Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Шумен до Сливен

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Сливен

откривам

Пътуването ви от Шумен до Сливен с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Шумен до Сливен. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Шумен да се Сливен с влак

разстояние 81 km

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Шумен - Сливен

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Bdz-logo
Bdz
2 прекачвания
Времетраене: 4 ч. 58 мин.
ШУМЕН - СЛИВЕН
10:32 - 15:30
6,35 лв.
Bdz-logo
Bdz
2 прекачвания
Времетраене: 4 ч. 6 мин.
ШУМЕН - СЛИВЕН
19:00 - 23:06
6,35 лв.
Bdz-logo
Bdz
2 прекачвания
Времетраене: 5 ч. 47 мин.
ШУМЕН - СЛИВЕН
13:05 - 18:52
6,65 лв.
Bdz-logo
Bdz
2 прекачвания
Времетраене: 6 ч. 8 мин.
ШУМЕН - СЛИВЕН
12:05 - 18:13
7,45 лв.
Bdz-logo
Bdz
2 прекачвания
Времетраене: 6 ч. 5 мин.
ШУМЕН - СЛИВЕН
15:11 - 21:16
7,65 лв.
Bdz-logo
Bdz
2 прекачвания
Времетраене: 5 ч. 52 мин.
ШУМЕН - СЛИВЕН
09:12 - 15:04
7,80 лв.
Bdz-logo
Bdz
2 прекачвания
Времетраене: 5 ч. 39 мин.
ШУМЕН - СЛИВЕН
18:11 - 23:50
7,80 лв.

Колко време отнема пътуването от Шумен до Сливен с влак?

Пътуването от Шумен до Сливен с влак обикновено отнема . Това пътуване обхваща разстояние от 81 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Шумен до Сливен?

Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Шумен до Сливен, който тръгва в . Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в . Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Шумен до Сливен с влак?

Ще можете да напуснете Шумен, като използвате спирки като ШУМЕН. Те ви свързват със спирки, включително СЛИВЕН в Сливен. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Шумен, или в Сливен, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има тръгващи от Шумен за Сливен?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Шумен до Сливен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33