Намерете влак от Бургас до Сливен

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 0,08 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 56 мин.
връзки на ден 13
Първо заминаване 07:30
Последно отпътуване 23:10
разстояние 95 km

Сравнете най-добрите цени за влак от Бургас до Сливен

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Каква е цената на билетите за влак от Бургас до Сливен?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Бургас до Сливен за 0,08 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Сливен струват средно 3,32 лв..

Кои фирми ви отвеждат от Бургас до Сливен с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Бургас и Сливен.

Цена на билет - всеки ден

5,79 лв. 5,81 лв. 5,81 лв. Още Още Още Още

Влакове от Бургас до Сливен

Колко време ви трябва, за да стигнете до Сливен с влак?

Средната продължителност на пътуването е 1 ч. 56 мин., но най-бързите връзки ви отвеждат до Сливен за 1 ч. 13 мин.. Първият влак тръгва от Бургас в 07:30, докато последният тръгва в 23:10.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Бургас и Сливен?

Влаковете до Сливен могат да заминат от БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА and БУРГАС и да пристигнат на СЛИВЕН.

Тъй като пътуването между Бургас и Сливен е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Бургас до Сливен?

Ако желаете да отидете в Сливен от Бургас с влак, 13 ежедневни връзки са налични. Моля, cобърнете внимание, че 9 маршрута са преки линии, докато 4 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Сливен в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Бургас до Сливен с влак, има 13 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 9 маршрута, са директни линии. Няма връзка със смяна. Следователно никога няма да се наложи да сменяте влаковете.