Намерете влак от Бургас до Сливен

23/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

| Повече ▼
| Повече ▼
| Повече ▼

Бургас до Сливен с влак

Пътуването от Бургас до Сливен от влак е 95,43 km и отнема 2 ч 4 мин. Има 7 връзки на ден, с първото заминаване на 05:30 ч. и последното на 18:30 ч.. Възможно е да пътувате от Бургас до Сливен от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването2 ч 4 мин
Връзка на ден7
Първо заминаване05:30 ч.
Последно заминаване18:30 ч.
Разстояние95,43 km
ЗаминаванеБургас
ПристиганеСливен
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Burgas до Sliven

Дата на заминаване
четвъртък, 23 май 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Бургас до Сливен с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Бургас до Сливен. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струват билетите за влак от Бургас до Сливен?

Цените на билетите за влак от Бургас до Сливен варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Бургас до Сливен ще струват . Средната цена на билета за влак е приблизително . За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бургас до Сливен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Бургас до Сливен.

Колко време отнема пътуването от Бургас до Сливен с влак?

Разстоянието между Бургас и Сливен е приблизително 95,43 km. Като цяло ще ви отнеме около 2 ч 4 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между Бургас и Сливен продължава около 95,43 km и обикновено отнема приблизително 2 ч 4 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 1 ч 17 мин. Ако се опитвате да стигнете от Бургас до Сливен възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

По кое време са първото и последното заминаване от Бургас до Сливен?

По принцип първото отпътуване за деня от Бургас ще бъде в 05:30 ч., а последното - в 18:30 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Бургас до Сливен могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Бургас до Сливен, който обикновено тръгва в 05:30 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 18:30 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Бургас до Сливен?

Можете да тръгнете от Бургас на спирки като Burgas,Burgas Central West,Burgas South. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Сливен на следните спирки: Sliven, Avtogara (Сливен, Aвтогара). Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Бургас и Сливен. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от Бургас до Сливен?

Средно има 7 заминаващи ежедневно от Бургас до Сливен. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 5 заминаващи от Бургас, които пътуват директно до Сливен. Има 2 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бургас до Сливен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Burgas до Sliven

Евтини билети за влак от Бургас до Сливен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до Сливен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до Сливен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до Сливен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Burgas до Sliven

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Бургас до Сливен

Най-евтините билети за влак Бургас - Сливен могат да бъдат намерени само за 3,07 лв., ако имате късмет, или средно за 3,95 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 5,52 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Сливен с влак

Когато пътувате до Сливен с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Бургас до Сливен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бургас до Сливен от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Бургас до Сливен Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
6.68kg
Автобус
7.16kg
Полет
19.09kg
Кола
15.27kg
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Сливен с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Бургас и Сливен са 6.68kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Бургас и Сливен? Като вземете влака между Бургас и Сливен, ще спестите 12.41kg CO2 емисии спрямо полет, 0.48kg спрямо автобус и 8.59kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Бургас и Сливен от влак?
Бургас до Сливен е 95,43 km.
Колко време трае влак между Бургас и Сливен?
Бургас до Сливен е средно 2 ч 4 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 17 мин.
Колко влак на ден преминават от Бургас до Сливен?
Бургас до Сливен има средно 7 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Бургас до Сливен?
Най-ранният влак от Бургас до Сливен тръгва на 05:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Бургас до Сливен?
Последният влак от Бургас до Сливен тръгва на 18:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Колко директни връзки преминават от Бургас до Сливен?
Има средно 5 от Бургас до Сливен.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до Сливен от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Бургас и Сливен е 1 ч 17 мин.
Има ли директен влак от Бургас към Сливен?
Да, има директен влак между Бургас и Сливен.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Сливен от влак?
Пътуването на влак от Бургас до Сливен създава 6.68kg CO2 емисии.

Отидете локално от Бургас

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бургас

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до Сливен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути