Влак Кюстендил - Казанлък цени от 7,55 лв.

Започва от
7,55 лв.

Кюстендил до Казанлък с влак

Пътуването от Кюстендил до Казанлък от влак е 225,56 km и отнема 9 ч 47 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 09:00 ч. и последното на 21:05 ч.. Възможно е да пътувате от Кюстендил до Казанлък от влак само за 7,55 лв. или за 17,59 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 7,55 лв..

Най-ниската цена7,55 лв.
Продължителност на пътуването9 ч 47 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена7,55 лв.
Най-висока цена17,59 лв.
Първо заминаване09:00 ч.
Последно заминаване21:05 ч.
Разстояние225,56 km
ЗаминаванеКюстендил
ПристиганеКазанлък
ПревозвачиBDZ

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Кюстендил до Казанлък

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Кюстендил до Казанлък. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струва да се стигне от Кюстендил до Казанлък с влак?

Когато пътувате от Кюстендил до Казанлък, можете да очаквате да платите средно около 14,54 лв.. Може да успеете да намерите цени до 7,55 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Кюстендил до Казанлък. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Кюстендил до Казанлък, можете да очаквате да платите средно около 14,54 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко дълго е пътуването от Кюстендил до Казанлък с влак?

Средното време за пътуване е 9 ч 47 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 225,56 km от Кюстендил до Казанлък. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Кюстендил до Казанлък да отнеме повече от 9 ч 47 мин. Пътуването между Кюстендил и Казанлък с влак обикновено отнема 9 ч 47 мин, за да се измине разстояние от 225,56 km. Най-краткото пътуване от Кюстендил до Казанлък ще ви отнеме 6 ч 57 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Казанлък е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Кюстендил до Казанлък?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Кюстендил до Казанлък, който обикновено тръгва в 09:00 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 21:05 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Кюстендил в 09:00 ч., а последният - в 21:05 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Кюстендил до Казанлък могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои са спирките по маршрута от Кюстендил до Казанлък?

Можете да тръгнете от Кюстендил на спирки като . В края на пътуването ще можете да пристигнете в Казанлък на следните спирки: . Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Кюстендил и Казанлък. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко ежедневни пътувания има от Кюстендил до Казанлък?

Маршрутът от Кюстендил до Казанлък се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Кюстендил са средно 4 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Кюстендил до Казанлък, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 0 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 4 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Кюстендил до Казанлък. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Кюстендил до Казанлък
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Кюстендил до Казанлък.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Кюстендил до Казанлък, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Кюстендил до Казанлък.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Кюстендил до Казанлък

Най-евтините билети за влак Кюстендил - Казанлък могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Казанлък с влак

Когато пътувате до Казанлък с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Кюстендил до Казанлък
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Кюстендил до Казанлък от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Кюстендил до Казанлък Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
15.79kg
Автобус
16.92kg
Полет
45.11kg
Кола
36.09kg
Какви са емисиите на CO2 за Кюстендил до Казанлък с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Кюстендил и Казанлък са 15.79kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Кюстендил и Казанлък? Като вземете влака между Кюстендил и Казанлък, ще спестите 29.32kg CO2 емисии спрямо полет, 1.13kg спрямо автобус и 20.3kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Кюстендил до Казанлък?
Билет влак от Кюстендил до Казанлък е 14,54 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 7,55 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Кюстендил до Казанлък?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Кюстендил до Казанлък е 7,55 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Кюстендил и Казанлък от влак?
Кюстендил до Казанлък е 225,56 km.
Колко време трае влак между Кюстендил и Казанлък?
Кюстендил до Казанлък е средно 9 ч 47 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 57 мин.
Колко влак на ден преминават от Кюстендил до Казанлък?
Кюстендил до Казанлък има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Кюстендил до Казанлък?
Най-ранният влак от Кюстендил до Казанлък тръгва на 09:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Кюстендил до Казанлък?
Последният влак от Кюстендил до Казанлък тръгва на 21:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Кюстендил до Казанлък?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 7,55 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Кюстендил до Казанлък?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Кюстендил, за да отидете до Казанлък. Можете да преминете от Kyustendil Автогара и можете да стигнете до Kazanlak Bus Station.
Кое е най-бързото време за пътуване между Кюстендил до Казанлък от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Кюстендил и Казанлък е 6 ч 57 мин.
Има ли директен влак от Кюстендил към Казанлък?
Да, има директен влак между Кюстендил и Казанлък.
Какви са емисиите на CO2 за Кюстендил до Казанлък от влак?
Пътуването на влак от Кюстендил до Казанлък създава 15.79kg CO2 емисии.

Отидете локално от Кюстендил

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Кюстендил

Международни маршрути от Кюстендил и близките райони

Други дестинации от Кюстендил

Основни маршрути до Казанлък

Свързани маршрути

Други популярни маршрути