Намерете влак от Шумен до Сливен

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Сливен

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,05лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 28 мин.
Връзки на ден 9
Първо заминаване: 05:05
Последно отпътуване: 21:59
Разстояние 81km

Сравнете най-добрите цени за влак от Шумен до Сливен

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Шумен до Сливен. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми ви отвеждат от Шумен до Сливен с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Шумен и Сливен.

Колко е най-евтиният билет за влак от Шумен до Сливен?

Билетите за влак от Шумен до Сливен струват средно 10,38 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 5,15 лв..

Влакове от Шумен до Сливен


Тъй като пътуването между Шумен и Сливен е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

От кои станции пътуват влаковете до Сливен?

Влаковете до Сливен могат да заминат от ШУМЕН и да пристигнат на СЛИВЕН.

Пътуване с влак до Сливен от Шумен: колко връзки дневно има?

7 връзки са налични всеки ден за пътуване от Шумен до Сливен с влак. Моля, имайте предвид, че има 7 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Сливен с влак?

Първият влак до Сливен тръгва в 05:08, докато последният в 18:08. Пътуването продължава средно 5 hours and 52 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Сливен за 5 hours and 1 minute.