Намерете влак от Русе до Сливен

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Сливен

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11,25лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 14 мин.
Връзки на ден 21
Първо заминаване: 05:40
Последно отпътуване: 23:32
Разстояние 133km

Сравнете най-добрите цени за влак от Русе до Сливен

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Русе до Сливен. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Влакове от Русе до Сливен: с кои фирми можете да пътувате?

За да стигнете до Сливен с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Сливен?

Билетите за влак от Русе до Сливен струват средно 18,20 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 6,40 лв..

Влакове от Русе до Сливен


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

На кои станции можете да хванете влака до Сливен и къде ще пристигнете?

Влаковете заминават от Русе от РУСЕ or РУСЕ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА и пристигат на СЛИВЕН.

Колко влакови връзки има от Русе до Сливен всеки ден?

14 връзки са налични всеки ден за пътуване от Русе до Сливен с влак. Моля, имайте предвид, че има 14 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Русе до Сливен

Необходими са средно 8 hours and 56 minutes да стигнете до Сливен с влак, но ще ви отнеме 6 hours and 25 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 05:02, докато последният тръгва от Русе в 23:02.