Влак Мадрид - Кордоба, Андалусия цени от 13,70 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре 29,35 лв.
2 дни 58,23 лв.
3 дни 13,70 лв.

Мадрид до Кордоба, Андалусия с влак

Пътуването от Мадрид до Кордоба, Андалусия от влак е 295,86 km и отнема 1 ч 49 мин. Има 44 връзки на ден, с първото заминаване на 06:50 ч. и последното на 21:10 ч.. Възможно е да пътувате от Мадрид до Кордоба, Андалусия от влак само за 13,70 лв. или за 231,49 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 13,70 лв..

Най-ниската цена13,70 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 49 мин
Връзка на ден44
Най-ниската цена13,70 лв.
Най-висока цена231,49 лв.
Първо заминаване06:50 ч.
Последно заминаване21:10 ч.
Разстояние295,86 km
ЗаминаванеМадрид
ПристиганеКордоба, Андалусия
ПревозвачиAVLO, Renfe - IntercityОще

Влак Билети от Мадрид до Кордоба, Андалусия

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Мадрид до Кордоба, Андалусия

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Мадрид до Кордоба, Андалусия. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Мадрид до Кордоба, Андалусия?

Средно билетът за влак от Мадрид до Кордоба, Андалусия ще ви струва 83,46 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 13,70 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Мадрид до Кордоба, Андалусия. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Мадрид до Кордоба, Андалусия, можете да очаквате да платите средно около 83,46 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Мадрид до Кордоба, Андалусия с влак?

При разстояние от 295,86 km между Мадрид и Кордоба, Андалусия, обикновено отнема 1 ч 49 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 1 ч 49 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването от Мадрид до Кордоба, Андалусия обхваща разстояние от 295,86 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 1 ч 49 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 1 ч 46 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Мадрид до Кордоба, Андалусия по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват заминаващите от Мадрид до Кордоба, Андалусия?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Мадрид до Кордоба, Андалусия, който обикновено тръгва в 06:50 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 21:10 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Мадрид до Кордоба, Андалусия, който обикновено тръгва в 06:50 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 21:10 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Мадрид до Кордоба, Андалусия?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Мадрид от следните спирки: Madrid-Atocha,MADRID BARAJAS aeropuerto T1,Madrid Barajas Airport,MADRID (E),Madrid Puente de la Cea,Madrid Méndez Alvaro,Madrid Chamartin,Madrid - Avenida de America. Пристигайки в Кордоба, Андалусия, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Córdoba. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Кордоба, Андалусия.

Колко пътувания от Мадрид до Кордоба, Андалусия има всеки ден?

Средно има 44 заминаващи ежедневно от Мадрид до Кордоба, Андалусия. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 44 заминаващи от Мадрид, които пътуват директно до Кордоба, Андалусия. Има 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Мадрид до Кордоба, Андалусия. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Мадрид до Кордоба, Андалусия

Евтини билети за влак от Мадрид до Кордоба, Андалусия
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Мадрид до Кордоба, Андалусия.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Мадрид до Кордоба, Андалусия, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Мадрид до Кордоба, Андалусия.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Мадрид до Кордоба, Андалусия

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 21,23 лв. до 97,49 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 78% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Мадрид до Кордоба, Андалусия

Най-евтините билети за влак Мадрид - Кордоба, Андалусия могат да бъдат намерени само за 51,82 лв., ако имате късмет, или средно за 62,73 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 82,21 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Кордоба, Андалусия с влак

Когато пътувате до Кордоба, Андалусия с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Влаковете Avlo бяха въведени през 2020 г. като високоскоростна влакова услуга, управлявана от Renfe, националната железопътна компания на Испания, като по-достъпна алтернатива на високоскоростната влакова услуга AVE. Влаковете Avlo, за разлика от AVE, предлагат една класа места за сядане и имат по-малко бордови услуги, за да предложат повече пътнически капацитет. Основните гари са Барселона Сантс, Мадрид Аточа и Сарагоса-Делисиас.

Iryo е испански оператор на високоскоростни влакове, основан през 2019 г. и обслужващ големите градове на Испания като Мадрид, Барселона, Малага, Севиля, Валенсия и Сарагоса. iryo оперира в националната железопътна мрежа в Испания, като използва най-новите високоскоростни влакове AVE за превоз на пътници със скорости до 310 км/ч.

Alvia, управлявана от Renfe, е високоскоростна влакова услуга в Испания. Със скорости до 250 км/ч влаковете Alvia, малко по-бавни от максималната скорост от 300 км/ч за влаковете AVE, предлагат комфорт и удобства като климатик, Wi-Fi и електрически контакти. Те безпроблемно свързват регионалните станции с големите градове, осигурявайки ефективно пътуване. Трите налични модела влакове са Class 120, Class 130 и Class 730.

Типове билети и съоръжения от Мадрид до Кордоба, Андалусия

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от AVLO и Iryo при пътуване от Мадрид до Кордоба, Андалусия.

Economy Class

Можете да пътувате със стандартния билет за „икономична класа“ във влаковете на Avlo, който се отнася до стандартното, основно ниво на налични места във влака. С този билет имате достъп до основни удобства като рафтове за багаж, лампи за четене, тоалетни.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Singular

„Singular tarife“ предлага гъвкавост за предприемачи и компании с персонализирано обслужване на клиенти от iryo асистенти.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Inicial

Първоначалната тарифа на iryo осигурява достъпно пътуване без компромис с комфорта или обслужването.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Singular ONLY YOU

Тарифата „Singular Only YOU“ е предназначена за предприемачи и компании, като предоставя най-добрите условия за промени и анулации в билета.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Infinita

Infinita е ол инклузив тарифа на iryo, която предлага най-добрите възможности за пътуване с гъвкавост и комфорт.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Останете свързани с Avlo с безплатен WiFi чрез PlayRenfe. Насладете се на филми, телевизионни предавания и различни четива на една ръка разстояние.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всяка седалка на Avlo е оборудвана с електрически контакт за ваше удобство.
luggage Багаж open icon close icon
Можете да носите ръчен багаж без ограничение на теглото, като чанта, раница или подобен артикул, с размери до 27x36x25 cm, както и чекиран багаж без ограничение на теглото, като куфар, с размери до до 55x35x25 см, без да плащате допълнителна такса върху цената на билета, който плащате по тарифата Basic.
accessibility Достъпност open icon close icon
Avlo осигурява помощ за пътници с намалена подвижност. Обърнете се към Avlo за повече подробности.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Въпреки че Avlo не предлага услуги за хранене, можете да намерите автомати за продажба, заредени с набор от напитки и закуски. Имайте предвид, че тези машини приемат само плащания с карти.
air_con Климатик open icon close icon
Пътувайте удобно, тъй като влаковете Avlo са климатизирани.
bicycle Велосипед open icon close icon
Можете да носите на борда сгъваеми велосипеди и скутери, стига да отговарят на максималните размери за багаж: 55x35x25 cm (като ръчна чанта без ограничение на теглото, включена в цената на основната тарифа) или 85x60x35 cm, или максимум 180 см общо (като допълнителен багаж срещу допълнително заплащане). За да отговарят на разпоредбите, всички велосипеди и скутери трябва да бъдат сгънати и съхранявани в съответните си кутии за носене.
wifi WiFi open icon close icon
Свържете се с безплатен WiFi във влакове iryo във всяка класа. Насладете се на филми, телевизионни предавания, новини на живо и Spotify за забавление.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всяка седалка във влаковете iryo се предлага с електрически контакти, а тези в класа Infinita и Singular Cafe разполагат с допълнителни USB портове.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете iryo гъвкавата политика за багаж ви позволява да пътувате удобно с до 3 броя багаж, включително ръчен багаж. Максималният размер за 2 по-големи части е 85x55x35cm, докато ръчният багаж трябва да е 36x27x15cm. Ограничението за общо тегло е 25 кг.
accessibility Достъпност open icon close icon
Влаковете iryo са проектирани за приобщаване, като предлагат определени места за пътници с намалена подвижност и осигуряват достъп без стъпала по време на качване и слизане.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
iryo предлага качествени менюта за всички класове. Намерете бордовия ресторант/бар обикновено близо до автобус 2. За пътниците от клас Infinita храната се сервира на вашето място, но не забравяйте да резервирате 24 часа предварително.
air_con Климатик open icon close icon
Насладете се на свеж и комфортен въздух във влака ETR1000; неговата авангардна климатична система освежава въздуха в целия вагон само за 3 минути, осигурявайки щедри 35 m3/h свеж външен въздух за всеки пътник.
bicycle Велосипед open icon close icon
Във влаковете Iryo можете да вземете един разглобен велосипед или електрически скутер на автобус, стига да е прибран в чанта и да е в рамките на 90x120x40 cm. Транспортът е безплатен! Само имайте предвид, че вие ще се справите с товаренето, съхранението и разтоварването. Освен това имайте предвид комфорта и безопасността на другите пътници и не забравяйте, че всички причинени щети са за ваша сметка.
Услуги на борда AVLO, Iryo and AVE от Мадрид до Кордоба, Андалусия
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Мадрид до Кордоба, Андалусия от train.
съоръжения AVLO Iryo AVE
quiet_zone Тиха зона check cross check
wifi WiFi check check check
power_sockets Електрически контакти check check check
luggage Багаж check check check
accessibility Достъпност check cross check
food_and_drink Храни и напитки check cross check
air_con Климатик check cross check
bicycle Велосипед check cross check

Мадрид до Кордоба, Андалусия Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
20.71kg
Автобус
22.19kg
Полет
59.17kg
Кола
47.34kg
Какви са емисиите на CO2 за Мадрид до Кордоба, Андалусия с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Мадрид и Кордоба, Андалусия са 20.71kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Мадрид и Кордоба, Андалусия? Като вземете влака между Мадрид и Кордоба, Андалусия, ще спестите 38.46kg CO2 емисии спрямо полет, 1.48kg спрямо автобус и 26.63kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Мадрид до Кордоба, Андалусия?
Билет влак от Мадрид до Кордоба, Андалусия е 83,46 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 13,70 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Мадрид до Кордоба, Андалусия?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Мадрид до Кордоба, Андалусия е 13,70 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Мадрид и Кордоба, Андалусия от влак?
Мадрид до Кордоба, Андалусия е 295,86 km.
Колко време трае влак между Мадрид и Кордоба, Андалусия?
Мадрид до Кордоба, Андалусия е средно 1 ч 49 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 46 мин.
Какви компании работят от Мадрид до Кордоба, Андалусия?
Мадрид до Кордоба, Андалусия се покрива от оператор(и) 4. Можете да намерите на Virail AVLO, Renfe - Intercity, Iryo, Alvia and AVE предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Мадрид до Кордоба, Андалусия?
Мадрид до Кордоба, Андалусия има средно 44 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Мадрид до Кордоба, Андалусия?
Най-ранният влак от Мадрид до Кордоба, Андалусия тръгва на 06:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Мадрид до Кордоба, Андалусия?
Последният влак от Мадрид до Кордоба, Андалусия тръгва на 21:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Мадрид до Кордоба, Андалусия?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 13,70 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Мадрид до Кордоба, Андалусия?
Има средно 44 от Мадрид до Кордоба, Андалусия.
Кое е най-бързото време за пътуване между Мадрид до Кордоба, Андалусия от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Мадрид и Кордоба, Андалусия е 1 ч 46 мин.
Има ли директен влак от Мадрид към Кордоба, Андалусия?
Да, има директен влак между Мадрид и Кордоба, Андалусия.
Какви са емисиите на CO2 за Мадрид до Кордоба, Андалусия от влак?
Пътуването на влак от Мадрид до Кордоба, Андалусия създава 20.71kg CO2 емисии.

Отидете локално от Мадрид

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Мадрид

Международни маршрути от Мадрид и близките райони

Други дестинации от Мадрид

Основни маршрути до Кордоба, Андалусия

Свързани маршрути

Други популярни маршрути