Влак Варна - Сливен цени от 5,03 лв.

Започва от
5,03 лв.

Варна до Сливен с влак

Пътуването от Варна до Сливен от влак е 142,2 km и отнема 4 ч 46 мин. Има 9 връзки на ден, с първото заминаване на 04:50 ч. и последното на 23:50 ч.. Възможно е да пътувате от Варна до Сливен от влак само за 5,03 лв. или за 20,45 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 5,03 лв..

Най-ниската цена5,03 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 46 мин
Връзка на ден9
Най-ниската цена5,03 лв.
Най-висока цена20,45 лв.
Първо заминаване04:50 ч.
Последно заминаване23:50 ч.
Разстояние142,2 km
ЗаминаванеВарна
ПристиганеСливен
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Varna до Sliven

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Варна до Сливен с Virail

Планирате да пътувате от Варна до Сливен? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Варна до Сливен?

Средно билетът за влак от Варна до Сливен ще ви струва 11,35 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 5,03 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Варна до Сливен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Варна до Сливен. Средно обаче ще платите около 11,35 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време отнема да се стигне от Варна до Сливен с влак?

Средното време за пътуване е 4 ч 46 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 142,2 km от Варна до Сливен. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Варна до Сливен да отнеме повече от 4 ч 46 мин. Пътуването между Варна и Сливен продължава около 142,2 km и обикновено отнема приблизително 4 ч 46 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 3 ч 18 мин. Ако се опитвате да стигнете от Варна до Сливен възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Варна до Сливен?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Варна от следните спирки: . Пристигайки в Сливен, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: . Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Сливен.

Колко пъти на ден има тръгващи от Варна за Сливен?

Маршрутът от Варна до Сливен се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Варна са средно 9 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Варна до Сливен, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 1 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 8 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Варна до Сливен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Varna до Sliven

Евтини билети за влак от Варна до Сливен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Варна до Сливен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Варна до Сливен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Варна до Сливен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Varna до Sliven

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 8,39 лв. до 11,88 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 29% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Варна до Сливен

Най-евтините билети за влак Варна - Сливен могат да бъдат намерени само за 4,54 лв., ако имате късмет, или средно за 8,77 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 11,11 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Сливен с влак

Когато пътувате до Сливен с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Варна до Сливен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Варна до Сливен от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Варна до Сливен Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
9.95kg
Автобус
10.67kg
Полет
28.44kg
Кола
22.75kg
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Сливен с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Варна и Сливен са 9.95kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Варна и Сливен? Като вземете влака между Варна и Сливен, ще спестите 18.49kg CO2 емисии спрямо полет, 0.72kg спрямо автобус и 12.8kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Варна до Сливен?
Билет влак от Варна до Сливен е 11,35 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 5,03 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Варна до Сливен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Варна до Сливен е 5,03 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Варна и Сливен от влак?
Варна до Сливен е 142,2 km.
Колко време трае влак между Варна и Сливен?
Варна до Сливен е средно 4 ч 46 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 18 мин.
Колко влак на ден преминават от Варна до Сливен?
Варна до Сливен има средно 9 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Варна до Сливен?
Най-ранният влак от Варна до Сливен тръгва на 04:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Варна до Сливен?
Последният влак от Варна до Сливен тръгва на 23:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Варна до Сливен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 5,03 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Варна до Сливен?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Варна, за да отидете до Сливен. Можете да преминете от Varna Sveti Ivan Rilski и можете да стигнете до Sliven Avtogara (Сливен, Aвтогара).
Колко директни връзки преминават от Варна до Сливен?
Има средно 1 от Варна до Сливен.
Кое е най-бързото време за пътуване между Варна до Сливен от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Варна и Сливен е 3 ч 18 мин.
Има ли директен влак от Варна към Сливен?
Да, има директен влак между Варна и Сливен.
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Сливен от влак?
Пътуването на влак от Варна до Сливен създава 9.95kg CO2 емисии.

Отидете локално от Варна

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Варна

Други дестинации от Варна

Основни маршрути до Сливен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути