Влак Русе - София цени от 6,40 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Русе до София с влак

Пътуването от Русе до София от влак е 250,29 km и отнема 8 ч 20 мин. Има 22 връзки на ден, с първото заминаване на 02:34 ч. и последното на 23:12 ч.. Възможно е да пътувате от Русе до София от влак само за 6,40 лв. или за 30,70 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 6,40 лв..

Най-ниската цена6,40 лв.
Продължителност на пътуването8 ч 20 мин
Връзка на ден22
Най-ниската цена6,40 лв.
Най-висока цена30,70 лв.
Първо заминаване02:34 ч.
Последно заминаване23:12 ч.
Разстояние250,29 km
ЗаминаванеРусе
ПристиганеСофия
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Rousse до Sofia

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Стигнете от Русе до София с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Русе до София? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Русе до София, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струват билетите за влак от Русе до София?

Цените ще варират, когато пътувате от Русе до София. Средно обаче ще платите около 20,29 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 6,40 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Русе до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Русе до София ще ви струва 20,29 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко дълго е пътуването от Русе до София с влак?

При разстояние от 250,29 km между Русе и София, обикновено отнема 8 ч 20 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 8 ч 20 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването от Русе до София обхваща разстояние от 250,29 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 8 ч 20 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 5 ч 59 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Русе до София по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Русе до София?

Ще можете да напуснете Русе, като използвате спирки като Ruse(BG)-Tovarna,Ruse, Ruse (Centralna Avtogara). Те ви свързват със спирки, включително Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station в София. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Русе, или в София, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Русе до София се извършват всеки ден?

Ще можете да пътувате от Русе до София, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 22 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Русе до София, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 1 директни връзки от Русе до София всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 21 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Русе до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Rousse до Sofia

Евтини билети за влак от Русе до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Русе до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Русе до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Русе до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Rousse до Sofia

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 12,00 лв. до 19,31 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 38% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Русе до София

Най-евтините билети за влак Русе - София могат да бъдат намерени само за 7,93 лв., ако имате късмет, или средно за 16,02 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 20,86 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с влак

Когато пътувате до София с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Русе до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Русе до София от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Русе до София Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
17.52kg
Автобус
18.77kg
Полет
50.06kg
Кола
40.05kg
Какви са емисиите на CO2 за Русе до София с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Русе и София са 17.52kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Русе и София? Като вземете влака между Русе и София, ще спестите 32.54kg CO2 емисии спрямо полет, 1.25kg спрямо автобус и 22.53kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Русе до София?
Билет влак от Русе до София е 20,29 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 6,40 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Русе до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Русе до София е 6,40 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Русе и София от влак?
Русе до София е 250,29 km.
Колко време трае влак между Русе и София?
Русе до София е средно 8 ч 20 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 59 мин.
Колко влак на ден преминават от Русе до София?
Русе до София има средно 22 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Русе до София?
Най-ранният влак от Русе до София тръгва на 02:34 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Русе до София?
Последният влак от Русе до София тръгва на 23:12 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Русе до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 6,40 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Русе до София?
Има средно 1 от Русе до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Русе до София от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Русе и София е 5 ч 59 мин.
Има ли директен влак от Русе към София?
Да, има директен влак между Русе и София.
Какви са емисиите на CO2 за Русе до София от влак?
Пътуването на влак от Русе до София създава 17.52kg CO2 емисии.

Отидете локално от Русе

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Русе

Международни маршрути от Русе и близките райони

Други дестинации от Русе

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути