Намерете влак от Русе до София

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в София

Детайли за пътуването

Най-добра цена 16,61лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 38 мин.
Връзки на ден 144
Първо заминаване: 05:40
Последно отпътуване: 23:32
Разстояние 250km

Сравнете най-добрите цени за влак от Русе до София

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми пътуват от Русе до София с влак?

За да стигнете до София с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Каква е цената на билетите за влак от Русе до София?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Русе до София от 9,45 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 19,98 лв..

Цена на билет Русе - София всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
22,98 лв.22,98 лв.23 лв.23,02 лв.24,00 лв.25,35 лв.23,03 лв.

Влакове от Русе до София


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Тъй като пътуването между Русе и София е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Русе до София?

Влаковете до София ще заминат от РУСЕ or РУСЕ ТОВАРНА-СП. и ще пристигнат на СОФИЯ or СОФИЯ СЕВЕР.

Колко влакови връзки има от Русе до София всеки ден?

29 връзки са налични всеки ден за пътуване от Русе до София с влак. Моля, имайте предвид, че има 27 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 1 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За колко време ще отидете от Русе до София с влак и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 6 hours and 25 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до София за 5 hours and 58 minutes. Първият влак тръгва от Русе в 05:11, докато последният тръгва в 23:11.