за пътуване до Валенсия с влак

Когато пътувате до Валенсия с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Peniscola до Валенсия Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
8.36kg
Автобус
8.95kg
Полет
23.87kg
Кола
19.1kg
Какви са емисиите на CO2 за Peniscola до Валенсия с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Peniscola и Валенсия са 8.36kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Peniscola и Валенсия? Като вземете влака между Peniscola и Валенсия, ще спестите 15.51kg CO2 емисии спрямо полет, 0.59kg спрямо автобус и 10.74kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Peniscola до Валенсия?
Билет влак от Peniscola до Валенсия е 30,74 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 19,57 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Peniscola до Валенсия?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Peniscola до Валенсия е 19,57 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Peniscola и Валенсия от влак?
Peniscola до Валенсия е 119,37 km.
Колко време трае влак между Peniscola и Валенсия?
Peniscola до Валенсия е средно 2 ч 4 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 32 мин.
Какви компании работят от Peniscola до Валенсия?
Peniscola до Валенсия се покрива от оператор(и) 3. Можете да намерите на Virail Renfe - Intercity, Torre del Oro, Renfe REGIONAL EXPRESS and Renfe REGIONAL предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Peniscola до Валенсия?
Peniscola до Валенсия има средно 52 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Peniscola до Валенсия?
Най-ранният влак от Peniscola до Валенсия тръгва на 06:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Peniscola до Валенсия?
Последният влак от Peniscola до Валенсия тръгва на 21:35 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Peniscola до Валенсия?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 19,57 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Peniscola до Валенсия?
Има средно 52 от Peniscola до Валенсия.
Кое е най-бързото време за пътуване между Peniscola до Валенсия от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Peniscola и Валенсия е 1 ч 32 мин.
Има ли директен влак от Peniscola към Валенсия?
Да, има директен влак между Peniscola и Валенсия.
Какви са емисиите на CO2 за Peniscola до Валенсия от влак?
Пътуването на влак от Peniscola до Валенсия създава 8.36kg CO2 емисии.

Отидете локално от Peniscola

Популярни маршрути

Международни маршрути от Peniscola и близките райони

Други дестинации от Peniscola

Основни маршрути до Валенсия

Свързани маршрути

Други популярни маршрути